Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα παιδια

Ρε παιδια εχει εσας προβλημα το web στην TV? με μεταει ευκολα εξω. επισεις χαζο το οτι δεν υποστηριζει flash γιατι η δεν υπαρχει σελιδα να μην εχει μεσα Flash, ενταξει δεν ειναι υπολογιστης αλλα αφου το λανσαρουν σαν κατι προηγμενο στης tv τοτε γιατι δεν το κανουν σωστα. Ολες η smart ειναι ετσι? Επισεις ειδα και το αλλο, πες οτι κανεις Login σε καποιο site, δεν κραταει user k pass, απλα δλδ δεν τα αποθηκευει. κριμα

Ειδα και κ 3 ταινιες, αλλα δεν αυτο που κανουν ειναι να δινουν βαθος και οτι να πεταγονται εξω απο την οθονη

Καλημέρα Γιάννη..., θα σου απαντήσω εγώ, άσχετα που έχω διαφορετική τηλεόραση (LG) ! Κοίτα, το ότι σε "πετάει" κάπου κάπου από το WEB TV είναι φυσιολογικό και το έχω δει σε πολλές τηλεοράσεις, εννοείται και στην δικιά μου! Αυτό που γράφεις όμως ότι το κάνει εύκολα, αν εννοείς ότι κάνει σε όλες τις σελίδες σχεδόν, τότε καλό είναι να καλέσεις στο service της Panasonic μπας και σου πουν κάνα κόλπο να ξαναπεράσεις το firmware και λυθεί! Στην δικιά μου για παράδειγμα, στο μενού έχει μια επιλογή "επίλυση προβλήματος ενημέρωσης" και κάνει επανεκκίνηση στην τηλεόραση ξαναπερνώντας προφανώς το λογισμικό! Για το Flash που λες, έχεις απόλυτο δίκιο ότι πρέπει να το βάλουν όλες οι εταιρείες μιας και τα περισσότερα site έχουν τέτοιο περιεχόμενο! Ευτυχώς η LG μπορεί και παίζει flash και μπορώ να βάζω Σουλειμάν στην πεθερά από το web tv του Mega .... :flipout: Πάντως δεν είναι δύσκολο για την Panasonic να βάλει flash με καινούργιο λογισμικό, οπότε ξεκινήστε να στέλνετε mail και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει!
Όσο για τις 3d ταινίες είναι μια πονεμένη ιστορία! Στα μαγαζιά έχουν βάλει demo δισκάκια των εταιρειών που είναι γεμάτα με εικόνες που πετάγονται έξω από την οθόνη για να σε ξεγελάσουν! Στο εμπόριο όμως, τα έργα που είναι διαθέσιμα έχουν ελάχιστες τέτοιες σκηνές! Μπορείς να δεις εδώ σχεδόν όλα τα 3d έργα που έχουν βγει, με βαθμολογία και να βγάλεις συμπεράσματα πόσο καλό 3d έχουν και αν περιέχουν σκηνές που "πετάγονται έξω"! (Σου ξαναθυμίζω είναι μετρημένες στα δάχτυλα)

Re: Απάντηση: Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα Γιάννη..., θα σου απαντήσω εγώ, άσχετα που έχω διαφορετική τηλεόραση (LG) ! Κοίτα, το ότι σε "πετάει" κάπου κάπου από το WEB TV είναι φυσιολογικό και το έχω δει σε πολλές τηλεοράσεις, εννοείται και στην δικιά μου! Αυτό που γράφεις όμως ότι το κάνει εύκολα, αν εννοείς ότι κάνει σε όλες τις σελίδες σχεδόν, τότε καλό είναι να καλέσεις στο service της Panasonic μπας και σου πουν κάνα κόλπο να ξαναπεράσεις το firmware και λυθεί! Στην δικιά μου για παράδειγμα, στο μενού έχει μια επιλογή "επίλυση προβλήματος ενημέρωσης" και κάνει επανεκκίνηση στην τηλεόραση ξαναπερνώντας προφανώς το λογισμικό! Για το Flash που λες, έχεις απόλυτο δίκιο ότι πρέπει να το βάλουν όλες οι εταιρείες μιας και τα περισσότερα site έχουν τέτοιο περιεχόμενο! Ευτυχώς η LG μπορεί και παίζει flash και μπορώ να βάζω Σουλειμάν στην πεθερά από το web tv του Mega .... :flipout: Πάντως δεν είναι δύσκολο για την Panasonic να βάλει flash με καινούργιο λογισμικό, οπότε ξεκινήστε να στέλνετε mail και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει!
Όσο για τις 3d ταινίες είναι μια πονεμένη ιστορία! Στα μαγαζιά έχουν βάλει demo δισκάκια των εταιρειών που είναι γεμάτα με εικόνες που πετάγονται έξω από την οθόνη για να σε ξεγελάσουν! Στο εμπόριο όμως, τα έργα που είναι διαθέσιμα έχουν ελάχιστες τέτοιες σκηνές! Μπορείς να δεις εδώ σχεδόν όλα τα 3d έργα που έχουν βγει, με βαθμολογία και να βγάλεις συμπεράσματα πόσο καλό 3d έχουν και αν περιέχουν σκηνές που "πετάγονται έξω"! (Σου ξαναθυμίζω είναι μετρημένες στα δάχτυλα)

