Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τα herz ρυθμιζονται απο πουθενα?και κατι ακομα εχετε να προετεινε κανα καλο media player για βιντεο 1080 κτλπ?

Της Τηλεορασης ο media player ειναι πολυ καλος, το κακο που εχει ειναι οτι δεν ρυθμιζει το μεγεθος των υποτιτλων. τα herz δεν εχουν καποια ρυθμιση, αυτο που μπορεις να πειραξεις "intelligent Frame Creation" που εγω προσωπικα το εχω στο full

Εγω εχω φτιαξει μια ρυθμιση που μου αρεσει.
Οπισθιος Φωτισμος = 85
Αντιθεση =100
Φωτεινοτητα =-8
Χρωμα = 60
Αποχρωση = -2
Οξυτητα = 45
Θερμοκρασια Χρωματο = Κανονικη
Ζωντανο Χρωμα = Ναι
Ελενχ. Προσαρμ. οπ. Φωτ. = Μεγιστο
Ασθητηρας Περιβαλ = Οχι
Μειωση Θορυβου = Αυτοματα
Μειωση Θορ Mpeg = Αυτοματα
Intelligent Frame Creation = Μεγιστο
Προηγμενες Ρυθμισεις - >> Προσαρ. Ελεγχος Γαμμα =8
Διευρυνση Μαυρου = 12
Λευκο αποτελεσμα = 8
Gamma = 2.4
Ρυθμισεις Επιλογων ->> Λειτουργια Game = οχι
Λει. Film Cadenace = Ναι

χμμ μαλιστα καλα εγω εχω συνδεσει τον σταθερο μου με την tv και τα παιζω με media player classic και βγαζει απιστευτη εικονα δεν εχω θεμα με subs καθολου,αλλα οι ρυθμισεις οντως θελουν ψαξιμο γιατι εχει καμποσες!

Της Τηλεορασης ο media player ειναι πολυ καλος, το κακο που εχει ειναι οτι δεν ρυθμιζει το μεγεθος των υποτιτλων. τα herz δεν εχουν καποια ρυθμιση, αυτο που μπορεις να πειραξεις "intelligent Frame Creation" που εγω προσωπικα το εχω στο full

Εγω εχω φτιαξει μια ρυθμιση που μου αρεσει.
Οπισθιος Φωτισμος = 85
Αντιθεση =100
Φωτεινοτητα =-8
Χρωμα = 60
Αποχρωση = -2
Οξυτητα = 45
Θερμοκρασια Χρωματο = Κανονικη
Ζωντανο Χρωμα = Ναι
Ελενχ. Προσαρμ. οπ. Φωτ. = Μεγιστο
Ασθητηρας Περιβαλ = Οχι
Μειωση Θορυβου = Αυτοματα
Μειωση Θορ Mpeg = Αυτοματα
Intelligent Frame Creation = Μεγιστο
Προηγμενες Ρυθμισεις - >> Προσαρ. Ελεγχος Γαμμα =8
Διευρυνση Μαυρου = 12
Λευκο αποτελεσμα = 8
Gamma = 2.4
Ρυθμισεις Επιλογων ->> Λειτουργια Game = οχι
Λει. Film Cadenace = Ναι

Γιάννη ξέρω πως οι ρυθμίσεις είναι θέμα προσωπικού γούστου αλλά θα διαφωνήσω λίγο με τις δικές σου γιατί τείνουν στο "υπερβολικό" και όχι στο "ρεαλιστικό". Π.χ. η φωτεινότητα που έχεις είναι για "εξοχή" και όχι για το μέσο σαλώνι.

