- 13 September 2010
- 95
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Αυτό φίλε μου πρέπει να το έχεις στο ελάχιστο ή απενεργοποιημένο κιόλας. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και απο τότε που το έκανα όλα δείχνουν κρύσταλλο. Επίσης να σας ενημερώσω πως ο καλύτερος media server για την Tv μας και γενικώς είναι ο wild media server μιας και παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και με ρύθμιση υποτίτλων σε ότι χρώμα θέλουμε,μέγεθος,γραμματοσειρά και επίσης κάνει και transcoding. ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ USB STICKS ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ!!!!!!!!!!:afro:Βγήκε και νέο firmware της τηλεόρασης (έκανα την αναβάθμιση χθες το βράδυ που μου έβγαλε σχετικό μήνυμα). Δεν είδα και δεν νομίζω οτι θα έβλεπα :tongue: διαφορές. Μόνο έγραφε κάτι για pal13 νομίζω...
Στα λοιπά όλα καλά, παραμένω ευχαριστημένος με την επιλογή μου! Ακόμη και το μαύρο της μου φαίνεται σαν να καλυτέρευσε (αυθυποβολή η συνήθεια; Θα δείξει!). Έχω αγοράσει και κάτι κινέζικα passive 3d φθηνογυαλιά (που είναι ΟΚ και καλής -δεδομένης της τιμής- ποιότητας αλλά όχι με καλούς φακούς) οπότε πλέον είμαι κομπλέ και στο 3d!
Αυτό που δεν μου αρέσει είναι τα artifacts απο το IFC όταν το βάζω σε ρύθμιση μεσαίο ή υψηλό (λίγο αυξημένα μου φαίνονται σε σχέση με άλλες υλοποιήσεις που όμως δεν έχω σπίτι να δοκιμάσω καλύτερα).