Ε Καλα το περιμενα με της ταινιες :P αρα καλητερα να την δεις σε 1080P παρα σε 3D και να σου "τσουρουφλιζει" τον εγκεφαλο..! χε χε χε Το Service ειμαι εγω, και που ρωτησα τα κεντρικα δεν ξερουν τπτ, παντος αυτο με το email καλο θα ηταν γινει .. το θεμα ειναι να το οργανωσει καποιος που ξερει καλα αγγλικα, γιατι εγω δεν ξερω καθολου.. παντος αυτο με το flash τσουζιιιιιιιιιι ... ειναι καποιο παιδι διαθεσημο να στειλει το email? να μαζεψουμε προβλημα και αποριες?

Γεια σας
Μερικά προβλήματα που έχω διαπιστώσει και θα έπρεπε να τους τα στείλουμε σε email Μήπως και τα διορθώσουν η να προσθέσουν
1) Έλλειψη ρυθμίσεις μεγέθους γραμματοσειράς σε Υποτίτλους
2) Ο web μας πετάει διαρκώς έξω
3) Δεν αποθηκεύει username και Pass στα site που κάνουμε login
4) Έλλειψη υποστηρίξεις Flash
5) Καλύτερη Ρύθμιση στο μαύρο
6) Εκτέλεση background εφαρμογές κατά την χρήση της tv Πχ Skype

Γεια σας
Μερικά προβλήματα που έχω διαπιστώσει και θα έπρεπε να τους τα στείλουμε σε email Μήπως και τα διορθώσουν η να προσθέσουν

Να προσθέσουμε μια επιλογή goto ή το % που έχει η ΕΤ5 και επίσης εμένα μου κάνει κάποια σπασίματα στον ήχο σε ταινίες.
Δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποιες μου το έκανε γιατί μετά ξαναέβαλα τον media player αλλά καλό είναι να το δούμε αν το έχει δει και κανείς άλλος.

Γεια σας

Φίλε Γιάννη,
τα 1,2,3 πιστεύω είναι εύκολα και μπορούν να τα κάνουν με απλή αναβάθμιση του firmware (και είναι και "εύκολο" πρακτικά με λίγες αλλαγές στον κώδικα)... Αρκεί να έχουν όρεξη!

Τα υπόλοιπα όμως δύσκολο να γίνουν, εξηγώ:
6) -> Απαιτεί μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, περισσότερη μνήμη και πιθανώς αναβάθμιση όλης της βάσης λογισμικού της τηλεόρασης. Πιθανότατα δεν θα γίνει ποτέ λόγω (και) έλλειψης ανάλογου hardware. Μακάρι δηλαδή αλλά...
5) -> local dimming δεν έχει (ούτε γίνεται κάτι σε αυτό με αλλαγή firmware) για καλύτερο μαύρο... Οπότε το μόνο που μπορεί να γίνει είναι καλύτερος έλεγχος του μηχανισμού ελέγχου φωτεινότητας κάθε σκηνής ώστε να προσαρμόζει καλύτερα το μαύρο (το λεγόμενο και "Ελεγχ. Προσαρμ. οπ. Φωτ." αλλά λέγεται και "frame dimming") αλλά και αυτό να γίνει θα αφορά μάλλον τον έλεγχο προσηγούμενων - επόμενων σκηνών ώστε να αποφεύγεται η απότομη αλλαγή φωτεινότητας. Εν ολίγεις τίποτε απολύτως!
4) Εδώ υπάρχουν ελπίδες αν και απαιτεί πολλά τόσο απο μεριάς firmware (τεράστιες αλλαγές στον κώδικα) ενώ δεν ξέρω τι γίνεται με τον τομέα του hardware (υπάρχει αρκετή ισχύς; - υποθέτω πως ναι αλλά...).

Κατα τα λοιπά θα ήθελε προσθήκες όπως του lenovo παραπάνω για το media player!