π.χ. εγώ θα προτείνα:
1) Αρχική ρύθμιση εικόνας στο "Cinema" αντί των υπολοίπων και απο εκεί και πέρα μικρό πείραγμα των ρυθμιστικών ανα θέλουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Φωτισμό ανάλογα του φωτισμού του χώρου μας (εμένα π.χ. το 35 με καλύπτει την ημέρα και το βράδυ μπορώ να το ρίξω κι άλλο).
2) Intelligent Frame Creation: Προτείνω ελάχιστο (ή και όχι υπο περιπτώσεις) αλλά στο μέγιστο μόνο σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. αγώνες) καθώς οι "αστοχίες" του μηχανισμού προσθήκης καρέ (artifacts) γίνονται μέρος της εικόνας!
Απο εκέι και πέρα "Ζωντανό χρώμα" κλπ ας είναι θέμα προσωπικού γούστου. Για ρεαλισμό πάντως και ιδίως σε υλικό HD όλα τα βοηθητικά πρέπει να είναι στο "off" (ακόμη και η αντίθεση!).

τα herz ρυθμιζονται απο πουθενα?και κατι ακομα εχετε να προετεινε κανα καλο media player για βιντεο 1080 κτλπ?
Τα HZ (100 είναι πραγματικά, όχι 600!) ρυθμίζονται απο το "Intelligent frame creation" (ρυθμιστικό στο μενού "εικόνα") που είναι ο μηχανισμός προσθήκης καρέ και έχει ρυθμίσεις off/ελάχιστο/μεσαίο/μέγιστο. Στο off συμπεριφέρεται ως τυπική τηλεόραση 50hz ενώ με ενεργοποίηση του IFC γίνεται προσθήκη καρέ με τα ανάλογα αποτελέσματα (καθαρότητα κίνησης, μείωση blur αλλά και soap opera effect, τεχνουργήματα).
Το media player της τηλεόρασης είναι όντως αρκετά καλό (για τα δεδομένα των τηλεοράσεων) και αρκεί για την αναπαραγωγή full hd ταινιών ακόμη και με μεγάλο bitrate. Αν παρόλα αυτά επιθυμείς ύπαρξη ρυθμίσεων (π.χ. για υπότιτλους που απουσιάζει σχετικό ρυθμιστικό), ρεαλιστική απόδοση κίνησης (24 καρέ και όχι με pulldown) και πολλά ακόμη (π.χ. 3d εξωτερικούς subs) συστήνεται η χρήση εξωτερικού αυτόνομου media player. Στην αγορά μέσου (γενικώς συμπεριλαμβανομένου του κόστους) media player αυτή τη στιγμή 2 είναι πολυ-προτεινόμενα. Το WD TV LIVE (παλαιότερο αλλά φθηνό και αναπαράγει τα πάντα εκτός απο 3d iso) και med600x3d (με πλήρη υποστήριξη 3d αλλά και 3d υπότιτλους απο srt κλπ με μειονέκτημα τη μη αναπαραγωγή υλικού DIVX λόγω πνευματικών δικαιωμάτων).

Για περισσότερα σε παραπέμπω στα αρμόδια forums του site:

Last edited:
Hello

CoolGreek μου αρεσουν τα εντονα χαρακτηριστικα στην εικονα. σκεψου οτι εχω ειμαι απο το 2005 με τηλεοραση CRT της Philips με Pixel Plus, με φανταστικη εικονα μεχρη και σημερα.. Οι φιλη μου δεν μπορουν αυτη την φυσικη κινηση που ειχε ενω εγω φτιαχνομουν :P καθος και πολυ ζωντανες εικονες.. χεχε .. το κινηματογραφικο δεν μου αρεσει γιατι δεν εντονο.

