Σε ευχαριστώ θερμά για τις άμεσες απαντήσεις. Μια τελευταία ερώτηση και κλείνει το θέμα για να μη σας κουράζω. Η plasma που έχω δεν με ικανοποιεί στο θέμα της ζωντάνιας των χρωμάτων. Δεν είναι "ζουμερά" τα χρώματα και επίσης δεν έχει επαρκή φωτεινότητα,οπότε για να καλύψω αυτό το κενό τη δουλεύω στο "δυναμικό" και όχι στο "κανονικό". Πάντα είχε ένα "σκοτεινό" πάνελ,οπότε δε θα στεναχωρηθώ αν το μαύρο στη led δε θα είναι και τόσο μαύρο.
Η ποιότητα απεικόνισης στη "Δυναμική" είναι απλά άθλια και το κέρδος που έχεις στη φωτεινότητα σε σχέση με την "Κανονική" τερματισμένη, είναι μόλις 20 nits...
Αυτό που θέλω είναι να ποσοτικοποιήσουμε τις απαντήσεις που μου έδωσες,ώστε να δω κατά πόσο αξίζει να αγοράσω το εν λόγω πανέμορφο μοντέλο ΕΤ60.
Η plasma που έχεις, έχει μέγιστη φωτεινή εκπομπή περί τα 200-180-160 nits, αναλογως της προεπιλογής εικόνας (Δυναμική-Κανονική-Cinema). Της ET60 μου είναι άγνωστη, αλλά λογικά θα ανεβαίνει τουλάχιστον μέχρι τα 300, μπορεί και παραπάνω...
Το μαύρο της U10, αν έχεις ξεπεράσει τις 7000 ώρες θα βρίσκεται στα 0,09 nits (όταν ήταν καινούρια, ήταν στα 0,034). Το μαύρο της ΕΤ60, όταν είναι ρυθμισμένη στα 120 nits, είναι 0,12 nits. (αυτά σε σκοτάδι και για την LCD σε θέαση από το κέντρο και κάθετα)
Χρωματικά, η U10 διαθέτει ένα διευρυμένο χρωματικό τρίγωνο με υπερκορεσμό στο πράσινο και το κόκκινο και ανισορροπία στις φωτεινότητες των βασικών, χωρίς δυνατότητα διόρθωσης (χοντρικά, τα πράσινα και τα κόκκινα απεικονίζονται λίγο πιο έντονα απ' όσο είναι στην πραγματικότητα και τα μπλε ελαφρώς πιο υποτονικά, αλλά περιέργως τα skintones αποδίδονται σωστά). Η ΕΤ60 διαθέτει αναλυτικά ρυθμιστικά που της επιτρέπουν να πατήσει στην αναφορά (αν και ως θεατή της "Δυναμικής", δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο

).
Αυτά όσον αφορά κάποια ποσοτικοποίηση στα της εικόνας.
Κάτι που ίσως αποτελέσει deal-braker για σένα, είναι το lag της ΕΤ60, που σύμφωνα με τα reviews κυμαίνεται στα 34-48 msec...