Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

είδα σε ένα review ότι υστερεί σε μαυρίλα και κοντράστ και ότι είναι αισθήτό σε σκοτείνο δωμάτιο.Ισχύει κάτι τέτοιο?Έχω δει και την SAMSUNG UE32D6510 σε προσφορά και δεν ξέρω ποια να διαλέξω κάποια γνώμη?

Αν και δεν είναι το κατάλληλο topic να μιλάμε για Samsung κι επειδή έχω δει κι εγώ αυτή την προσφορά,αυτό που έχω να πω όσον αφορά τις LED,σύμφωνα με αυτά που διαβάζω,είναι ότι κάθε πέρσι και καλύτερα

Καλημέρα,
Έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους σε 3D ματροσκες. Εμφανίζονται σε δυο κομμάτια, ενα στην αρχη της γραμμής και ενα στο τέλος.
Σε άλλη τηλεόραση εμφανίζονται κανονικά.
Καμιά ιδέα ?

Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει γιαυτο ?

παιδιά για αυτή την τηλεόραση υπάρχουν πουθενά ρυθμίσεις για την καλύτερη εικόνα?

http://panasonicet5.blogspot.gr/p/calibration-settings.html

Aπό τις ρυθμίσεις που προτείνουν η μόνη που άλλαξα είναι η viewing mode σε normal επειδή στα μάτια μου φαίνονταν πολύ ποιό ζωντανά τα χρώματα με αυτήν και λίγο ποιό φωτεινή...

έχω βάλει viewing mode: true cinema και αντίθεση 42 τα άλλα τα έχω έτσι όπως τα έχουν και στο FlatpanelsHD.γενικά κάθε κανάλι θέλει το δικό του συνδυασμό γιατί άλλες ρυθμίσεις θέλει π.χ ο Αντέννα και άλλες διάφορα κανάλια HD του εξωτερικού θα το παλέψω λίγο ακόμα στις ρυθμίσεις.

Απάντηση: Re: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλημερα παιδια
πηρα δυο 42 αρες et5e
μηπως γνωριζει καποιος αν εχει βρεθει λυση στο προβλημα εμφανισης υποτιτλων σε 3d ταινιες που παιζουν απο usb

δεν καταλαβαινω τι εννοεις
καμμια ιδεα για το θεμα των υποτιτλων, υπαρχει κατι νεοτερο;

ελεγα μηπως υπαρχει τιποτα νεοτερο απο αποψης προγραμματων ενσωματωσης
να μη παιρνω και αλλη συσκευη
εχω γεμισει το τοπο
εχω δοκιμασει 3DSubtitler-2.7,mkvmerge,AVIAddXSub
δεν γινεται τιποτα

Last edited:
να ρωτήσω τους κατόχους της panasonic σε συγκριση με την lg Lm670s ή lg Lm760s τι μου προτείνουν? ευχαριστω

Οι κάτοχοι Panasonic θα σου προτείνουν Panasonic και οι κάτοχοι της LG , LG.

Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη έτσι. Πάρε ένα στικάκι με ταινίες/ποδόσφαιρο κτλ. και ζήτησε στο κατάστημα να σε αφήσουν να το παίξεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να είσαι σίγουρος.

θα το δω και μόνος μου απλά ήθελα τους κατόχους γιατί αυτοί θα μου πουν τι να προσεξω ή τα δυνατα και τα αδύνατα σημεία των τηλεοράσεων τους

εγω δοκιμασα με στικακι επι τοπου την ιδια ταινια σε 1080 και στις τρεις και στην lg 620s, γιαυτο πηρα την panasonic
το σιγουρο(με επιφυλαξη) ειναι οτι με τα υπαρχοντα προγραμματα δεν εμφανιζει σωστα υποτιτλους σε 3D ταινιες αν και δεν το εχω ψαξει οσο θελω ακομα

Η καλύτερη δοκιμή είναι με αρχεία avi και γενικά χαμηλής ποιότητας. Σε 1080p η τηλεόραση ούτε upscaling χρειάζεται να κάνει ούτε deinterlacing.

Από τις μέχρι τώρα δοκιμές που έκανα πάντως διαπίστωσα ότι δεν παίζει εξωτερικούς υπότιτλους κατά την αναπαραγωγή από πισί.
Παρόλο που η τηλεόρασα «είδε» αμέσως τα shares από το πισί μου και είναι πολύ ποιό user friendly στην αναπαραγωγή από το πισί, για να δείς υπότιτλους πρέπει να μεταφέρεις την ταινία σε usb flash ή εξωτερικό σκληρό.

Επίσης, πρέπει ΚΑΘΕ φορά που πας να παίξεις μια ταινία από usb να μπαίνεις στο menu, να επιλέγεις υπότιτλους (είναι απενεργποιημένοι) ΚΑΙ επιπλέων να επιλέγεις ΚΑΙ τα ελληνικά.
Δεν κρατάει τις ρυθμίσεις. (ή δεν έχω βρεί ακόμα τρόπο να τις κρατάει)