γεια σε ολους.ειμαι καινουριος κατοχος της ετ60...δεν ειμαι εμπειρος απο τηλεορασεις αλλα παιδια αυτο που ειδα γενικα με εντυπωσιασε...εχουνε 2 φιλοι μου τηλεορασεις 3δ μια σαμσουνγκ και μια lg μπορω να πω με lg δεν υπαρχει συγκρηση πολυ πιο καλο της ετ60...η σαμσουνγκ επισεις μαρεσε απλα και αυτος με τη σαμσουνγ ηρθε να δουμε ταινια και μου ειπε λογο εμπειριας η τηλεοραση ειναι αξια για τα λεφτα της και ανετα συγκρινετε με ακριβα μοντελα.εντομεταξη οσο για το ενεργο και το παθητικο ειμαι πολυ υπερ του παθητηκου τωρα πια γιατι οταν πηγαμε για ταινια στον φιλο με τη σαμσουνγκ ητανε αλλα 2 ατομα και ζαλιστηκαν πολυ ενω οταν ειδαμε σε μενα στο παθητικο ειπανε οτι τους αρεσε παρα πολυ και τους φανηκε πολυ ξεκουραστο!φυσικα ειναι και γουστα αυτα ετσι!....εμενα πρωσοπικα με εντυπωσιασε πολυ το 3δ ειναι απιστευτο...επισεις ειδα ταινια στα 1080p ολα τα λεφτα και παλι!ειμαι υπερευχαριστημενος....οσο για το σμαρτ μια χαρα μου φανηκε.το πανελ επισεις ναι ειναι γυαλιστερο αλλα οχι οσο νομιζα...μια χαρα ειδικα αν δεν εχει και καργα ηλιο ειναι μια χαρα.θα τη συνηστουσα σαν επιλογη στην τιμη αυτη!αυτα απο μενα.

γεια σε ολους.ειμαι καινουριος κατοχος της ετ60...δεν ειμαι εμπειρος απο τηλεορασεις αλλα παιδια αυτο που ειδα γενικα με εντυπωσιασε...εχουνε 2 φιλοι μου τηλεορασεις 3δ μια σαμσουνγκ και μια lg μπορω να πω με lg δεν υπαρχει συγκρηση πολυ πιο καλο της ετ60...η σαμσουνγκ επισεις μαρεσε απλα και αυτος με τη σαμσουνγ ηρθε να δουμε ταινια και μου ειπε λογο εμπειριας η τηλεοραση ειναι αξια για τα λεφτα της και ανετα συγκρινετε με ακριβα μοντελα.εντομεταξη οσο για το ενεργο και το παθητικο ειμαι πολυ υπερ του παθητηκου τωρα πια γιατι οταν πηγαμε για ταινια στον φιλο με τη σαμσουνγκ ητανε αλλα 2 ατομα και ζαλιστηκαν πολυ ενω οταν ειδαμε σε μενα στο παθητικο ειπανε οτι τους αρεσε παρα πολυ και τους φανηκε πολυ ξεκουραστο!φυσικα ειναι και γουστα αυτα ετσι!....εμενα πρωσοπικα με εντυπωσιασε πολυ το 3δ ειναι απιστευτο...επισεις ειδα ταινια στα 1080p ολα τα λεφτα και παλι!ειμαι υπερευχαριστημενος....οσο για το σμαρτ μια χαρα μου φανηκε.το πανελ επισεις ναι ειναι γυαλιστερο αλλα οχι οσο νομιζα...μια χαρα ειδικα αν δεν εχει και καργα ηλιο ειναι μια χαρα.θα τη συνηστουσα σαν επιλογη στην τιμη αυτη!αυτα απο μενα.
επισεις τα μοντελα των αλλων τηλεορασεων ειναι η σαμσουνγκ η f6100 και η lg ειναι περσινο μοντελο lm640

Καλο ορισες τοτε στο Group μας.. και καλοριζικο το εργαλειο σου. βαλε να δεις των "οζ ο παντοδυναμος" και θα δεις ποσο ωραιο 3D εχει.. Και εγω ειδα σε active ταινια και μου βγηκαν τα ματια. Τωρα λεμε να στειλουμε με τα παιδια εδω ενα εμαιλ στην Panasonic με bug Που βρηκαμε

Η συμπεριφορά της στο gaming πως είναι; Έχει καλή απόκριση; Για πείτε εσείς από πρώτο χέρι
γιατί δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα...

