Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ρε παιδια στα 1080 γιατι κολαει ετσι ο plαyer δεν μπορω να δω μια ταινια!!!!!!!σε αναγκαζει να πρεπει να παρεις φετα blu-ray που σιγουρα εχει καλο ενσωματομενο player!!!!

Mια συγκεκριμένη ταινία ή όλες όσες έχεις στα 1080;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

σχεδον ολες κολανε!!!!αλλη φαση σε 1080 αλλα κολαει ο player.........13gb η ταινια 1920*1080.......δεν ειναι δυνατος ο player

Last edited by a moderator:

Όλοι οι media player των τηλεορασεων κάνουν αναπαραγωγη στα 60 Hz και το "σκάλωμα" πάει σύννεφο.

ρε παιδια στα 1080 γιατι κολαει ετσι ο plαyer δεν μπορω να δω μια ταινια!!!!!!!σε αναγκαζει να πρεπει να παρεις φετα blu-ray που σιγουρα εχει καλο ενσωματομενο player!!!!

Το "σίγουρα" από πού προκύπτει? Και στα Bluray μια απο τα ίδια με το παραπάνω που γράφω.

Πάρε κανένα εξωτερικό media player να κάνεις την δουλειά σου. Οι ενσωματωμένοι όπως γράφω συνέχεια είναι της πλάκας.

Όλοι οι media player των τηλεορασεων κάνουν αναπαραγωγη στα 60 Hz και το "σκάλωμα" πάει σύννεφο.

Το "σίγουρα" από πού προκύπτει? Και στα Bluray μια απο τα ίδια με το παραπάνω που γράφω.

Πάρε κανένα εξωτερικό media player να κάνεις την δουλειά σου. Οι ενσωματωμένοι όπως γράφω συνέχεια είναι της πλάκας.

Yperion, θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας προτείνεις έναν καλό εξωτερικό media player που "να τα παίζει όλα & να συμφέρει" (value for money);

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Νάσο Αγραφιώτη, σε ευχαριστώ για το link, τη συγκεκριμένη ενότητα εδώ στο forum την είχα δει. Απλά ήλπιζα να μου δώσετε απάντηση
για συγκεκριμένο μοντέλο με βάση την προσωπική σας εμπειρία καθώς στο εν λόγω νήμα, με την πληθώρα των media player που παρουσιάζονται,
"θα χαθώ στη μετάφραση"...
Συγγνώμη που το αναφέρω εδώ στο νήμα για την Panasonic ET5, & όχι στο νήμα των Media Players, αλλά "παρασύρθηκα" από την απάντηση του Yperion.

Κοίταξε στο τμήμα των media players. Γενικά είναι χάος βέβαια η αγορά (εκατοντάδες μοντέλα). Με ταβάνι τα 100 ευρώ προσωπικά θα πρότεινα το WD Live SMP (γνωστό και ως WD Live 3) και το Crystal audio appstreamer.

Κοίταξε στο τμήμα των media players. Γενικά είναι χάος βέβαια η αγορά (εκατοντάδες μοντέλα). Με ταβάνι τα 100 ευρώ προσωπικά θα πρότεινα το WD Live SMP (γνωστό και ως WD Live 3) και το Crystal audio appstreamer.

Ευχαριστώ πολύ Yperion, να' σαι καλά!!! :a0210:

Καλησπερα απο εχθες κατοχος της 47...με προηγούμενη την pk550 lg. Σε 24 ώρες λίγα πράγματα μπόρεσα να καταλάβω. Στην πορεία θα τα ψαξω και θα τα μοιράζομαι. Μια ερώτηση αν μπορεί κανείς να βοηθήσει. Οι υπότιτλοι πως τους βρίσκω παι
δεύτηκα αλλά ... Ευχαριστώ

