Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χαιρετω την παρεα.Εχω την ιδια τηλεοραση και μιας κ βλεπω πως ολοι λιγο πολυ παμε να γινουμε ειδικοι (εκει μας οδηγουν οι εταιρειες),θελω να βοηθησετε οσο μπορειτε,οπως κ εγω με τη σειρα μου σε οποιον εχει θεματα.
Καταρχας να πω τις δικες μου παρατηρησεις του μεχρι τωρα ψαξιματος που εκανα. Οι υποτιτλοι srt σε ταινιες 3d μεσω λαπτοπ δε παιζουν σωστα. Μολις βγει το σημα ''ανιχνευτηκε σημα 3d...'' και το δεχτεις,σπαει ο υποτιτλος σε 2 κομματια γτ επηρεαζεται κ αυτος,συνεπως δε μπορεις να διαβασεις. Σαν αποτελεσμα,η ταινια 1' μετα ξαναβγαινει σε 2d μορφη... Το προγραμμα που καταφερε να με βοηθησει ειναι το 3DSubtitler-2.7 οπου μετατρεπει τις srt σε sub + idx και μαλιστα σε διπλοτυπο ετσι ωστε να προσαρμοζονται ή σε sbs( side by side) ή σε ou (over under). Eτσι προσαρμοζονται τελεια στο σημα 3d. Επισης φτιαχνεις εσυ κ το μεγεθος που θες στον υποτιτλο! Οποτε για οσους θελουν 3d εμπειρια,ειναι ο,τι καλυτερο!
Επισης,εχω λαπτοπ turbox απο πλαισιο 1,5 ετους με μαξ αναλυση 1366*768 με hdmi καλωδιο κ μπορω να πω πως σιχαινομαι να βλεπω ταινιες συνδεοντας το λογω τρεμοπαιξιματος. Δε ξερω αν φταιει η αναλυση του(που δε το νομιζω),παντως με την Intel rapid κανω συγχρονισμο στα 60hz tv-laptop κ εξακολουθει να παιζει με τρεμοπαιξιματα (σπασιματα) ολη η ταινια. Μεχρι κ στην πανασονικ που πηρα κ η κοπελα παραδεχτηκε οτι οι πληροφοριες που της λεω ειναι περισσοτερες απ'οσες ξερει. Με εξωτερικο σκληρο,καποιοι υποτιτλοι διαβαζονται,καποιοι οχι(srt παντα) αλλα η εικονα των ταινιων ειναι αψογη(ενημερωνω πως παντα οι υποτιτλοι να εχουν ιδια ονομασια με την ταινια που ταιριαζουν). Δε ξερω ειλικρινα τι να κανω. Θελω να συνδεω λαπτοπ για να δω ταινια. Ολοι εσεις εδω στο φορουμ που βλεπετε τοσο ωραια τις ταινιες οπως λετε,δεν αναφερετε με τι τις βλεπετε...με pc διπλα στην τβ,με λαπτοπ,με εξωτερικο,με τι? Το 3d με το λαπτοπ μου ειναι απλα για να τραβηξεις μπουνια στη μεση ακριβως της τβ κ να σπασει. Τετοια απογοητευση εχω... Εχω συνδεσει ενα Dvd player αρκετα παλιο κ κανει ακριβως τα ιδια σπασιματα σε ταινιες vob (παλιοτερη μετατροπη σε dvd με ενσωματωση υποιτλων-για οσους δεν γνωριζουν).
Βοηθηστε παιδια γιατι η αληθεια ειναι πως σαν τβ ειναι πολυ καλη,αλλα αν δε μπορεις να απολαυσεις μια καλη ταινια (oblivion,pacific rim,man of steel,avatar-οι περισσοτερες σε 3d) πραγματικα τι να την κανεις...Μονο για παιχνιδι? Δεν ικανοποιουμαι!

3D ταινίες εγώ βλέπω άψογα μόνο μέσω usb στην TV.. Παίζουν τέλεια και δικτυακά, αλλά δεν παίζουν με τίποτα υπότιτλοι.. Οι υπότιτλοι (για 3D μιλάμε πάντα) παίζουν μόνο μέσω usb και εξωτερικοί εννοείται..

Μέσω άλλης πηγής δεν έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω...

Άσχετο αλλά και σχετικό...
Πάντως απότι βλέπω είναι στα σκαριά εφαρμογούλα Plex..Αν γίνει πραγματικότητα θα είναι πραγματική μετάλλαξη για εμάς τους ταινιομανείς... :)
Αμήν..!

Αν οι υπότιτλοι (.idx/.sub) είναι στον ίδιο φάκελο, ίδιο όνομα με την ταινία συνδεδεμένη μέσω usb στην τηλεόραση, θα παίξουν, δεν υπάρχει περίπτωση..
Αρκεί βέβαια να ενεργοποιηθούν (option/υπότιτλοι) και να αλλαχτεί και η κωδικοποίηση σε Ελληνικά...

Σε αλλη τηλεοραση που εβαλα τον σκληρο δεν ειχα προβλημα,τα αρχεια ειναι ολα μεσα οι ονομασιες ιδιες και ομως στο option λεει χωρις υποτιτλους.