Καλο ορισες τοτε στο Group μας.. και καλοριζικο το εργαλειο σου. βαλε να δεις των "οζ ο παντοδυναμος" και θα δεις ποσο ωραιο 3D εχει.. Και εγω ειδα σε active ταινια και μου βγηκαν τα ματια. Τωρα λεμε να στειλουμε με τα παιδια εδω ενα εμαιλ στην Panasonic με bug Που βρηκαμε
ΕΙΔΑ ΤΟ SPIDERMAN,LIFE OF PI ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΟΖ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ 3Δ...
ΠΑΝΤΩΣ Η ΤV ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΔΗΚΑ ΣΤΟ 3Δ ΤΗΣ.

Η συμπεριφορά της στο gaming πως είναι; Έχει καλή απόκριση; Για πείτε εσείς από πρώτο χέρι
γιατί δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα...

ΕΓΩ ΣΤΟ PS3 ΟΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΛΛΙΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΦΙΦΑ ΠΡΟ 3 4 GAME ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΗΤΑΝ POWER..ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΡΥΘΜΗΣΗ ΓΙΑ GAME Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ GAME

Last edited by a moderator:
ΕΙΔΑ ΤΟ SPIDERMAN,LIFE OF PI ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΟ ΟΖ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ 3Δ...
ΠΑΝΤΩΣ Η ΤV ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΔΗΚΑ ΣΤΟ 3Δ ΤΗΣ.

Προτίμησε τα αρχεία half-OU και όχι τα half-SBS , τα πρώτα έχουν την μισή κάθετη ανάλυση άρα ταιριάζουν ακριβώς με τις παθητικές τηλεοράσεις που δείχνουν έτσι και αλλιώς τις μισές γραμμές στον κάθετο άξονα.

ΥΓ. Αν μπορείς μην γράφεις κεφαλαία γιατί φαίνεται σαν να φωνάζεις.

παιζω τις ταινιες με το media player classic κια οι subs δεν μου βγαινουν καλα πανω κατω αριστερα δεξια οτι να ναι...ενω βαζω τους κανονικους 3d subs...γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?

καλησπερα παιδια.
τελικα μετα απο πολυ σκεψη και ψαξιμο αποφάσησα κα ιεγω να γίνω κάτοχος της TXL50ET60!!!
την περιμενω απο μερα σε μερα.
ημουν αναμεσα σε W805A 47αρα(περιπου 1000 ) F6500 50αρα (περιπου 1200 ακριβή και ασχημη βαση) ET60 50 αρα περιπου στα 1000 .
ελπίζω να έκανα καλή επιλογή.

καλησπερα παιδια.
τελικα μετα απο πολυ σκεψη και ψαξιμο αποφάσησα κα ιεγω να γίνω κάτοχος της TXL50ET60!!!
την περιμενω απο μερα σε μερα.
ημουν αναμεσα σε W805A 47αρα(περιπου 1000 ) F6500 50αρα (περιπου 1200 ακριβή και ασχημη βαση) ET60 50 αρα περιπου στα 1000 .

Καλοθέατη!
Μια χαρά είναι η επιλογή σου και εύχομαι να την χαρείς (βασικά είμαι σίγουρος γι'αυτό)! Έχω την ίδια και είμαι πολύ ευχαριστημένος...
Αναμένουμε εντυπώσεις όταν με το καλό την παραλάβεις!

Εννοείται ότι δεν συμφέρει η F6500 στην τιμή αυτή όταν η 55άρα είχε 1260 ευρώ αρχές του μήνα.

Νομίζω ότι σαν value for money έκανες την καλύτερη αγορά από τις τρεις.