ΥΓ:Για το email μπορώ (με τα φτωχά Αγγλικά μου) να προσπαθήσω!

Last edited:
Σωστα τα λες, υπαρχη καποιος αλλο να θελεις να προσθεση κατι?

Επίσης καλό θα ήταν να βελτιώσουν την ταχύτητα αλλαγής καναλιού στα ψηφιακά, που τώρα είναι υπερβολική...
Αν το epg είναι ο λόγος όπως μου είπανε από την Panasonic, θα μπορούσαν να άλλάξουν τη ρύθμιση στο firmware, για να φέρνει πρώτα την εικόνα και μετά τα δεδομένα του epg και να μην υπάρχει έτσι αυτή η καθυστέρηση στην εμφάνιση της εικόνας.

Πιστεύω παντού στα ψηφιακά έτσι είναι με το ζαπινγκ.Συν μερικά δευτερόλεπτα πιο αργά από τα αναλογικά

εμεις δεν εχουμε τα ψυφιακα εδω δεν εχω αποψη... ...

Χρειάζεται 3-4 δευτερόλεπτα στην εναλλαγή από κανάλι σε κανάλι στα ψηφιακά... Στα αναλογικά είναι οκ θέλει μισό δευτερόλεπτο.

Δεν ξέρω οι άλλες μάρκες LG, Samsung, Sony κ.λ.π. με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη mpeg4 πόσο χρόνο χρειάζονται για την αλλαγή στα ψηφιακά...
Όποιος έχει εμπειρία ας μας πει να έχουμε μια άποψη...

Καλημερα παιδια, εχθες ειδα το "priest" και προσεξα κατι με οτι αφορα το μαυρο.. η τηλεοραση το διορθωσε αλλα αργησε πολυ, αν το αφήσετε σε μια σκηνη θα δειτε οτι μετα απο μερικα δεπτερολεπτα θα γινει καταμαυρο αυτο, εχω το "Ελεγχ. Προσαρμ. οπ. Φωτ" στο μεγιστο

Αρα εχουμε και λεμε

3) Δεν αποθηκεύει των στοιχειων login
5) Καλύτερη Ρύθμιση στο μαύρο- γρηγοροτερη ανταποκριση του "Ελεγχ. Προσαρμ. οπ. Φωτ"
7) Γρηγοροτερη αλλαγη στα ψυφιακα καναλια
8) προσθικη goto η % για της ταινιες που παιζει ο mediaplayer

θα πρεπει να τα στειλουμε σε μορφη οτι ειμαστε ενα group καταναλωτων που εχουμε την et60, και ανηκουμε σε αυτα και αυτα τα forum, για να μας δωσουν σημασια, γιατι ολες η εταιριες ενδιαφέρονται να μην δυσφημίσουν

Bρε παιδιά, τηλεόραση με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές πήρατε, δεν πήρατε ύφασμα και το πάτε στο ράφτη για κόψε-ράψε.
Θεωρώ αδύνατο να καταφέρετε ουσιαστικές αλλαγές στην πλειοψηφία αυτών που ζητάτε, μερικά από αυτά είναι, ούτως ή άλλως, ανέφικτα.
Kαλή επιτυχία, πάντως.:2thumb22sup:

Καλημερα παιδια, εχθες ειδα το "priest" και προσεξα κατι με οτι αφορα το μαυρο.. η τηλεοραση το διορθωσε αλλα αργησε πολυ, αν το αφήσετε σε μια σκηνη θα δειτε οτι μετα απο μερικα δεπτερολεπτα θα γινει καταμαυρο αυτο, εχω το "Ελεγχ. Προσαρμ. οπ. Φωτ" στο μεγιστο

Αρα εχουμε και λεμε

3) Δεν αποθηκεύει των στοιχειων login
5) Καλύτερη Ρύθμιση στο μαύρο- γρηγοροτερη ανταποκριση του "Ελεγχ. Προσαρμ. οπ. Φωτ"
7) Γρηγοροτερη αλλαγη στα ψυφιακα καναλια
8) προσθικη goto η % για της ταινιες που παιζει ο mediaplayer

θα πρεπει να τα στειλουμε σε μορφη οτι ειμαστε ενα group καταναλωτων που εχουμε την et60, και ανηκουμε σε αυτα και αυτα τα forum, για να μας δωσουν σημασια, γιατι ολες η εταιριες ενδιαφέρονται να μην δυσφημίσουν
Σχετικά με τα ανωτέρω έχω ήδη έτοιμο ένα πρότυπο email που (μόλις) έφτιαξα σχετικά με τις απαιτήσεις μας (χρειάζεται διορθώσεις αλλά είναι ενα πρότυπο πάνω στο οποίο μπορούμε να δουλέψουμε).
Μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ:
http://www.sendspace.com/file/nr40zy

EDIT:
jimitsis το ξέρω (ίσως και να το ξέρουμε όλοι) αλλά ας το παλέψουμε τουλάχιστον:guitarist:. Και για τα απλά θεματάκια (όπως για τον media player) πιστεύω πως θα διορθωθούν ούτως ή άλλως (ακόμη και χωρίς δικιά μας παρότρυνση).

