- 29 March 2012
- 199
το καλοκαίρι την εβρισκες από 990 και πάνω, το ξέρω γιατί τοτε έψαχναΠάντως, όλο το καλοκαίρι η 47άρα πουλιώταν στα 899ευρώ από το Πλαίσιο και νομίζω ότι περίπου τόσο την έβρισκες και στα public...
το καλοκαίρι την εβρισκες από 990 και πάνω, το ξέρω γιατί τοτε έψαχναΠάντως, όλο το καλοκαίρι η 47άρα πουλιώταν στα 899ευρώ από το Πλαίσιο και νομίζω ότι περίπου τόσο την έβρισκες και στα public...
Παρατηρησα οτι με το καινουργιο update κολανε τωρα και οι 720p ταινιες....τι να πω βαλαν πιο μαπα drivers για τον player........
Δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος αλλα δοκιμασα καμια 3-4 και κολουσαν.....παιζει να φταιει ο σκληρος δισκος που εχω??
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Γενικά υπάρχει διαθεσιμότητα για τη 42ΕΤ5Ε ? Την έχω παραγγείλει εδώ και καμιά 20αριά μέρες και ακόμα δε μου την έχουν φέρει.
Εν'τω μεταξύ μου έχουν φέρει μια προσωρινή 47ΕΤ50 ωσότου έρθει η δικιά μου αλλά για να πώ την αλήθεια δε με ενθουσίασε,ειδικά στις γωνίες θεάσης περίμενα κάτι καλύτερο.
Αυτή που μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση,ήταν η 42UT50 Plasma,που είχε πολύ καλή κίνηση...
Μήπως να πάω να πάρω τη Plasma που είναι και φθηνότερη κανένα 100άρικο?
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Γενικά υπάρχει διαθεσιμότητα για τη 42ΕΤ5Ε ? Την έχω παραγγείλει εδώ και καμιά 20αριά μέρες και ακόμα δε μου την έχουν φέρει.
Εν'τω μεταξύ μου έχουν φέρει μια προσωρινή 47ΕΤ50 ωσότου έρθει η δικιά μου αλλά για να πώ την αλήθεια δε με ενθουσίασε,ειδικά στις γωνίες θεάσης περίμενα κάτι καλύτερο.
Αυτή που μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση,ήταν η 42UT50 Plasma,που είχε πολύ καλή κίνηση...
Μήπως να πάω να πάρω τη Plasma που είναι και φθηνότερη κανένα 100άρικο?
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1332412080#10 πήγαινε εκεί που λέει viewing angles. Υποτίθεται ότι τα ips panels έχουν από τις μεγαλύτερες γωνίες θέασεις
Έχει μερικές ώρες που παρέλαβα αυτό το μπουμπούκι στις 47 Ίντσες και οφείλω να δηλώσω εντυπωσιασμένος. Ακόμα βέβαια προσπαθω να συνηθίσω το μέγεθος τηςΣτα θετικά το πολύ καλό 3d της (είδα Tin-Tin 3d και καραγούσταρα) αλλά και η απόδοση της στο 2d το οποίο δεν το έχω ευχαριστηθεί ακόμα καθώς θα πρέπει να πάω στην ταράτσα για να γυρισω την κεραια να πιάνει Ψηφιακά. Από light bleedings ευτυχώς την γλίτωσα αν και ομολογώ πως φοβόμουν πάρα πολύ μήπως και τύχω σε ελλατωματικό κομμάτι. Στο τομέα του gaming είμαι ενθουσιασμένος και δεν αντιλήφθηκα καθ´ολου lag στο ps3. (Δοκίμασα και σε BF3) και πραγματικά ενθουσιάστικα. Όλα αυτά βέβαια σε game mode. Αυτά προς το παρόν, περιμένω ότι ερωτήσεις θέλετε...
τελικα ενω ειχα καταληξει στην LG lm640s 42'' θα επιλεξω τελικα την panasonic TX-L4ET5 τι γνωμη εχετε για αυτην? ευχαριστω.
Η Tv όταν κάνει scan για ασύρματα δίκτυα,ανιχνεύει το δικό σου? Αφού παίρνει ip με καλώδιο σημαίνει ότι dhcp έχεις ορίσει σωστά από το router άρα δές τις ρυθμίσεις στο ασύρματο κομμάτι.
Η 42αρα εχει περιστρεφόμενη βάση?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.