Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βγήκε και νέο firmware της τηλεόρασης (έκανα την αναβάθμιση χθες το βράδυ που μου έβγαλε σχετικό μήνυμα). Δεν είδα και δεν νομίζω οτι θα έβλεπα :tongue: διαφορές. Μόνο έγραφε κάτι για pal13 νομίζω...

Στα λοιπά όλα καλά, παραμένω ευχαριστημένος με την επιλογή μου! Ακόμη και το μαύρο της μου φαίνεται σαν να καλυτέρευσε (αυθυποβολή η συνήθεια; Θα δείξει!). Έχω αγοράσει και κάτι κινέζικα passive 3d φθηνογυαλιά (που είναι ΟΚ και καλής -δεδομένης της τιμής- ποιότητας αλλά όχι με καλούς φακούς) οπότε πλέον είμαι κομπλέ και στο 3d!
Αυτό που δεν μου αρέσει είναι τα artifacts απο το IFC όταν το βάζω σε ρύθμιση μεσαίο ή υψηλό (λίγο αυξημένα μου φαίνονται σε σχέση με άλλες υλοποιήσεις που όμως δεν έχω σπίτι να δοκιμάσω καλύτερα).
Αυτό φίλε μου πρέπει να το έχεις στο ελάχιστο ή απενεργοποιημένο κιόλας. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και απο τότε που το έκανα όλα δείχνουν κρύσταλλο. Επίσης να σας ενημερώσω πως ο καλύτερος media server για την Tv μας και γενικώς είναι ο wild media server μιας και παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και με ρύθμιση υποτίτλων σε ότι χρώμα θέλουμε,μέγεθος,γραμματοσειρά και επίσης κάνει και transcoding. ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ USB STICKS ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ!!!!!!!!!!:afro:

φιλε soulfunkdjx ευχαριστω για τη πληροφορια,θα τον δοκιμασω και θα σας ενημερωσω και γω,εχω μια ερωτηση,σε ταινια που εχει ενσωματομενο στο container τους υποτιτλους,ξερουμε οτι αν τη τρεξουμε σε υπολογιστη μας δινει την δινατοτηρα να παιξει με υποτιτλους η ταινια η χωρις,επίσης σου δινει την επιλογη να βαλεις η εξωτερικους υποτιτλυς η αυτους που εχει στο
container,ελα ομως που αν πας να παιξεις τη ταινια απο το usb η απο το δυκτιο,η μονη επιλογη που βλεπω ειναι,η τους υποτιτλους του container η καθολου,τους εξωτερικους σε αυτη τη περιπτωση δε τους εμφανιζει,πως το λυσατε?

μπορεις ν; γρ;ψεις το νουμερο του καινουριου firmware?εμενα δε μου βρηκε αναβαθμιση

Μια πολύ γρήγορη ερώτηση για τους κατόχους....σε 3d mkv αν υπάρχει και το αρχείο των υποτίτλων srt παρουσιάζει τους υπότιτλους κανονικά ή όχι. Με άλλα λόγια ο media player υποστηρίζει srt σε 3d mode?

Απάντηση: Re: Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κανονικά υποστηρίζονται!!!!

Re: Απάντηση: Re: Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά μήπως θυμάται κανείς πόσο είχε η 50" ΕΤ60 την προηγούμενη βδομάδα γιατί σήμερα την βλέπω κάτω από 1000 ευρώ.
'Επεσε η τιμή της ή εγώ θέλω να το πιστέψω για να πάω να την πάρω;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά μήπως θυμάται κανείς πόσο είχε η 50" ΕΤ60 την προηγούμενη βδομάδα γιατί σήμερα την βλέπω κάτω από 1000 ευρώ.
'Επεσε η τιμή της ή εγώ θέλω να το πιστέψω για να πάω να την πάρω;

https://www.skroutz.gr/s/2925262/Panasonic-TX-L50ET60.html?keyphrase=50+et60

πάνω από τη πρώτη τιμή έχει κουμπί που γράφει " τελευταίους 3 μήνες: καθοδική τιμή κατά 1,57 ανά ημέρα".....................πάτα εκεί...!!!

παιδια και εγω σκεφτομαι να την αγορασω σε 55"
τι λετε; αξιζει στα 1328Ε;

Πόσο υπολείπεται η εικόνα από μία plasma panasonic st60?

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ plasma και LCD με IPS panel.Η διαφορά στην αντίθεση είναι χαώδης

Υπέρ της plasma φαντάζομαι.

Ε ναι!!!Δες και τον πίνακα που παρέθεσε ο Czoun παραπάνω και θα καταλάβεις.Επί την ευκαιρία ρίξε και μια ματιά στα reviews για μια πιο ολοκληρωμένη άποψη...

Για όσους δεν γνωρίζουν διαίρεση, απλό είναι αφού υπάρχουν άλλα νούμερα, υπάρχουν και παραδείγματα από παραπλήσια μοντέλα που "πάνω-κάτω" τα ίδια όρια "πιάνουν".

Όπως είπε ο makis_81, διάβασε τα reviews για να αποκτήσεις δική σου άποψη, πιθανολογώ ότι δεν έχει ξεφύγει κάποιο από τον xavito. :a0210:

Υ.Γ.: Μετά τα off topic, ας επιστρέψουμε στα της ET60, για σύγκριση μοντέλων κ.λ.π. η γενικότερη συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί σε κάποιο από τα νήματα που έχει ήδη ανοίξει ο tiniakos στην αγορά τηλεόρασης...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/109266-Αγορά-LG-55LA620S-και-απορίες?highlight=

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/108812-Απο-plasma-σε-lcd?highlight=

Last edited:
Browse σε σκληρό δίσκο/στικάκι USB με καταλόγους και υποκαταλόγους και επιλογή του αρχείου προς αναπαραγωγή (μουσική, εικόνα, βίντεο) υποστηρίζεται ή είναι σαν την SΤ60 που εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες μαζί, όλες τις ταινίες μαζί και όλη τη μουσική μαζί;

Εχω σχεδον καταληξει στην 50ET60 απλα θελω να ρωτησω 1-2 πραγματα:
-DTS passthrough εχει και αν ναι μεσω HDMI η οπτικης;
-το input lag ειναι υπερβολικο σε παιχνιδια;
Sorry αν εχουν απαντηθει τα παραπανω και ρωταω ξανα τα ιδια πραγματα, οπως επισης και για την ελειψη τονων γιατι το κινητο ...