Last edited:
Πολύ καλή τοποθέτηση και μια χαρά το μήνυμα απλά αν έχουμε στοιχεία από "ανταγωνισμό" θα ακουστεί δυνατότερα.
Εγώ γιαυτό σημείωσα πως το % το έχει η ΕΤ5 για να μην αρχίσουν τα "είναι δύσκολο", "δεν υπάρχει δυνατότητα" κ.τ.λ.

Και από άλλες εταιρείες να φέρουμε στοιχεία, καλό θα είναι γιατί και αυτοί ξέρουν πως αντίστοιχα forum παίζουν σημαντικότατο ρόλο στην τελική απόφαση του αγοραστή και αν αρχίσουμε όλοι να λέμε πως η Panasonic δεν έχει καλή υποστήριξη για τον ένα ή τον άλλο λόγο θα έχει άσχημο αντίκτυπο στην εταιρεία και την αγορά και αυτό δεν το θέλουν.

Πιστεύω πως θα ανταποκριθούν σε κάποια αν όχι σε όλα από αυτά. Τουλάχιστον από την εμπειρία μου με τους αποκωδικοποιητές που με μερικά e-mail (στα οποία φαίνεται & η διαφορά με τον ανταγωνισμό) και σχετική πίεση από παιδιά του forum (π.χ. talos_2000, Kostas_Y) έγιναν δραματικές αλλαγές και από "απλά μηχανάκια" έγιναν "επαγγελματίες media player"!

Όπως και να έχει, αξίζει να προσπαθήσουμε!

Γεια σας και πάλι, παλιότερα είχα μια Motherboard στη qdi advance 10b και είχα πρόβλημα με συγκεκριμένη κάρτα γραφικών, κολλούσε μετά από λιγάκι όλο το pc. είχα στείλει email τότε, όχι μόνο μου απάντησαν, αλλά σε 20 μέρες σήκωσαν firmware με διορθώσεις, αλλά μου απάντησαν και προσωπικά και μου είπαν που οφειλόταν, και ότι με αυτό το firmware θα σταματούσε το πρόβλημα όπως και έγινε τελικά :), γι'αυτο είμαι λιγάκι αισιόδοξος με το email στην Panasonic.. δεν έχουμε να χάσουμε τπτ. Το βασικό είναι ο τρόπος που θα διατυπωθεί το email

Σχετικά με τα ανωτέρω έχω ήδη έτοιμο ένα πρότυπο email που (μόλις) έφτιαξα σχετικά με τις απαιτήσεις μας (χρειάζεται διορθώσεις αλλά είναι ενα πρότυπο πάνω στο οποίο μπορούμε να δουλέψουμε).

EDIT:
jimitsis το ξέρω (ίσως και να το ξέρουμε όλοι) αλλά ας το παλέψουμε τουλάχιστον:guitarist:. Και για τα απλά θεματάκια (όπως για τον media player) πιστεύω πως θα διορθωθούν ούτως ή άλλως (ακόμη και χωρίς δικιά μας παρότρυνση).

δεν ξερω αγγλικα, για να σου πω :P

Last edited by a moderator:
γιατι ρε παιδια σκοτώνεστε με mail κλπ και δεν παιρνεται ενα τηλ. τον τεχνικο Διευθυντη του εδω service για να μιλησεται. Ειναι καλός Κυριος ακουει και πρωτιστως θα εχεται μια αμεση απαντηση.

Δεν παει ετσι.. αυτος δεν εχει να σου πει κατι... αλλιος θα επερνα εγω.. τωρα αν θελετε να παρετε το κεντρικο σερβισε ειναι στην intertek, εγω μηλαω με ServiceOne

EDIT:

Πολύ καλό το mail μπράβο! Νομίζω ότι θα μας απαντήσουν οπωσδήποτε... Είτε θετικά είτε αρνητικά... Εγώ νομίζω θετικά!

CoolGreek τι κανεις? ποτε πιστευεις οτι θα εχεις ετοιμο το email Να το στειλουμε?