Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

"Τι ψάρια πιάνει" στο ποδόσφαιρο από θέμα κίνησης;

Η κίνηση είναι ομαλή - προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει ghosting σε αγώνες ποδοσφαίρου (τα 100 Hz βοηθούν).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ξέρει παιδιά κανείς για την E5E πόσα πραγματικά Hz είναι;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ξέρει παιδιά κανείς για την E5E πόσα πραγματικά Hz είναι;

100 Hz νομίζω ότι είναι & αυτή, όχι 50. Κάπου το έιχα διαβάσει εδώ στο forum. Θα το ψάξω.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

50Hz η Ε5 (150 με backlight scanning) και 100Hz η ET5 (300 με backlight scanning)

Μόλις συνέδεσα την νεα μου τηλεόραση ΕΤ5Ε και ειμαι εντυπωσιασμένος απο το μέγγεθος 55 :). θα ήθελα να με βοηθέσετε αν είναι εύκολο να ελέγξω αν όλα είναι οκ (cloudind klp) γιατί έχω μία εδβομάδα για την επιστροφή αν κάτι δεν πάει καλά. Δηλαδη τι πρέπει και πως να το ελέγξω και άν είναι εύκολο να καθοδηγήσετε σε κάποιος ρυθμίσεις για το calibration της. Ευχαριστώ!

Ευχαριστω!!! Ξεκινάω αμέσως! Για να δω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τι ελέγχους πρέπει να κάνω?

Last edited:
Θέλω να αγοράσω μια 32" και μάλλον έχω γύρει προς την Panasonic (η 2η κατά σειρά επιλογή μου είναι η Sony HX750). Αυτό που με κάνει να κολλάω είναι η αναφορά του προβλήματος ότι δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί η αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν γνωρίζει ή αν έχει προσπαθήσει κανείς να το απενεργοποιήσει μέσα από το "κρυφό" service menu. Γιατί αν δεν γίνεται και από εκεί, τότε είναι μάλλον πραγματικά πρόβλημα...

....και περί ρυθμίσεων μέσων απεικόνισης.... http://www.avclub.gr/forum/showthre...μισεις?p=1056275705&viewfull=1#post1056275705

Σε αυτά τα post αναφέρονται οδηγίες/ρυθμίσεις για την καλύτερη ρύθμιση της εικόνας.
Το δικό μου ερώτημα είναι αν μπορεί ή αν έχει δοκιμάσει κανείς να απενεργοποιήσει την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας από το "κρυφό" service menu στο συγκεκριμένο μοντέλο της Panasonic, καθώς αυτή η δυνατότητα στο κανονικό menu δεν υπάρχει, όπως αναφέρεται εδώ από τους κατόχους της.

Το post ήταν για τα πριν από σένα, για τους φίλους που έψαχναν για ρυθμίσεις, απλά όταν ξεκίνησα να το γράφω χτύπησε το τηλέφωνο, οπότε μέχρι να το κλείσω και να πατήσω "Αποστολή" με προσπέρασες ;)

Σε αυτά τα post αναφέρονται οδηγίες/ρυθμίσεις για την καλύτερη ρύθμιση της εικόνας.
Το δικό μου ερώτημα είναι αν μπορεί ή αν έχει δοκιμάσει κανείς να απενεργοποιήσει την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας από το "κρυφό" service menu στο συγκεκριμένο μοντέλο της Panasonic, καθώς αυτή η δυνατότητα στο κανονικό menu δεν υπάρχει, όπως αναφέρεται εδώ από τους κατόχους της.

Αν αναφέρεσαι στο "Global Dimming" του οπίσθιου φωτισμού, έχω την εντύπωση ότι απενεργοποιείται αυτόματα μόνο στο True Cinema mode, αλλά ας το επιβεβαιώσει/διαψεύσει κάποιος κάτοχος...

Αν αναφέρεσαι στο "Global Dimming" του οπίσθιου φωτισμού, έχω την εντύπωση ότι απενεργοποιείται αυτόματα μόνο στο True Cinema mode, αλλά ας το επιβεβαιώσει/διαψεύσει κάποιος κάτοχος...

Σε αυτό αναφέρομαι. Πράγματι όπως είδα και στο thread εδω, απενεργοποιείται αυτόματα στο True Cinema mode. Θα ήταν όμως όπως καταλαβαίνω ευχής έργο, αν μπορούσε να το απενεργοποιήσεις εντελώς με κάποιο τρόπο. Και η μόνη πιθανότητα θα ήταν αν μπορούσες να το κάνεις από το κρυφο service menu. Το έχει δοκιμάσει όμως κανείς από τους κατόχους;

Σε αυτό αναφέρομαι. Πράγματι όπως είδα και στο thread εδω, απενεργοποιείται αυτόματα στο True Cinema mode. Θα ήταν όμως όπως καταλαβαίνω ευχής έργο, αν μπορούσε να το απενεργοποιήσεις εντελώς με κάποιο τρόπο. Και η μόνη πιθανότητα θα ήταν αν μπορούσες να το κάνεις από το κρυφο service menu. Το έχει δοκιμάσει όμως κανείς από τους κατόχους;
δεν απενεργοποιείται μέσα από το μενού από ότι διάβασα πιο κάτω παρά μόνο σε κάποια μοντέλα του εξωτερικού

δεν απενεργοποιείται μέσα από το μενού

εννοείς το "κρυφό" service menu έτσι; το δοκίμασες;

από ότι διάβασα πιο κάτω παρά μόνο σε κάποια μοντέλα του εξωτερικού

ναι το διάβασα κι εγω.. σε μοντέλα της Αυστραλίας και προς τα εκει τελοσπαντων...

Παιδιά καλημέρα. Είμαι κάτοχος της 47et5 εδώ και δυο μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εικόνα . Είχα όμως πρόβλημα με την αναβάθμιση του λογισμικού . Την έκανε μετα απο πολλές προσπάθειες και διήρκησε περίπου 2 ώρες. Τώρα μπαίνω στις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές αλλά δεν μπορώ να μπω στο viera market να κατεβάσω άλλες . Μου γράφει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον server. Έχει μπει κανεις στο viera market τις τελευταίες δύο μέρες, για να δώ αν όντως έχει πρόβλημα ο server ή η τηλεόραση μου ;

Παιδιά καλημέρα. Είμαι κάτοχος της 47et5 εδώ και δυο μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εικόνα . Είχα όμως πρόβλημα με την αναβάθμιση του λογισμικού . Την έκανε μετα απο πολλές προσπάθειες και διήρκησε περίπου 2 ώρες. Τώρα μπαίνω στις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές αλλά δεν μπορώ να μπω στο viera market να κατεβάσω άλλες . Μου γράφει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον server. Έχει μπει κανεις στο viera market τις τελευταίες δύο μέρες, για να δώ αν όντως έχει πρόβλημα ο server ή η τηλεόραση μου ;
Ναι μπαίνει κανονικά φίλε μου. Είσαι με wifi ή με ethernet συνδεδεμένος; Το ότι σου έκανε 2 ωρες για την αναβάθμιση μου ακούγεται παράξενο. Όταν λες μετά από πολλές προσπάθειες τι εννοείς; Τι μνμα σου έβγαζε;