Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια σας

αύριο περιμένω την νεα τηλεόραση, από ότι μου ειπαν διορθώσανε το πρόβλημα με κάποιες ρυθμίσεις που έδωσε η Panasonic για καλύτερη πολωση των LED. Αυτό που μου ειπε στο τηλεφωνο είναι ότι ο οπίσθιος φωτισμος πρεπει να είναι νομιζω αν θυμαμε καλα στο 67% και το χρωμα πανω από τo 50. τωρα δεν ξερω σχετικα, όταν ερθει θα σας πω. Μου ειπε ότι θα μας στειλουν τεχνικη οδηγια σε εμας που ειμαστε εξουσιοδοτιμενα Service. Αρα στην αναμονή παιδια

Καλησπερα παιδια. Πρωτο μου ποστ εδω. Την περασμενη εβδομαδα πηρα μια 47αρα (TX L47 ET60E), μετα απο συγκριση σε κεντρικο καταστημα αναμεσα στην LG και τη Samsung στην ιδια τιμη. Η Samsung απορριφθηκε εξ αρχης λογω του active 3D (το οποιο εμαθα εκει οταν το ειδα μετα απο ερωτηση "γιατι τοσο flicker;"). Ως γραφιστας, το flicker ειναι κατι που με απασχολει εδω και 14 χρονια.

Στην LG εβλεπα τις οριζοντιες γραμμες στο 3D (απο το ιδιο στικακι). Κατεληξα στην Panasonic ξεροντας το θεμα με τον δορυφορικο δεκτη και το Flash. To ενα λυνεται με την αγορα δεκτη χωριστα, το αλλο με καποια ενημερωση του λογισμικου (ελπιζω). Δεν ειναι η πρωτη μου επιλογη το ιντερνετ μεσω tv αλλα η σωστοτερη απεικονιση. Μου αρεσε η τεχνητη αυξηση καρε, που την ειδα σε δραση σε ενα βιντεο.
Στο ιντερνετ διαβασα πως τα Hz ειναι 200 και οχι 100 που διαβασα σε αυτο το νημα. Δεν μου αρεσε το οτι δεν υπαρχει ρυθμιση για το βαθος 3d που εχει η LG (στην Panasonic ειναι standard το μαξιμουμ της LG), o ηχος ειναι απλα απογοητευτικος (αν και το ηξερα πριν παω για την αγορα). Βεβαια το προβλημα λυνεται εξωτερικα, και ουτως ή αλλως ειναι δευτερευουσας σημασιας για εμενα. Δεν ειδα τοση διαφορα στις επιλογες μπασου, surround και γενικα σε οτι προσεφερε σε αυτον τον τομεα η panasonic.

Για να πω την αληθεια το μεταλλικο περιβλημα δεν ειναι του γουστου μου, αλλα πειστηκα για την ποιοτητα κατασκευης απο τον πωλητη ΚΑΙ απο ψαξιμο στο νετ σε συγκριση με τις αλλες δυο. Το κοντρολ ειναι ασχημοτερο απο της LG, αλλα και παλι δεν ειναι το κριτηριο επιλογης για εμενα.
Δεν με χαρoποιησε το γεγονος οτι τα αρχεια ειναι χυμα μεσα στον media player και ακομα εχω ενα θεμα να διαβασω υποτιτλους. Εχω και τη γκρινια της γυναικας μου γι αυτο οσο και για το μεγεθος (ειχε συνηθισει σε μια 40αρα bravia του 2005 KLV S40A10E που χαλασε τον περασμενο μηνα).
Αρκετα καλο το 2d to 3d conversion. Μικρο κακο το PiP που δεν υπαρχει.