Γεια σας κι από μένα. Είναι το πρώτο μου ποστ και έχω εντυπωσιαστεί από τις γνώσεις που έχετε,γι'αυτό θα ζητήσω τη συμβουλή σας όσον αναφορά τη συγκεκριμένη τηλεόραση,αλλά και πιο γενικές πληροφορίες που ελπίζω να μην είναι off topic.
Είμαι κάτοχος μιας Panasonic TX P42U10 (Plasma). Πολύ καλή τηλεόραση για την εποχή της. Σκέφτομαι να τη δώσω στους γονείς μου και να αγοράσω μια νέα. Είχα ως πρώτη προτεραιότητα την Samsung 6500,αλλά με το πέρας των εκπτώσεων ανέβηκε πολύ η τιμή της και ξενέρωσα. Έτσι μπαίνει σαν σίφουνας υποψήφια η Panasonic ΕΤ60 στις 47 ίντσες λόγω του ότι είμαι ευχαριστημένος από την εταιρία και μου αρέσει σχεδιαστικά το ασημί (ξεφεύγει από το μουντό μαύρο)-επίσης όλο και μειώνεται η τιμή της από τον Κωτσόβολο.
Η πρώτη μου ερώτηση,μιας και είμαι φοιτητής και δεν παίζει πολύ ρευστό,σαν ποιότητα εικόνας θα έχει διαφορά από την plasma που είχα; Αν έχει διαφορά,θα είναι αξιοπρόσεκτη για έναν απλό χρήστη που του αρέσει το "καλό" αποτέλεσμα; Με απλά λόγια,αξίζει να δώσω τα ωραία μου λεφτάκια ή να τα επενδύσω σε κάνα PS4;; :violent-smiley-030:
Επίσης οι γονείς μου δεν βιάζονται για νέα τηλεόραση,συνεπώς και σύμφωνα με τη λογική,ούτε και εγώ (αν και ψήνομαι πολύ σε ψυχολογικό επίπεδο). Φαντάζομαι σε λίγους μήνες θα παίξουν νέα μοντέλα,τι παραπάνω θα έχουν να προσφέρουν σε σχέση με τη ET60; Μιας και είστε μέσα στα πράγματα ρωτάω,γενικά τι θα παίξει στα ίδια χρήματα (ως 850e). Φυσικά και δε ξέρετε τη πολιτική της κάθε εταιρίας,αλλά στο τι φημολογείται ότι έρχεται ως νέο.. και η τελευταία και πιο σημαντική ερώτηση: πότε πιστεύεται θα μπορεί ο κοινός θνητός να απολαύσει ultra hd (4k) σε προσιτές τιμές σε ίντσες 47''-50'';; Αργεί ΠΟΛΎ κάτι τέτοιο;; χίλια συγνώμη που βγήκα λίγο εκτός θέματος. Απλά με καίνε πολύ οι απαντήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :fahne90:

