Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάντως, όλο το καλοκαίρι η 47άρα πουλιώταν στα 899ευρώ από το Πλαίσιο και νομίζω ότι περίπου τόσο την έβρισκες και στα public...
το καλοκαίρι την εβρισκες από 990 και πάνω, το ξέρω γιατί τοτε έψαχνα

Παρατηρησα οτι με το καινουργιο update κολανε τωρα και οι 720p ταινιες....τι να πω βαλαν πιο μαπα drivers για τον player........

Παρατηρησα οτι με το καινουργιο update κολανε τωρα και οι 720p ταινιες....τι να πω βαλαν πιο μαπα drivers για τον player........

Τι εννοείς κολλάνε, αυτή τη στιγμή βλέπω 720p και όλα είναι μια χαρά

Απάντηση: Re: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος αλλα δοκιμασα καμια 3-4 και κολουσαν.....παιζει να φταιει ο σκληρος δισκος που εχω??

Re: Απάντηση: Re: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος αλλα δοκιμασα καμια 3-4 και κολουσαν.....παιζει να φταιει ο σκληρος δισκος που εχω??

δοκίμασε αν έχεις και άλλο τρόπο...πχ στικάκι ή καρτα sd

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Γενικά υπάρχει διαθεσιμότητα για τη 42ΕΤ5Ε ? Την έχω παραγγείλει εδώ και καμιά 20αριά μέρες και ακόμα δε μου την έχουν φέρει.
Εν'τω μεταξύ μου έχουν φέρει μια προσωρινή 47ΕΤ50 ωσότου έρθει η δικιά μου αλλά για να πώ την αλήθεια δε με ενθουσίασε,ειδικά στις γωνίες θεάσης περίμενα κάτι καλύτερο.
Αυτή που μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση,ήταν η 42UT50 Plasma,που είχε πολύ καλή κίνηση...
Μήπως να πάω να πάρω τη Plasma που είναι και φθηνότερη κανένα 100άρικο?

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Γενικά υπάρχει διαθεσιμότητα για τη 42ΕΤ5Ε ? Την έχω παραγγείλει εδώ και καμιά 20αριά μέρες και ακόμα δε μου την έχουν φέρει.
Εν'τω μεταξύ μου έχουν φέρει μια προσωρινή 47ΕΤ50 ωσότου έρθει η δικιά μου αλλά για να πώ την αλήθεια δε με ενθουσίασε,ειδικά στις γωνίες θεάσης περίμενα κάτι καλύτερο.
Αυτή που μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση,ήταν η 42UT50 Plasma,που είχε πολύ καλή κίνηση...

Απο που την έχεις παραγγείλει; Αυτό με την προσωρινη συσκευη το έχω ακούσει μόνο σε περίοδο επισκευής μιας συσκευής. Για τι χρήση την θέλεις την τηλεόραση; Βρίσκεσαι σε φωτεινό χώρο; Παίζεις γενικά παιχνίδια; Το 3d σε ενδιαφέρει να είναι passive ή active; Η 47et50 είναι active 3d.

Κι εμενα παντως μετα την αναβαθμιση ο media player εχει τα χαλια του κολλαει συνεχως και σε διαφορα forma, αντι να τον βελτιωσουν εγινε χειροτερος

Αφού σου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση και σε καίνε και οι γωνίες θέασης, τί το σκέφτεσαι; Εκτός κι αν έχει για σένα τη μέγιστη βαρύτητα το παθητικό 3D που έχει η ΕΤ5...

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1332412080#10 πήγαινε εκεί που λέει viewing angles. Υποτίθεται ότι τα ips panels έχουν από τις μεγαλύτερες γωνίες θέασεις

Ναι, έχουν τις καλύτερες γωνίες θέασης μεταξύ των LCD, αλλά αυτό δεν τις κάνει CRT/Plasma σε αυτόν τον τομέα...