Το βασικοτερο -που ηταν και ο λογος αγορας- ειναι η ποιοτητα εικονας στο 3D αλλα και στο 2D και η ελλειψη των οριζοντιων γραμμων στο 3D και λιγοτερο στο 2D της LG.
Aν ειχε passive η Samsung ισως το σκεφτομουν, αλλα την απερριψα εξ αρχης γιατι δεν βλεπω ταινιες στο απολυτο σκοταδι.
Ενα καπως ανησυχητικο ειναι το ξεθωριασμα του μαυρου στις γωνιες. Το ξερω πως ειναι ενα "επακολουθο" της LED τεχνολογιας, αλλα στη δεξια πλευρα ειναι λιγο πιο εντονο απο την αριστερη. Δεν ξερω αν πρεπει να ειναι "ισορροπημενο".

Την προτεινω ανεπιφυλακτα ως ποιοτητα εικονας αναμεσα στις 3, αλλα δεν ξερω αν οι αλλες 2 εχουν τον ιδιο κακο ηχο. Δεν εχω συνδεσει ακομα το PS2 και το PS 3 αλλα διαβασα πως ειναι καλυτερη απο τις αλλες 2.

Καλησπερα παιδια. Πρωτο μου ποστ εδω. Την περασμενη εβδομαδα πηρα μια 47αρα (TX L47 ET60E), μετα απο συγκριση σε κεντρικο καταστημα αναμεσα στην LG και τη Samsung στην ιδια τιμη. Η Samsung απορριφθηκε εξ αρχης λογω του active 3D (το οποιο εμαθα εκει οταν το ειδα μετα απο ερωτηση "γιατι τοσο flicker;"). Ως γραφιστας, το flicker ειναι κατι που με απασχολει εδω και 14 χρονια.

Στην LG εβλεπα τις οριζοντιες γραμμες στο 3D (απο το ιδιο στικακι). Κατεληξα στην Panasonic ξεροντας το θεμα με τον δορυφορικο δεκτη και το Flash. To ενα λυνεται με την αγορα δεκτη χωριστα, το αλλο με καποια ενημερωση του λογισμικου (ελπιζω). Δεν ειναι η πρωτη μου επιλογη το ιντερνετ μεσω tv αλλα η σωστοτερη απεικονιση. Μου αρεσε η τεχνητη αυξηση καρε, που την ειδα σε δραση σε ενα βιντεο.
Στο ιντερνετ διαβασα πως τα Hz ειναι 200 και οχι 100 που διαβασα σε αυτο το νημα. Δεν μου αρεσε το οτι δεν υπαρχει ρυθμιση για το βαθος 3d που εχει η LG (στην Panasonic ειναι standard το μαξιμουμ της LG), o ηχος ειναι απλα απογοητευτικος (αν και το ηξερα πριν παω για την αγορα). Βεβαια το προβλημα λυνεται εξωτερικα, και ουτως ή αλλως ειναι δευτερευουσας σημασιας για εμενα. Δεν ειδα τοση διαφορα στις επιλογες μπασου, surround και γενικα σε οτι προσεφερε σε αυτον τον τομεα η panasonic.

Για να πω την αληθεια το μεταλλικο περιβλημα δεν ειναι του γουστου μου, αλλα πειστηκα για την ποιοτητα κατασκευης απο τον πωλητη ΚΑΙ απο ψαξιμο στο νετ σε συγκριση με τις αλλες δυο. Το κοντρολ ειναι ασχημοτερο απο της LG, αλλα και παλι δεν ειναι το κριτηριο επιλογης για εμενα.
Δεν με χαρoποιησε το γεγονος οτι τα αρχεια ειναι χυμα μεσα στον media player και ακομα εχω ενα θεμα να διαβασω υποτιτλους. Εχω και τη γκρινια της γυναικας μου γι αυτο οσο και για το μεγεθος (ειχε συνηθισει σε μια 40αρα bravia του 2005 KLV S40A10E που χαλασε τον περασμενο μηνα).
Αρκετα καλο το 2d to 3d conversion. Μικρο κακο το PiP που δεν υπαρχει.

