Yperion
AVClub Fanatic
... μερικά φαίνονται και κάπως θαμπά θα έλεγα π.χ. ο ΑΝΤ1.
Ο ΑΝΤ1 έχει χάλια εικόνα σε οποιαδήποτε τηλεόραση. Με εξοπλισμό του 1970 λειτουργεί το συγκεκριμένο κανάλι.
... μερικά φαίνονται και κάπως θαμπά θα έλεγα π.χ. ο ΑΝΤ1.
left80
Ηρεμησε η τηλεοραση σου θα ειναι κανονι σαν την δικη μου ΕΤ5 37 ιντσων
ευχομαι καλες θεασεις
Βλεπεις ψηφιακά σε hd ΜΕΣΩ Digea ή σε SD με αναλογικο σημα?
λοιπον παιδια...το απογευμα την παρελαβα και οριστε οι πρωτες εντυπωσεις μου.
σε digea αψογη εικονα με λιγες ρυθμισεις που εκανα.....ευτυχως καθολου ή εστω ελαχιστο clouding που δεν το καταλαβαινω..σιγουρα το μαυρο δεν ειναι πολυ βαθυ αλλα κυμαινεται σε ικανοποιητικα επιπεδα..ο ηχος ειναι μετριος...η σχεδιαση και αυτη μετρια (την περιμενα πολυ χειροτερη)....με wifi αμεσως συνδεση...το 3D δεν με εντυπωσιασε μπορω να πω....εβαλλα κατι δοκιμαστικα βιντεακια..ισως να υπερβαλλω εγω που το περιμενα οπως το σινεμα...κατι ταινιες 3D που κατεβασα (mkv) δεν αναγνωριζε καν υποτιτλους..δοκιμασα να τους αλλαξω ονομασια αλλα τπτ..οταν εβαζα νομιζω "τοποθετηση κειμενου-ελληνικα" μου εβγαζε ή κινεζικα ή μισους υποτιτλους....αν ξερει καποιος ας βοηθησει !!!! .....ενα προβληματακι που ειχα ειναι με την συνδεση με HDMI με τον υπολογιστη μου.....στην τηλεοραση φαινεται μονο η επιφανεια εργασιας των windows (χωρις τα παραθυρα ομως) και οτι ενεργειες κανω δεν δειχνει αλλη εικονα αλλα μονο αγουγεται ο ηχος....παρακαλω help και εδωαυτα προς το παρον...δεν προλαβα καν να διαβασω το βιβλιαρακι....ουτε να κανω πολλες ρυθμισεις..
Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος,ελπιζω σε καλυτερη συνεχεια οταν μαθω και τις υπολοιπες δυνατοτητες της τv.
τα λεμε αυριο παλι με περισσοτερες και ακριβεστερες εντυπωσεις...
στις ρυθμισεις πηγα να απενεργοποιησω το overscan αλλα δεν μου αρεσε καθολου το αποτελεσμα...σε γρηγορη κινηση εκανε πολλα 'σπασιματα' η τv και το επανεφερα στο 'μεγιστο'......για το pc θα το δοκιμασω παντως για να δω αν διορθωθει η καταστασηΜεγειά και καλοθέατη !!! :ernaehrung004:
Αν αναφέρεσαι στον ενσωματωμένο media player, δεν υποστηρίζει σωστή αναπαράσταση των υπότιτλων σε λειτουργία 3D...
Για το άλλο θέμα με το PC:
Μενού -> Εικόνα -> Ρυθμ. για προχωρημένους -> Overscan 16:9 -> Όχι
left μάλλον μιλάς για άλλο πράγμα και όχι για το overscanστις ρυθμισεις πηγα να απενεργοποιησω το overscan αλλα δεν μου αρεσε καθολου το αποτελεσμα...σε γρηγορη κινηση εκανε πολλα 'σπασιματα' η τv και το επανεφερα στο 'μεγιστο'......για το pc θα το δοκιμασω παντως για να δω αν διορθωθει η κατασταση
στις ρυθμισεις πηγα να απενεργοποιησω το overscan αλλα δεν μου αρεσε καθολου το αποτελεσμα...σε γρηγορη κινηση εκανε πολλα 'σπασιματα' η τv και το επανεφερα στο 'μεγιστο'......για το pc θα το δοκιμασω παντως για να δω αν διορθωθει η κατασταση
Μεγειά και καλοθέατη !!! :ernaehrung004:
Αν αναφέρεσαι στον ενσωματωμένο media player, δεν υποστηρίζει σωστή αναπαράσταση των υπότιτλων σε λειτουργία 3D...
Εφόσον ο δικός του player δεν υποστηρίζει υπότιτλους σε 3D, μήπως υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να τους κολλάει τους υπότιτλους πάνω στην εικόνα χωρίς να κάνει re-encoding στο mkv ή έστω να κάνει λίγη ώρα χωρίς να χαλάει την ποιότητα; Ή μήπως ζητάω πολλά; Υπάρχουν κάτι aviaddxsub αλλά το δοκίμασα και δεν δούλεψε. Εδώ:
Οι srt βγαίνουν κομμένοι στη μέση, σαν να τους έπαιζες από εξωτερικό player, oι sub/idx πάλι, αναγνωρίζονται ως stream αλλά αν τους επιλέξεις κολλάει το βίντεο. Άλλες μορφές υπότιτλων για 3D λειτουργία από τον ενσωματωμένο media player, δεν δοκιμάστηκαν για την ώρα...
To overcan απενεργοποίησες ή το IFC; :hmmmm:
μαντης εισαι ??? :twoguns: εχω χαζεψει μαλλον τοσες ωρες μποροστα στην τv.....απενεργοποιηση λοιπον το overscan αλλα μου 'μαζεψε' λιγο την εικονα και ειδικα στο πανω μερος της μου εμφανισε μια διακεκομμενη γραμμη...σε τι αποσκοπει ομως η απενεργοποιηση του,γιατι εμενα τουλαχιστον δεν μ'αρεσει στο ματι...
οσον αφορα τους υποτιτλους μια λυση που μπορεσα να βρω ειναι να αναπαραγω τα αρχεια απο τον υπολογιστη μεσω του ΚΜplayer που εχει στο μενου του ρυθμισεις για 3D υποτιτλους..δοκιμασα 3-4 ταινιες και τους εμφανιζει αψογα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.