Γεια σας κι από μένα. Είναι το πρώτο μου ποστ και έχω εντυπωσιαστεί από τις γνώσεις που έχετε,γι'αυτό θα ζητήσω τη συμβουλή σας όσον αναφορά τη συγκεκριμένη τηλεόραση,αλλά και πιο γενικές πληροφορίες που ελπίζω να μην είναι off topic.
Είμαι κάτοχος μιας Panasonic TX P42U10 (Plasma). Πολύ καλή τηλεόραση για την εποχή της. Σκέφτομαι να τη δώσω στους γονείς μου και να αγοράσω μια νέα. Είχα ως πρώτη προτεραιότητα την Samsung 6500,αλλά με το πέρας των εκπτώσεων ανέβηκε πολύ η τιμή της και ξενέρωσα. Έτσι μπαίνει σαν σίφουνας υποψήφια η Panasonic ΕΤ60 στις 47 ίντσες λόγω του ότι είμαι ευχαριστημένος από την εταιρία και μου αρέσει σχεδιαστικά το ασημί (ξεφεύγει από το μουντό μαύρο)-επίσης όλο και μειώνεται η τιμή της από τον Κωτσόβολο.
Η πρώτη μου ερώτηση,μιας και είμαι φοιτητής και δεν παίζει πολύ ρευστό,σαν ποιότητα εικόνας θα έχει διαφορά από την plasma που είχα; Αν έχει διαφορά,θα είναι αξιοπρόσεκτη για έναν απλό χρήστη που του αρέσει το "καλό" αποτέλεσμα; Με απλά λόγια,αξίζει να δώσω τα ωραία μου λεφτάκια ή να τα επενδύσω σε κάνα PS4;; :violent-smiley-030:
Επίσης οι γονείς μου δεν βιάζονται για νέα τηλεόραση,συνεπώς και σύμφωνα με τη λογική,ούτε και εγώ (αν και ψήνομαι πολύ σε ψυχολογικό επίπεδο). Φαντάζομαι σε λίγους μήνες θα παίξουν νέα μοντέλα,τι παραπάνω θα έχουν να προσφέρουν σε σχέση με τη ET60; Μιας και είστε μέσα στα πράγματα ρωτάω,γενικά τι θα παίξει στα ίδια χρήματα (ως 850e). Φυσικά και δε ξέρετε τη πολιτική της κάθε εταιρίας,αλλά στο τι φημολογείται ότι έρχεται ως νέο.. και η τελευταία και πιο σημαντική ερώτηση: πότε πιστεύεται θα μπορεί ο κοινός θνητός να απολαύσει ultra hd (4k) σε προσιτές τιμές σε ίντσες 47''-50'';; Αργεί ΠΟΛΎ κάτι τέτοιο;; χίλια συγνώμη που βγήκα λίγο εκτός θέματος. Απλά με καίνε πολύ οι απαντήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :fahne90:

Αν θα δεις διαφορά; ΝΑΙ, σίγουρα αλλά δεν θα είναι πάντα καλύτερη η ET60 έναντι μιας Plasma!
Η διαφορά θα είναι σε θέμα ευκρίνειας, φωτεινότητας και ευκολιών αλλά σε θέμα αντίθεσης (θέαση σε σκοτεινό χώρο) η plasma έχει (και θα έχει) το πάνω χέρι!

Τι αλλάζει κάθε χρόνο; Σχεδόν τίποτε τα τελευταία χρόνια, καλύτερος σχεδιασμός, δυνατότερες CPU (για καλύτερο/γρηγορότερο smartTV) και σχεδόν τίποτε απο εικόνα! Οπότε και του χρόνου δεν θα περίμενα διαφορές στο θέμα εικόνα παρά μόνο στα υπόλοιπα (CPU, σχεδιασμό).

UltraHD; Το ξεχνάς για τα επόμενα χρόνια, οι τιμές προς το παρόν είναι απογοητευτικές ενώ τώρα αρχίζουν σιγά σιγά να βγαίνουν τα πρωτόκολλα επικοινωνίας/διαχείρισης 4Κ σήματος (hdmi 2, για 4K περιεχόμενο σε δίσκο δεν υπάρχει ακόμη ούτε καν format). Εκτός αυτού σε TV μικρότερη των 50 ιντσών το 4K δεν προσφέρει τίποτε (παρά μόνο αν κάθεσαι ακριβώς μπροστά) και αυτό γιατί το 4K βγήκε σαν φυσιολογική εξέλιξη για τις TV που γίνονται μεγαλύτερες και ως εκ τούτου χρειάζονται μεγαλύτερη ανάλυση!

Τώρα πίσω στο θέμα σου, πριν τρέξεις βουρ για νέα τηλεόραση ίσως ήταν καλύτερα να κάνεις ερώτημα στο αρμόδιο θέμα (αγορά νέας τηλεόρασης) γράφοντας τι ζητάς (απαιτήσεις) και τι χώρο έχεις (απόσταση θεάσης, φωτεινότητα) ώστε να έχεις τις καλύτερες δυνατές προτάσεις.