Το βασικοτερο -που ηταν και ο λογος αγορας- ειναι η ποιοτητα εικονας στο 3D αλλα και στο 2D και η ελλειψη των οριζοντιων γραμμων στο 3D και λιγοτερο στο 2D της LG.
Aν ειχε passive η Samsung ισως το σκεφτομουν, αλλα την απερριψα εξ αρχης γιατι δεν βλεπω ταινιες στο απολυτο σκοταδι.
Ενα καπως ανησυχητικο ειναι το ξεθωριασμα του μαυρου στις γωνιες. Το ξερω πως ειναι ενα "επακολουθο" της LED τεχνολογιας, αλλα στη δεξια πλευρα ειναι λιγο πιο εντονο απο την αριστερη. Δεν ξερω αν πρεπει να ειναι "ισορροπημενο".

Την προτεινω ανεπιφυλακτα ως ποιοτητα εικονας αναμεσα στις 3, αλλα δεν ξερω αν οι αλλες 2 εχουν τον ιδιο κακο ηχο. Δεν εχω συνδεσει ακομα το PS2 και το PS 3 αλλα διαβασα πως ειναι καλυτερη απο τις αλλες 2.

Τα HZ είναι 100 πραγματικά, βέβαια καλύτερα 100 παρά 50 των LG!
Στα υπόλοιπα πάνω κάτω συμφωνώ μαζί σου:
1) Γραμμές εγώ βλέπω ακόμη και στο 2d ακόμη σε ανοικτά μονόχρωμα πλάνα απο κοντά (που δεν πλησιάζει όμως κανείς τόσο). Σε 3d ακόμη και απο τα 2,5 μέτρα (έχω 50'') είναι διακριτά (έστω και λίγο).
2) Ο ήχος είναι μέτριος, δεν θα τον έλεγα κακό ιδίως λαμβάνοντας υπόψη το πως είναι τοποθετημένα και το πόσο λεπτή είναι η TV. Δεν μου αρέσει κυρίως που η ένταση στο "1" είναι πολύ υψηλή οταν δεν υπάρχει άλλος θόρυβος (θα ήθελα πιο γραμμική αύξηση). Το έβαλα στα θετικά σε review μου γιατί ήταν πολύ καλύτερο απο ότι περίμενα (και έχω home cinema συνδεδεμένο αλλά ακούω κυρίως απο την TV με εξαίρεση ταινίες κλπ και όταν έχω θέληση και για πολυκάναλο βαθύτερο & καλύτερο ήχο)
3) Τηλεκοντρόλ γερό, αντέχει σε "ατυχήματα" αλλά η τοποθέτηση των πλήκτρων πάνω (το home πχ πάνω απο τα βελάκια) είναι εσφαλμένη!

Σε εικόνα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (ακόμη:2thumb22sup:), σε μέγεθος επίσης (δεν πήρα 55'' λόγω της τοποθέτησης σε σύνθετο που ναι μεν χώραγε η 55' αλλά θα εξείχε άσχημα).

Τα HZ είναι 100 πραγματικά, βέβαια καλύτερα 100 παρά 50 των LG!
Στα υπόλοιπα πάνω κάτω συμφωνώ μαζί σου:
1) Γραμμές εγώ βλέπω ακόμη και στο 2d ακόμη σε ανοικτά μονόχρωμα πλάνα απο κοντά (που δεν πλησιάζει όμως κανείς τόσο). Σε 3d ακόμη και απο τα 2,5 μέτρα (έχω 50'') είναι διακριτά (έστω και λίγο).
2) Ο ήχος είναι μέτριος, δεν θα τον έλεγα κακό ιδίως λαμβάνοντας υπόψη το πως είναι τοποθετημένα και το πόσο λεπτή είναι η TV. Δεν μου αρέσει κυρίως που η ένταση στο "1" είναι πολύ υψηλή οταν δεν υπάρχει άλλος θόρυβος (θα ήθελα πιο γραμμική αύξηση). Το έβαλα στα θετικά σε review μου γιατί ήταν πολύ καλύτερο απο ότι περίμενα (και έχω home cinema συνδεδεμένο αλλά ακούω κυρίως απο την TV με εξαίρεση ταινίες κλπ και όταν έχω θέληση και για πολυκάναλο βαθύτερο & καλύτερο ήχο)
3) Τηλεκοντρόλ γερό, αντέχει σε "ατυχήματα" αλλά η τοποθέτηση των πλήκτρων πάνω (το home πχ πάνω απο τα βελάκια) είναι εσφαλμένη!