Καλησπερα και πάλι. Αποφάσισα να γράψω λίγα λόγια για το πως κατέληξα στο να πάρω τη συγκεκριμένη TV. Ορίστε η ιστορία μου για όποιον ενδιαφερεται: Πριν κάποιους μήνες λοιπον, αποφάσισα να αγοράσω καινουργια τηλεοραση και αφου σε μια βόλτα μου απο τον κωτσοβολο είχα δει ένα απόσπασμα από το Τρον σε 3dκαι ενθουσιάστηκα, αποφάσισα να πάω για 3d tv. Μετά απο ένα σχετικό ψάξιμο αποφάσισα να πάω σε passive 3d λόγω ξεκούραστης θέασης, τιμής γυαλιών και του ότι θα μπορούσα να καλέσω την παρέα μου και να δούμε 5-6 άτομα όλοι μαζί μια 3d ταινια. Έτσι λοιπόν άρχισα να ψάχνω στην πηγή του passive 3d, την lg. Ήμουν ανάμεσα στα μοντέλα 670s και 620s για τα οποία διάβαζα σχετικά καλά πράγματα, μέχρι που υπέπεσε στην αντιληψη μου το λεγόμενο 24p πρόβλημα για το οποίο υπήρχαν πολλά παράπονα κυρίως από το εξωτερικο. Στη συνέχεια απερριψα εντελώς την 620s επειδή δεν ήταν wifi αλλά χρειάζονταν wifi dongle για να λειτουργήσει ασύρματα. Το πρόβλημα με το 24p ομως είχε αρχίσει να κάνει πιο έντονη την παρουσία του οπότε, αφου διάβασα ότι ήταν τελικα θέμα hardware και όχι κάτι που θα λύνονταν με firmware update, αναγκάστηκα να απορριψω και την 670s. Αρχισα λοιπόν να ψάχνω για άλλες εταιρίες που υιθετούσαν την passive τεχνολογία. Στην αντίληψη μου υπεπεσαν στην αρχή τα νέα μοντέλα της philips και συγκεκριμένα το μοντελο της σειράς 6 για το οποίο είχα βρει reviews σε σελίδες του εξωτερικού αλλά συνηδητοποιησα ότι δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα ακόμα. Έστειλα λοιπον ένα μεηλ στη philips ρωτώντας τους πότε θα έρθει το συγκεκριμένο μοντέλο και η απάντηση που πήρα ηταν ότι το συγκεκριμένο μοντελο θα κυκλοφορούσε στην Ελλάδα στις αρχές του νέου έτους. Στράφηκα λοιπόν προς άλλες εταιρίες και την προσοχή μου τράβηξε η panasonic η οποία είχε βγάλει το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο ήταν το πρώτο της με passive 3 και μάλιστα με τεχνολογία της μαμάς του passive, της lg. Άρχισα λοιπόν να ψάχνω για reviews και μετά από πολύ διάβασμα σε ξένες σελίδες και βάζοντας διπλα διπλα τις κριτικες 670s και ET5, αλλά και την τιμή,κατέληξα στο ότι η ΕΤ5 υπερέχει σε πολλούς τομείς της 670s, εκτος του λεπτου πλαισιου και του magic remote. Εδω να προσθέσω πως σαν φανατικός gamer έψαχνα μια τηλεόραση με χαμηλό input lag το οποίο ευτυχώς προσφέρει η ET5. Έτσι λοιπον κατέληξα στο να πάρω την 47άρα. Αυτά ελπίζω να μην σας κούρασα και να μην ξέχασα και κάτι :ernaehrung004:

Γεία σας
Είμαι κάτοχος μια 42" ΕΤ5 εδώ και λίγες μέρες, όσο έχω προλάβει να την δουλέψω είμαι αρκετά ευχαριστιμένος. Έχω παρατηρήσει κάτι και θα ήθελα να μάθω και από κάποιον άλλον που είνια κάτοχος αυτού του μοντέλου αν το έχει παρατηρήσει. Όταν βλέπω κάποια ταινία ανεξαρτήτου πυγής (dvd, mkv, divx) στις σκοτεινές σκηνές πέφτει το contrast και αν γίνει λίγο πιο φωτεινή η σκηνή ξαναέρχεται στο νορμάλ και αυτό είναι αρκετά ορατό ειδικά αν έχει εκείνη την ώρα υπότιτλο στην οθόνη, τα βοηθητικά ECO, PNR etc είναι όλα off, είναι λογικό να συμβαίνει αυτό?

