John_hasio
Established Member
- 8 April 2012
- 296
Καλημερα παιδια
Ρε παιδια εχει εσας προβλημα το web στην TV? με μεταει ευκολα εξω. επισεις χαζο το οτι δεν υποστηριζει flash γιατι η δεν υπαρχει σελιδα να μην εχει μεσα Flash, ενταξει δεν ειναι υπολογιστης αλλα αφου το λανσαρουν σαν κατι προηγμενο στης tv τοτε γιατι δεν το κανουν σωστα. Ολες η smart ειναι ετσι? Επισεις ειδα και το αλλο, πες οτι κανεις Login σε καποιο site, δεν κραταει user k pass, απλα δλδ δεν τα αποθηκευει. κριμα
Ειδα και κ 3 ταινιες, αλλα δεν αυτο που κανουν ειναι να δινουν βαθος και οτι να πεταγονται εξω απο την οθονη
Καλημέρα Γιάννη..., θα σου απαντήσω εγώ, άσχετα που έχω διαφορετική τηλεόραση (LG) ! Κοίτα, το ότι σε "πετάει" κάπου κάπου από το WEB TV είναι φυσιολογικό και το έχω δει σε πολλές τηλεοράσεις, εννοείται και στην δικιά μου! Αυτό που γράφεις όμως ότι το κάνει εύκολα, αν εννοείς ότι κάνει σε όλες τις σελίδες σχεδόν, τότε καλό είναι να καλέσεις στο service της Panasonic μπας και σου πουν κάνα κόλπο να ξαναπεράσεις το firmware και λυθεί! Στην δικιά μου για παράδειγμα, στο μενού έχει μια επιλογή "επίλυση προβλήματος ενημέρωσης" και κάνει επανεκκίνηση στην τηλεόραση ξαναπερνώντας προφανώς το λογισμικό! Για το Flash που λες, έχεις απόλυτο δίκιο ότι πρέπει να το βάλουν όλες οι εταιρείες μιας και τα περισσότερα site έχουν τέτοιο περιεχόμενο! Ευτυχώς η LG μπορεί και παίζει flash και μπορώ να βάζω Σουλειμάν στην πεθερά από το web tv του Mega ....

Όσο για τις 3d ταινίες είναι μια πονεμένη ιστορία! Στα μαγαζιά έχουν βάλει demo δισκάκια των εταιρειών που είναι γεμάτα με εικόνες που πετάγονται έξω από την οθόνη για να σε ξεγελάσουν! Στο εμπόριο όμως, τα έργα που είναι διαθέσιμα έχουν ελάχιστες τέτοιες σκηνές! Μπορείς να δεις εδώ σχεδόν όλα τα 3d έργα που έχουν βγει, με βαθμολογία και να βγάλεις συμπεράσματα πόσο καλό 3d έχουν και αν περιέχουν σκηνές που "πετάγονται έξω"! (Σου ξαναθυμίζω είναι μετρημένες στα δάχτυλα)