Σε εικόνα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (ακόμη:2thumb22sup:), σε μέγεθος επίσης (δεν πήρα 55'' λόγω της τοποθέτησης σε σύνθετο που ναι μεν χώραγε η 55' αλλά θα εξείχε άσχημα).

Γεια σου Βασιλη. Στην 50αρα τις εβλεπα τις γραμμες (απο τα 3 μετρα) και ηταν ο λογος που δεν την πηρα τελικα (και η ενδεχομενη μουρμουρα σπιτι).
Παντως χθες που ξαναπηγα στο καταστημα και τις ξαναελεγξα (τη δικη μου, lg και Samsung) με πιο κρυο ματι μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος απο την αγορα.
Ειχα καποιους ενδοιασμους αλλα ευτυχως χθες τους ελυσα θετικα...
Στο κοντρολ και στην ενταση εχεις απολυτο δικιο, το Home πατιεται ευκολα κατα λαθος, αλλα ο ηχος νομιζω πως ρυθμιζεται απο το μενου.

Γεια σου Βασιλη. Στην 50αρα τις εβλεπα τις γραμμες (απο τα 3 μετρα) και ηταν ο λογος που δεν την πηρα τελικα (και η ενδεχομενη μουρμουρα σπιτι).
Παντως χθες που ξαναπηγα στο καταστημα και τις ξαναελεγξα (τη δικη μου, lg και Samsung) με πιο κρυο ματι μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος απο την αγορα.
Ειχα καποιους ενδοιασμους αλλα ευτυχως χθες τους ελυσα θετικα...
Στο κοντρολ και στην ενταση εχεις απολυτο δικιο, το Home πατιεται ευκολα κατα λαθος, αλλα ο ηχος νομιζω πως ρυθμιζεται απο το μενου.
Πρώτα να σου πω καλοθέατη η νέα σου τηλεόραση (βλέπεις λόγω βιασύνης χθες αμέλησα!).

Θα μείνεις ευχαριστημένος πιστεύω αλλά αν θες να κάνεις τεστ την τηλεόραση κάν'το σε περιβάλλον συσκότισης να ελέγξεις για ανησυχητικό clouding & bleeding (παίξε λίγο και με τις ρυθμίσεις).

Οι γραμμές (στο 3D) δεν είναι ενοχλητικές απο την απόσταση μου ("διακριτές" χωρίς να είναι ενοχλητικές καθώς φαίνονται οριακά) αλλά τις 50'' δεν θα τις άλλαζα ακόμη και αν ήταν για αποκλειστική θέαση του... Ant1! (Και) η γυναίκα μου γκρίνιαζε όταν έμαθε ότι θα παίρναμε 50'' αλλά τώρα και αυτή λέει πως δεν θα την άλλαζε (και έτσι γίνεται γενικώς με τις γυναίκες, σταθερές απόψεις)!
Τα πλήκτρα είναι πολύ ενοχλητικά κυρίως όταν μπαίνεις στο smart Tv της τηλεόρασης καθώς με ένα πλήκτρο μόνο ξαφνικά βρίσκεσαι εκτός (πχ στον browser μου τυχαίνει συνέχεια με το "Home"). Όσον αφορά τον ήχο δεν με καλύπτουν οι ρυθμίσεις, το πρωί πχ που ξυπνάω να πάω στη δουλειά (όταν πηγαίνω) και έχει απόλυτη ησυχία στο σπίτι το "1" στο επίπεδο ήχου ακούγεται σαν μεγάφωνο ενώ απο τη στιγμή που θα ανοίξεις την τηλεόραση μέχρι τη στιγμή που θα δεχθεί εντολές περνάνε τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα (και αυτό ενοχλητικό).
Εικόνα καλή ακόμη και στα κανάλια ενώ σε περιεχόμενο ανάλογο της τηλεόρασης δίνει ρέστα (τελευταία δοκίμασα τα "smurfs 2" σε FullHD και η αρχή ήταν τόσο ποιοτική που το βάθος πεδίου σε έκανε να νομίζεις ότι βλέπεις 3d).
Απο εκεί και πέρα ισχύει το review μου:Banane0:

