Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια γεια σας την βοηθεια σας.. εχω την panasonic 42ET5 κ αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. ενω εγκαθιστώ το ασυρματο δίκτυο καποιες φορες το βρισκει κ καποες οχι.. σημειωνω οτι το λαπτοπ στον ιδο χωρο καθως κ το κινητο το βρισκουν. μιλησα με την αντιπροσωπεια κ μου την αντικατέστησαν αμεσα κ το δευτερο κοματι ομως το ιδιο προβλημα εχει. αλλαξα ρουτερ κ παλι το ιδιο.. το τεχνικο τμημα της panasonic παρα πολυ καλη εξυπηρετηση το σημειωνων αυτο!! για να λεμε κ τα καλα καποιες φορες δεν μπορουν να βρουν λυση! γνωριζει κάποιος κατι γι αυτο? ειλικρινα εχουν σηκωσει ολοι τα χερια ψηλα!! after sale αξογο παντως

Σήμερα ξαναασχοληθηκα με την τηλεόραση και το φως της. Ο φορτος εργασιας δ εμου επετρεψε να το κάνω νωρίτερα. έβαλα και είδα σχεδόν όλο το μπατμαν. το έχω σε δυο εκδόσεις. εβαλα την αρκετα σκοτεινη. Ενώ το φως είναι φανερό, δεν είναι ενοχλητικό αν δεν το γυρεύεις (όπως ηταν στο μοντέλο που έστειλα πίσω) έχω φωτό. θα βάλω αύριο αφού τις δω και γώ όχι στην τιβι αλλα στον υπολογιστή. Μάλλον θα μείνει αυτή. αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι να μιλήσω με την πανασόνικ (που πράγμαται είχα πολύ καλή εξυπηρέτηση) ρωτώντας αν είναι θέμα τεχνολογίας η μοντέλου, η αν πρέπει να αλλάξω καμια δεκαριά τηλεοράσεις για να βρώ την καλή. Να δω τι θα μου πούν. από δευτέρα που ξαναδουλεύουν αυτοι...

Οπότεπαράλληλα θα πρέπει να τη σετάρω γιατί είναι σε ργοστασιακές ρυθμίσεις...

ενω εγκαθιστώ το ασυρματο δίκτυο καποιες φορες το βρισκει κ καποες οχι.. σημειωνω οτι το λαπτοπ στον ιδο χωρο καθως κ το κινητο το βρισκουν.

αν εννοείς οτι βρίσκει και χάνει τη σύνδεση την ώρα που στριμάρει δεν εχω κάτι για αυτό πέραν της ερώτησης, πόσες γραμμές σημα δείχνει όταν το πιάνει? Μια φορα που δεν εβρισκε καθόλου δίκτυο εμένα, απλα την έκλεισα και όταν ξανανοιξα ήταν εκει...

να το τεστάρω και γω...

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μπορει να το βρει το δυκτιο κ να μην εχει κανενα προβλημα αλλα μετα απο μερικες μερες να το χασει.. δεν ξερω τι να πω εχω σαλταρει

μάλλον το έχεις κλειδωμένο και και χάνει τη σύνδεση-καναλι !! δοκίμασε με ξεκλείδωτο, διαφορετικά πρέπει να αγοράσεις καινούργιο AP.
Το σήμα κόβεται μέσα στους τείχους και στις πόρτες, δεν είναι σαν το σήμα του κινητού
Την IP την έβαλες χειροκίνητα ?

Last edited:
Σήμερα ξαναασχοληθηκα με την τηλεόραση και το φως της. Ο φορτος εργασιας δ εμου επετρεψε να το κάνω νωρίτερα. έβαλα και είδα σχεδόν όλο το μπατμαν. το έχω σε δυο εκδόσεις. εβαλα την αρκετα σκοτεινη. Ενώ το φως είναι φανερό, δεν είναι ενοχλητικό αν δεν το γυρεύεις (όπως ηταν στο μοντέλο που έστειλα πίσω) έχω φωτό. θα βάλω αύριο αφού τις δω και γώ όχι στην τιβι αλλα στον υπολογιστή. Μάλλον θα μείνει αυτή. αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι να μιλήσω με την πανασόνικ (που πράγμαται είχα πολύ καλή εξυπηρέτηση) ρωτώντας αν είναι θέμα τεχνολογίας η μοντέλου, η αν πρέπει να αλλάξω καμια δεκαριά τηλεοράσεις για να βρώ την καλή. Να δω τι θα μου πούν. από δευτέρα που ξαναδουλεύουν αυτοι...

