Yperion,stefanos patra,Geothing,nkarafo, Felix_The_Cat,SWISSTEC,JL_?,czoun και οποιον αλλον ξεχναω,θελω να σας ευχαριστησω ολους για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας....οντως η βοηθεια σας μου ηταν πολυτιμη γιατι οπως ειχα γραψει και παλιοτερα την ΕΤ5 ουτε καν την ηξερα.....αφου λοιπον επελεξα το παθητικο 3D και μετα απο ωρες στο φορουμ κατεληξα ( παρα την αντιαισθητικη της εμφανιση

) στην 47ΕΤ5.....πριν λιγες μερες την παρηγγειλα απο τον Κωτσοβολο και αυριο θα την εχω στα χερια μου..επειδη σας εχω ζαλισει με τα συνεχομενα post μου θελω να μου απαντησετε σε καποιες ερωτησεις που εχω για να σας αφησω επιτελους ησυχους
1)απο αυτο το site
http://panasonicet5.blogspot.gr/p/calibration-settings.html βρηκα παραδεχτα απο τους περισσοτερους τις 'καταλληλοτερες' ρυθμισεις....εχει καποιος διαφορετικες ρυθμισεις με εντονα και ζωηρα χρωμματα? αν ναι θα ηθελα αν μπορει να μου τις γραψει για να το τεσταρω αυριο.
2)Για τηλεοπτικο προγραμμα και αθλητικα καταλληλοτερο ειναι το Cinema mode και για ταινιες το true cinema?
3)Αν οντως δεν μεινω ικανοποιημενος απο την τηλεοραση μπορω να την γυρισω πισω και να παρω καποιο αλλο μοντελο? (δεδομενου οτι την εχω παρει με δοσεις)
4)τελικα παιζει κανονικα και ολοκληρωμενα μονο τα mkv αρχεια?
ευχαριστω πολυ ξανα και ελπιζω να τα πουμε παλι αυριο με ευχαριστα μαντατα !!!