Γεια σας παιδια.. σημερα παρελαβα την τηλεοραση μου από την Intertek. Τελικα η ρυθμισεις που εκαναν στο μενου επιασαν τοπο.. Εχω ομοιομορφο φωτισμο παντου. Θα την ελέγξω καλα σε απολυτο σκοτάδι και θα σας πω. :D

Γεια σας παιδια.. σημερα παρελαβα την τηλεοραση μου από την Intertek. Τελικα η ρυθμισεις που εκαναν στο μενου επιασαν τοπο.. Εχω ομοιομορφο φωτισμο παντου. Θα την ελέγξω καλα σε απολυτο σκοτάδι και θα σας πω. :D

Γεια σου φιλε κι απο μενα. Περιμενουμε νεα σου γιατι και σε εμενα μου φαινεται "καπως" η οθονη.

Θα σου πω το βραδι. Αν και περιμενω και την επισημη ενημεροση από Panasonic. Ξερεις τεχνικη οδηγια ( βεβαια από ότι καταλαβα είναι ένα τρικ για να μην φαινεται εντονα το πρόβλημα)

Ενα πραγμα που θα ηθελα να ρωτησω (μιας και δε σκαμπαζω και πολλα πραγματα οσο οι περισσοτεροι εδω) ειναι αν η τηλεοραση εχει δευτερο δεκτη ωστε να δειχνει στο Home τα thumbnails απο το τι παιζουν τα αλλα καναλια. Σε παρουσιαση της ιδιας tv στη Γαλλια ειδα οτι αυτο γινεται στο ιδιο μοντελο, αλλα δεν ξερω αν ειναι καποια προσθηκε μονο για τη γαλλικη αγορα. Σε εμενα τα τετραγωνα των αλλων καναλιων παραμενουν γκριζα.

Οταν πηγανα τη δω πριν την αγορασω (κεντρικο καταστημα στην Κηφησιας για να μην κανω διαφημιση) ο πωλητης μου εδειξε το κλασικο τρικ με ενα ταινιακι 3D που πετιοντουσαν πραγματα ΕΞΩ απο την TV. Το ξερω πως ειναι μονο κραχτες, αλλα μηπως ξερει κανεις καποια παρομοια που να πετιουνται εξω και να μην δινουν μονο βαθος στην εικονα; Κατεβασα διαφορα, αλλα τιποτα δεν ειναι απο αυτα που πετιουνται, και την επομενη φορα που πηγα ηταν αλλος πωλητης που δεν ειχε κατι τετοιο.

Coolgreek σε ευχαριστω για τις ευχες. Τον ηχο μπορεις να τον κατεβασεις απο το μενου ηχου "διορθωση εντασης". Πιθανοτατα το εχεις δει κι εσυ. Χωρις να ξερω τι ακριβως κανει, αν το μειωσω μου κανει το σημειο 1 στην ενταση ηχου να μην ειναι τοσο δυνατο.

Εύχομαι Γιάννη να είναι τέλεια αυτή τη φορά ώστε να βρεις την ηρεμία σου και να μπορείς να κάτσεις να την απολάσεις με την ησυχία σου:2thumb22sup:!!!