Γεία σας
Είμαι κάτοχος μια 42" ΕΤ5 εδώ και λίγες μέρες, όσο έχω προλάβει να την δουλέψω είμαι αρκετά ευχαριστιμένος. Έχω παρατηρήσει κάτι και θα ήθελα να μάθω και από κάποιον άλλον που είνια κάτοχος αυτού του μοντέλου αν το έχει παρατηρήσει. Όταν βλέπω κάποια ταινία ανεξαρτήτου πυγής (dvd, mkv, divx) στις σκοτεινές σκηνές πέφτει το contrast και αν γίνει λίγο πιο φωτεινή η σκηνή ξαναέρχεται στο νορμάλ και αυτό είναι αρκετά ορατό ειδικά αν έχει εκείνη την ώρα υπότιτλο στην οθόνη, τα βοηθητικά ECO, PNR etc είναι όλα off, είναι λογικό να συμβαίνει αυτό?
Είναι το backlight για το οποίο δυστυχώς δεν υπαρχει επιλογή απενεργοποίησης (δεν μπορω να καταλάβω γιατι δεν έβαλαν μια επιλογη on-off) Ο μόνος τρόπος για να το ξεφορτωθείς είναι να μπεις σε λειτουργία true cinema!Δοκιμασε το

ναι όντως to true cinema το διορθώνει thx!

απο τη συζήτηση μου με κάποιους αυστραλούς που έχουν πάρει την ιδια tv αλλα απο αυστραλια (ET5a) διαπιστώνω ότι τα εκεί μοντέλα έχουν επιλογη για μειωση του backlight!!

Τρείς μέρες, τρείς ταινίες, και η απόλαυση συνεχίζεται!
η 55" είναι όλα τα λεφτά
Η τηλεόραση είναι πολύ καλή σε απεικόνιση !
Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Μέχρι τώρα δεν έχω εντοπίσει κάτι ενοχλητικό. Και το παράξενο, σε σχέση με άλλες που έχω δει, ότι το τηλεοπτικό σημά είναι πάρα πολύ καλό (ψηφιακό)
Χρησιμοποιώ τις ρυθμίσεις που έδωσε κάποιο παιδί από εδώ νομίζω και πλησιάζει πολύ σε κινηματογραφική απεικόνιση
http://panasonicet5.blogspot.gr/p/calibration-settings.html

Παιδια βοηθεια σας παρακαλω. Εχω την 47" 1 βδομαδα τωρα εψαξα, ξενυχτισα, διαβασα πολλα για να βρω τροπο να βλέπω υποτιτλους σε 3d ταινιες αλλα τιποτα. Συνδεω με δικτυο την τηλεοραση .Μηπως φταει ο media player της tv? Επισης εχω και ενα LG HX806SH media player και εδω τα ιδια. ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ????? Ευχαριστω

Παιδια βοηθεια σας παρακαλω. Εχω την 47" 1 βδομαδα τωρα εψαξα, ξενυχτισα, διαβασα πολλα για να βρω τροπο να βλέπω υποτιτλους σε 3d ταινιες αλλα τιποτα. Συνδεω με δικτυο την τηλεοραση .Μηπως φταει ο media player της tv? Επισης εχω και ενα LG HX806SH media player και εδω τα ιδια. ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ????? Ευχαριστω

Οι πιο έμπειροι εδώ προτείνουν τη χρήση εξωτερικού media player για λύση του πρόβληματος με τους υποτίτλους σε 3D ταινία. Ο ενσωματωμένος δεν είναι & ο καλύτερος - έχει περιορισμούς.
Ο player του home cinema που αναφέρεις δεν ξέρω τι δυνατότητες έχει για αναπαραγωγή 3D ταινιών με εξωτερικούς υπότιτλους από τη θύρα USB.
Για αναπαραγωγή ταινιών ασύρματα από PC, αναφέρθηκε η εγκατάσταση ενός DLNA server στο PC (π.χ. Serviio Media Server, XBMC media server).