Έχει μερικές ώρες που παρέλαβα αυτό το μπουμπούκι στις 47 Ίντσες και οφείλω να δηλώσω εντυπωσιασμένος. Ακόμα βέβαια προσπαθω να συνηθίσω το μέγεθος της :p Στα θετικά το πολύ καλό 3d της (είδα Tin-Tin 3d και καραγούσταρα) αλλά και η απόδοση της στο 2d το οποίο δεν το έχω ευχαριστηθεί ακόμα καθώς θα πρέπει να πάω στην ταράτσα για να γυρισω την κεραια να πιάνει Ψηφιακά. Από light bleedings ευτυχώς την γλίτωσα αν και ομολογώ πως φοβόμουν πάρα πολύ μήπως και τύχω σε ελλατωματικό κομμάτι. Στο τομέα του gaming είμαι ενθουσιασμένος και δεν αντιλήφθηκα καθ´ολου lag στο ps3. (Δοκίμασα και σε BF3) και πραγματικά ενθουσιάστικα. Όλα αυτά βέβαια σε game mode. Αυτά προς το παρόν, περιμένω ότι ερωτήσεις θέλετε...

τελικα ενω ειχα καταληξει στην LG lm640s 42'' θα επιλεξω τελικα την panasonic TX-L4ET5 τι γνωμη εχετε για αυτην? ευχαριστω.

Re: Απάντηση: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τελικα ενω ειχα καταληξει στην LG lm640s 42'' θα επιλεξω τελικα την panasonic TX-L4ET5 τι γνωμη εχετε για αυτην? ευχαριστω.

Κατά τη γνώμη μου η et5 είναι σαφώς ανώτερη των lg lm620-640-670. Στο μόνο που υπολείπεται είναι στον αισθητικό τομέα, δλδ στον σχεδιασμό που έχει η 640 και 670.

Re: Απάντηση: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μέχρι τώρα είχα την τηλεόραση συνδεμένη στο δίκτυο μέσω καλωδίου.
Άλλαξα προχθές σε ασύρματη την σύνδεση προκειμένου να δοκιμάσω την εφαρμογή τηλεχειρισμού της από andriod συσκευή η οποία και έπαιξε μια χαρά.

Εκείνο που είδα όμως είναι ότι από την στιγμή που άλλαξα την σύνδεση χάθηκε εντελώς η επαφή με τον serviio και το πισί που έχω αποθηκευμένες τις ταινίες.
Δοκίμασα διάφορα κόλπα, έβαλα και static ip αλλά χωρί αποτέλεσμα. Η τιβί δεν έβλέπε το πισί.

Μόλις επανέφερα την σύνδεση σε ενσύρματη αμέσως η τιβί συνδέθηκε με το πισί κανονικότατα.
Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος αυτό ;;;

Η Tv όταν κάνει scan για ασύρματα δίκτυα,ανιχνεύει το δικό σου? Αφού παίρνει ip με καλώδιο σημαίνει ότι dhcp έχεις ορίσει σωστά από το router άρα δές τις ρυθμίσεις στο ασύρματο κομμάτι.
Έν'τω μεταξύ μου ήρθε η τηλεόραση,η οποία είναι φανταστική (μου φαίνεται καλύτερη από την ET50,δε ξέρω στα δικά μου μάτια τουλάχιστον και με πολύ καλό fluidity στη κίνηση)
Στο 3d conversion από τηλεοπτικό σήμα,δε κατάλαβα καμία διαφορά για να πώ την αλήθεια. Επίσης,μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη tv σαν 3d monitor ?

Η Tv όταν κάνει scan για ασύρματα δίκτυα,ανιχνεύει το δικό σου? Αφού παίρνει ip με καλώδιο σημαίνει ότι dhcp έχεις ορίσει σωστά από το router άρα δές τις ρυθμίσεις στο ασύρματο κομμάτι.

Δοκίμασα είτε με αυτόματη ανάθεση ip από το DHCP του router, είτε με καρφωτές ρυθμίσεις.
Την ίδια συμεριφορά είχε. :(

Μια οι υπότιτλοι, μια αυτό, με βλέπω τελικά να στήνω πάλι htpc για να ξεμπερδέψω μια και καλή.

Δεύτερη μέρα με την ET5 47.Σε γενικές γραμμές είναι οπως την περίμενα.
Εικόνα χειρότερη απο την ST 30 PLASMA που εχω στο καθηστικό.
Εχει ομως πολύ ξεκούραστο 3d και με καλό βάθος.
Ταινίες στριμάρω ασύρματα απο τον router asus rt-n66u χωρίς σπασίματα στην εικόνα ότι αρχείο και να παίζω ακόμα και 3d.
Tό μόνο πρόβλημα ειναι οτι σε μερικές ταινίες δεν μου βγάζει υπότιτλους.
Συνδέοντας την tv με το wd live 3 oλα βαίνουν καλώς.
Με άριστα το 10 την βάζω 8.5.