Ενα πραγμα που θα ηθελα να ρωτησω (μιας και δε σκαμπαζω και πολλα πραγματα οσο οι περισσοτεροι εδω) ειναι αν η τηλεοραση εχει δευτερο δεκτη ωστε να δειχνει στο Home τα thumbnails απο το τι παιζουν τα αλλα καναλια. Σε παρουσιαση της ιδιας tv στη Γαλλια ειδα οτι αυτο γινεται στο ιδιο μοντελο, αλλα δεν ξερω αν ειναι καποια προσθηκε μονο για τη γαλλικη αγορα. Σε εμενα τα τετραγωνα των αλλων καναλιων παραμενουν γκριζα.

Οταν πηγανα τη δω πριν την αγορασω (κεντρικο καταστημα στην Κηφησιας για να μην κανω διαφημιση) ο πωλητης μου εδειξε το κλασικο τρικ με ενα ταινιακι 3D που πετιοντουσαν πραγματα ΕΞΩ απο την TV. Το ξερω πως ειναι μονο κραχτες, αλλα μηπως ξερει κανεις καποια παρομοια που να πετιουνται εξω και να μην δινουν μονο βαθος στην εικονα; Κατεβασα διαφορα, αλλα τιποτα δεν ειναι απο αυτα που πετιουνται, και την επομενη φορα που πηγα ηταν αλλος πωλητης που δεν ειχε κατι τετοιο.

Coolgreek σε ευχαριστω για τις ευχες. Τον ηχο μπορεις να τον κατεβασεις απο το μενου ηχου "διορθωση εντασης". Πιθανοτατα το εχεις δει κι εσυ. Χωρις να ξερω τι ακριβως κανει, αν το μειωσω μου κανει το σημειο 1 στην ενταση ηχου να μην ειναι τοσο δυνατο.
Διπλό δέκτη δεν έχει (απο panasonic LED μόνο οι DT60, WT60 έχουν), PIP επίσης δεν έχει και προσωπικά δεν έχω δει ποτέ thubnails πολλών καναλιών ανεξαρτήτως επιλογής και οθόνης.
Για καλή 3D ταινία: Η καλύτερη του είδους που μπορείς να βρεις είναι το AVATAR! Υπάρχουν επίσης μερικές ακόμη αλλά πιστεύω οτι το AVATAR τα έχει όλα (βάθος και pop-out effect). Επίσης καλό βρήκα το IMAX: Under the sea (3D ντοκιμαντέρ), για το life of pi έχουν ακουστεί καλά λόγια για το 3d (δεν το έχω δει). Γενικότερα πάντως οι περισσότερες ταινίες (ακόμη) δεν γυρίζονται σε 3d και απλά μετατρέπονται στο στούντιο με ειδικά προγράμματα (γι'αυτό και δεν εχουν πολύ πειστικό 3d). Απο εκεί και πέρα είναι και θέμα ισσοροπίας/κούρασης θέασης/σκηνοθετικής απόψης στις ταινίες και γενικώς το popout το κρατάνε για λίγες σκηνές και αυτό εφόσον χρειαστεί.

Τέλος για τον ήχο: το "διορθωση εντασης" το έχω δει (και δοκιμάσει) αλλά ο ρόλος του είναι η αποφυγή διαφορετικής έντασης ανάμεσα σε κανάλια και όχι να τα χαμηλώσεις γενικά...

Χτες παρέλαβα και εγώ την νέα 50" σε αντικατάσταση της προηγούμενης 47". Δεν την δοκίμασα εξονυχιστικά αλλά μου φαίνεται σαφώς καλύτερη η εικόνα της από την προηγούμενη. Άσε που οι 3" είναι μεγάλη διαφορά και ας μου φαινόταν αμελητέα στο κατάστημα.
Όσον αφορά τον ήχο, χρησιμοποιώ το home cinema για τις ταινίες και για τα κανάλια χρησιμοποιώ προσωπικές ρυθμίσεις και στο equalizer έχω πατώσει τις συχνότητες - ειδικά την ομιλία (1Khz).