Σε τηλεόραση Edge LED LCD μην περιμένεις ότι σε απόλυτο σκοτάδι θα δείχνει καλό μαύρο. Τα πάνελ LCD είναι "σουρωτήρια" στο φώς και πάντα θα υπάρχουν προβλήματα bleeding.

Απενεργοποίησε ECO και δυναμική αντίθεση, μείωσε την φωτεινότητα και άσε και ένα λαμπατέρ ανοιχτό το βράδυ (βοηθάει να αντιλαμβάνεται το μάτι σου μεγαλύτερη αντίθεση).

Εμένα η διαφορά της πρώτης τηλεόρασης που σου άλλαξαν απο την δεύτερη μου φαίνεται ότι είναι καθαρά θέμα ρυθμίσεων (ή και ρυθμίσεων της φωτογραφικής).

Υπερίων ευχαριστώ. δεν ξέρω κατα πόσο μπαίνει ο ψυχολογικός παράγων και το υποκειμενικό, αλλα με τις ίδες ταινίες και το ίδιο σκοτάδι με την πρώτη δεν μπορούσα να μη το βλέπω (μπορεί να ήταν και το σοκ που το είδα στη ΝΕΑ τηλεόραση) ενώ σε αυτήν ενώ το βλέπω ότι υπάρχει μου φαίνεται σαφής βελτίωση. Σε ίδιες ταινίες, ίδιο σκοτάδι. Και το ίδιο πιστεύει και το αδερφάκι μου που τις έχει δεί και τις δύο. Το βράδυ ως είπα είδα το μπατμαν. Η βερσιόν 1080 που επέλεξα είναι εξαιρετικά σκοτεινή (η 720 που εχω παραείναι φωτεινη) για να δω αν με ενοχλεί. Και θα έλεγα δε με ενοχλεί. Μαρεσει να βλέπω σε απόλυτο σκοτάδι. Ούτως η άλλως οπως βλεπω θα τη χρησιμοποιήσω στο δωμάτιο μάλλον για σειρές μπαλα τηλεόραση και 3D και ταινίες στα μεγάλα κρύα που το σαλόνι μου με το αγαπημένο μου τίμιο προτζεκτόρι θα είναι απροσπέλαστο!! Παω να δω και τις χτεσινες φωτογραφιες...

Αν με ενοχλήσει θα χρησιμοποιήσω και την τεχνική του απαλού φωτός... Τωρα κατάλαβα γιατί η Philips εφηύρε το ... AMBILIGHT!!

Μάλλον θα μείνει αυτή. αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι να μιλήσω με την πανασόνικ (που πράγμαται είχα πολύ καλή εξυπηρέτηση) ρωτώντας αν είναι θέμα τεχνολογίας η μοντέλου, η αν πρέπει να αλλάξω καμια δεκαριά τηλεοράσεις για να βρώ την καλή. Να δω τι θα μου πούν. από δευτέρα που ξαναδουλεύουν αυτοι...

Οπότεπαράλληλα θα πρέπει να τη σετάρω γιατί είναι σε ργοστασιακές ρυθμίσεις...

Αν μιλάς για ανομοιομορφίες φωτισμού είναι πρόβλημα της τεχνολογίας. Με συνεχείς αλλαγές μπορείς να πέσεις σε λίγο καλύτερη αλλά και χειρότερη.

Αν μιλάς για στάθμη μαύρου σε σκοτεινό κυρίως χώρο (το μαύρο φαίνεται γκρί) τότε οι αλλαγές δεν πρόκειται να επιφέρουν καμμία βελτίωση. Οι συγκεκριμένες σκηνές είναι πολυ δύσκολες ειδικά για ips led. (πάλι πρόβλημα τεχνολογίας - στάθμη μαύρου / αντίθεση)