Γεια σας. Αυτές της ρυθμισεις μου εδωσαν. Βεβαια παιζει πολύ καλα η τηλεοραση αλλα επιδει δεν είναι αυτή που ειχα πρην δεν ξερω να σας πω αν το κανουν η ρυθμισεις η είναι καλυτερη αυτή που μου εστειλαν.

Normal mode
Οπίσθιος φωτισμος 65
αντιθεση 91
φωτεινοτητα +3
Χρωμα 68
αποχρωση +1
οξυτητα 61
θερμοκρασια χρωματος ψυχρο1
Ζωντανο Χρωμα Ναι
Ελενχος Προσαρμ. οπ. φωτ. μεγιστο

Συνονόματε όποιος σου έδωσε τις ρυθμίσεις αυτές δεν σκαμπάζει και πολλά απο τηλεοράσεις. Οι συγκεκριμένες είναι κουκουρούκου για οποιαδήποτε τηλεόραση.

Ειδικά το χρώμα 68 και θερμοκρασία ψυχρό 1 βγάζουν μάτι.

Σε εμενα διχνου φοβερα, και δεν κουραζουν! μααα τι χανουμε ψιλους στα αχηρα :P υπομονη και αργοτερα θα παρουμε μια OLED :PPpPpPp

Παιδιά καλημέρα. Μήπως ξέρει κανείς πως λειτουργεί ή τι ακριβώς κάνει ο αισθητήρας περιβάλλοντος;
Χτες που δοκίμασα λίγο περισσότερο την τηλεόραση (είδα 2 επεισόδια του Bkacklist) παρατήρησα λίγο bleeding- κυρίως στην κάτω αριστερή γωνία και λιγότερο στην κάτω δεξιά, αλλά σαφώς πολύ λιγότερο από την αρχική 47".
Τέλος πάντων σε 1-2 σκηνές, που η οθόνη ήταν μαύρη και ιδανική για δοκιμές, άρχισα να παίζω με τις ρυθμίσεις για να δω αν κάποια μειώνει το bleeding και με αυτή που είδα μεγάλη διαφορά είναι ο αισθητήρας περιβάλλοντος. Ό,τι άλλο και να δοκίμασα δεν είχε μεγάλη διαφορά. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα έχω προβλήματα στην κίνηση της εικόνας ή αν υπάρχει κανένα άλλο φαινόμενο που να επηρεάζεται. Και το αναφέρω αυτό γιατί σε σημεία η κίνηση είχε κάποια σπασίματα αλλά αυτό το έκανε με τον αισθητήρα είτε ανοικτό είτε κλειστό. Εννοείται πως όλα τα άλλα είναι στο off.

Αφού έχει ενσωματωμένο media player η τηλεόραση γιατί να συνδέσεις το laptop και μάλιστα με κουτσουρεμένη ανάλυση 1366x768?

Επειδή απο ότι έχω διαβάσει απο τα ποστ του Κώστα (underdog) στην συγκεκριμένη τηλεόραση χρειάζεται να ενσωματώσεις τους υπότιτλους δες τον οδηγό εδώ...

http://www.my-guides.net/en/guides/...add-subtitles-to-mkv-files-using-mkvmerge-gui

εβαλα το λαπτοπ γιατι δεν εiχα εξωτερικο σκληρο που να μπορει να παιξει ταινια με υποτιτλο...βασικα αυτο ακομα δε το χω καταλαβει.ειχα κατεβασει το τελευταιο james bond με υποτιτλο srt και επαιζε κανονικα με τον εξωτερικο του πατερα μου.με εξωτερικο της αδερφης μου (lg hdd) δε διαβαζει ποτε κ πουθενα υποτιτλο,ουτε srt ουτε sub-idx. ο,τι αφορα την ενσωματωση,οπως το mkvmerge που μου εδειξες,ειχα το xilisoft που ομως εβγαζε γιαπωνεζικα τα ελληνικα(αδυναμια αναγνωσης) οσο και αν το εψαξα...στην τελικη γιατι θα πρεπει να φτανουμε στο σημειο να πρεπει να κανω 3-4 ωρες κατεβασμα ταινιας και αλλες 2-3 ωρες ενσωματωση υποτιτλων και αλλα 5' περασμα στον εξωτερικο για να δω μια ταινια ?????

Δηλαδή έχεις συνδέσει το δίσκο στην θέση 1 (HDD) και δοκίμασες την ώρα που παίζει η ταινία να πατήσεις το option στο τηλεκοντρόλ και στην επιλογή υπότιτλος έχει μόνο όχι; Περίεργο γιατί έχω δοκιμάσει πάνω από 30 ταινίες και καμιά 20 επεισόδια από σειρές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα είτε με εσωτερικούς είτε με εξωτερικούς. Όσον αφορά το mkv merge παίρνει γύρω στα 5' για να βάλεις/βγάλεις υπότιτλους ή ήχο για αρχείο γύρω στα 2-3 Gb.

Ρε γ@μώτο, τώρα που την άνοιξα να δω είδα καθαρά πως και στις 4 γωνίες υπάρχει bleeding και ειδικά στις 2 κάτω.
Η τηλεόραση ήταν κλειστή για ώρες -άρα κρύα- η θερμοκρασία χαμηλή και η υγρασία αντίστοιχα ψηλή. Δεν ξέρω αν φταίει κάτι από τα παραπάνω αλλά αρχίζει να μου τη δίνει στα νεύρα.
Έτοιμος είμαι να ξανακαλέσω το service αλλά σκέφτομαι την ταλαιπωρία και την καθυστέρηση (έκανε 40 μέρες να έρθει η 50") και τη γρίνια από τους υπόλοιπους γιατί μόνο εγώ "βλέπω το πρόβλημα" και δεν ξέρω τι να κάνω.
Δεν έχω κοιτάξει νήματα άλλων τηλεοράσεων αλλά με αυτά που γράφονται εδώ ή όσοι έχουμε πάρει Panasonic είμαστε ψείρες ή φταίνε οι ΕΤ60 ή φταίει γενικά η LED τεχνολογία!
Τι να πω, απογοήτευση...

ότι δλδ και εγω. 2 φορες μου την αλλαξαν. 3 δεν του ξαναλεω γιατι δεν θελω να με πουνε τρελω.κοιτα να δεις, ότι και να λενε εγω σε άλλη LED δεν το εχω δει. αρα κατι παιζει με τα Panel Της Panasonic. Εγω απλα δεν ξανασχολουμε γιατι νεβριασα. Οσο τελεια είναι η εικονα τοσο σκατα είναι το Black!

ότι δλδ και εγω. 2 φορες μου την αλλαξαν. 3 δεν του ξαναλεω γιατι δεν θελω να με πουνε τρελω.κοιτα να δεις, ότι και να λενε εγω σε άλλη LED δεν το εχω δει. αρα κατι παιζει με τα Panel Της Panasonic. Εγω απλα δεν ξανασχολουμε γιατι νεβριασα. Οσο τελεια είναι η εικονα τοσο σκατα είναι το Black!

Εγω να δεις που εχω την ΕΤ5 από τον Μαρτιο μου την εχουν αλλαξει μια φορα (δευτερη δεν το δεχθηκαν) την πληρωνω και ειναι σαν λαμπατερ. Εκει να δεις τσατιλα. Αφου την βαζω το βραδυ και σβηνω το υπαρχων λαμπατερ και χρησιμοποιω την tv. Το συμπερασμα ειναι μακρια απο panasonic για το θεμα του bleeding.