Το επίπεδο του μαύρου, το πόσο μαύρο είναι, δε με ενόχλησε εξαρχής. Οι ανομοιομορφίες φωτισμού είναι που μεβγάλαν από τα ρούχα μου εξαρχής. Σήμερα μαλλον θα ξαναδώ ταινία χωρίς να πω σε κανέναν από τους άλλους τίποτα, και ο ένας ασχολείται με τηλεοράσεις οπότε θέλω και τη γνώμη του. Αλλα περισσότερο τη δικιά μου. Βέβαια μάλλον θα δούμε 3Δ να το δοκιμάσουμε και εκεί οι φωτισμοί πάνε περίπατο. Δευτέρα θα θέσω ακριβώς αυτό το θέμα στην Panasonic. Είναι θέμα της τεχνολογίας? Είναι θέμα μοντέλου? αφου ειναι εξυπηρετικοί, να δω τι θα πουν... Μη μουρθει καμιά με καμένο πιξελ και τρέχω. Αμ και απότι κατάλαβα η πολιτική είναι για 5 πιξελ, αλλα στις 15 μέρες από την αγορά αλλάζουν τα πάντα!!

Νομίζω (και αν το νομίζω μόνο, πάλι καλά είναι) ότι είναι πολύ καλύτερη από το προηγούμενο κομμάτι που έιχα. Η αλλη εβαζε πολύ, κυρίως στις κάτω γωνίες, τούτη έχει το περισσότερο κάτω αριστερα...

Απάντηση: Re: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

προσπαθησα να το βαλω χειροκινητα αλλα δεν το αποθηκευει η τηλεοραση. μηπως κανω κατι λαθος?

παιδια καποια βοηθεια σχετικα με την et5 που δεν βρισκει το ασυρματο δυκτιο? οταν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων το βρικσει την βοηθεια σας παιδια

Και εγώ κάτοχος της 47αρας ΕΤ5Ε. Η πρώτη εντύπωση είναι θετική, αν και στο θέμα μαύρο συγκρίνοντάς την με την Samsung A656 που έχω επίσης έχει χειρότερη απόδοση. Είναι σαν να έχω την A656 με backlight στο 8 (κανονικά την έχω στο 4). Είναι κρίμα που δε μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση του backlight. Πάντως η κατάσταση διορθώνεται αν υπάρχει ένα μικρό φως και δεν είσαι σε απόλυτο σκοτάδι, όπως σωστά έχει αναφερθεί.

Σε θέμα ομοιομορφίας φωτός δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε και διάχυση φωτός από τις γωνίες. Πάλι καλά.

Στο θέμα κίνηση νομίζω είναι καλύτερη από την A656 που έχω, αλλά δε μπορώ να πω ακόμα με βεβαιότητα. Το IFC το έχω στο minimum προς το παρόν (default στο maximum).

καλημέρα!είμαι νέο μέλος στο site και κάτοχος της 47et5e εδώ και μία εβδομάδα..όλα καλά νόμιζα αλλά τελικά έχω ένα θέμα με τηλεόραση, δυστυχώς. όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η δεξιά πάνω γωνία είναι φωτεινή. για να μην το βλέπω δοκίμασα contrast στο 10-12, κάτι το οποίο βοηθάει μεν, αλλά μου σκοτεινιάζει την εικόνα αρκετά..οι πιο έμπειροι εδώ τι γνώμη έχετε?

Attachments

• DSC04220.jpg
    DSC04220.jpg
    14.2 KB · Views: 325
  • DSC04215.jpg
    DSC04215.jpg
    14.1 KB · Views: 319
  • DSC04221.jpg
    DSC04221.jpg
    12.1 KB · Views: 315
  • DSC04223.jpg
    DSC04223.jpg
    11.6 KB · Views: 316
τις έστειλα στην panasonic και μου είπε να κάνω χρήση doa.τώρα με πήραν από το πλαίσιο και μου είπαν ότι είναι μια χαρά.. αλλά ο έλεγχος έγινε σε φουλ φως...αναμένω τηλέφωνο μετά από σκοτεινή εξέταση...θα δείξει αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος..

φίλε malakudi αν η ερώτηση σου αφορά εμένα, έβαλα απλώς την λειτουργία "σκοτεινή λήψη χωρίς τη χρήση φλας" σε μια sony που έχω.

φίλε malakudi αν η ερώτηση σου αφορά εμένα, έβαλα απλώς την λειτουργία "σκοτεινή λήψη χωρίς τη χρήση φλας" σε μια sony που έχω.

Γενικά ρωτούσα. Πρέπει να ρυθμίσουμε κάτι σε exposure κτλ; Ή αρκεί όλα στο auto και χωρίς φλας;