Καλησπέρα. Θελω τη βοήθεια σας. Μόλις ανοίξω την τηλεόραση και για κανενα μισάωρο απο την αριστερή πλευρά( πάνω απ τα USB, εκεί που βρίσκεται το αυτοκόλλητο ακούγεται ένα τσακ όχι συνεχόμενο αλλά με μια συχνότητα . Μόλις ζεσταθεί η τηλεόραση σταματάει.Εχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό το προβλημα ; Ειναι λες και ζεσταίνονται τα led και όταν φτάσει σε θερμοκρασία σταματα

Χαιρετω την παρεα.Εχω την ιδια τηλεοραση και μιας κ βλεπω πως ολοι λιγο πολυ παμε να γινουμε ειδικοι (εκει μας οδηγουν οι εταιρειες),θελω να βοηθησετε οσο μπορειτε,οπως κ εγω με τη σειρα μου σε οποιον εχει θεματα.
Καταρχας να πω τις δικες μου παρατηρησεις του μεχρι τωρα ψαξιματος που εκανα. Οι υποτιτλοι srt σε ταινιες 3d μεσω λαπτοπ δε παιζουν σωστα. Μολις βγει το σημα ''ανιχνευτηκε σημα 3d...'' και το δεχτεις,σπαει ο υποτιτλος σε 2 κομματια γτ επηρεαζεται κ αυτος,συνεπως δε μπορεις να διαβασεις. Σαν αποτελεσμα,η ταινια 1' μετα ξαναβγαινει σε 2d μορφη... Το προγραμμα που καταφερε να με βοηθησει ειναι το 3DSubtitler-2.7 οπου μετατρεπει τις srt σε sub + idx και μαλιστα σε διπλοτυπο ετσι ωστε να προσαρμοζονται ή σε sbs( side by side) ή σε ou (over under). Eτσι προσαρμοζονται τελεια στο σημα 3d. Επισης φτιαχνεις εσυ κ το μεγεθος που θες στον υποτιτλο! Οποτε για οσους θελουν 3d εμπειρια,ειναι ο,τι καλυτερο!
Επισης,εχω λαπτοπ turbox απο πλαισιο 1,5 ετους με μαξ αναλυση 1366*768 με hdmi καλωδιο κ μπορω να πω πως σιχαινομαι να βλεπω ταινιες συνδεοντας το λογω τρεμοπαιξιματος. Δε ξερω αν φταιει η αναλυση του(που δε το νομιζω),παντως με την Intel rapid κανω συγχρονισμο στα 60hz tv-laptop κ εξακολουθει να παιζει με τρεμοπαιξιματα (σπασιματα) ολη η ταινια. Μεχρι κ στην πανασονικ που πηρα κ η κοπελα παραδεχτηκε οτι οι πληροφοριες που της λεω ειναι περισσοτερες απ'οσες ξερει. Με εξωτερικο σκληρο,καποιοι υποτιτλοι διαβαζονται,καποιοι οχι(srt παντα) αλλα η εικονα των ταινιων ειναι αψογη(ενημερωνω πως παντα οι υποτιτλοι να εχουν ιδια ονομασια με την ταινια που ταιριαζουν). Δε ξερω ειλικρινα τι να κανω. Θελω να συνδεω λαπτοπ για να δω ταινια. Ολοι εσεις εδω στο φορουμ που βλεπετε τοσο ωραια τις ταινιες οπως λετε,δεν αναφερετε με τι τις βλεπετε...με pc διπλα στην τβ,με λαπτοπ,με εξωτερικο,με τι? Το 3d με το λαπτοπ μου ειναι απλα για να τραβηξεις μπουνια στη μεση ακριβως της τβ κ να σπασει. Τετοια απογοητευση εχω... Εχω συνδεσει ενα Dvd player αρκετα παλιο κ κανει ακριβως τα ιδια σπασιματα σε ταινιες vob (παλιοτερη μετατροπη σε dvd με ενσωματωση υποιτλων-για οσους δεν γνωριζουν).
Βοηθηστε παιδια γιατι η αληθεια ειναι πως σαν τβ ειναι πολυ καλη,αλλα αν δε μπορεις να απολαυσεις μια καλη ταινια (oblivion,pacific rim,man of steel,avatar-οι περισσοτερες σε 3d) πραγματικα τι να την κανεις...Μονο για παιχνιδι? Δεν ικανοποιουμαι!

Αφού έχει ενσωματωμένο media player η τηλεόραση γιατί να συνδέσεις το laptop και μάλιστα με κουτσουρεμένη ανάλυση 1366x768?

Επειδή απο ότι έχω διαβάσει απο τα ποστ του Κώστα (underdog) στην συγκεκριμένη τηλεόραση χρειάζεται να ενσωματώσεις τους υπότιτλους δες τον οδηγό εδώ...

http://www.my-guides.net/en/guides/...add-subtitles-to-mkv-files-using-mkvmerge-gui

Αφού έχει ενσωματωμένο media player η τηλεόραση γιατί να συνδέσεις το laptop και μάλιστα με κουτσουρεμένη ανάλυση 1366x768?

Δεν έχει σχέση η ανάλυση της οθόνης του Laptop αλλά τα χαρακτηριστικά της κάρτας γραφικών

Γεια σας παιδια.

Μου ηρθε σημερα η τηλεορασει η καινουρια, αλλα και αυτη εχει τα ιδια. στης 4 γωνιες ειναι πιο εντονος ο φωτισμος. θα ηθελα οποιος θελει να συμμετεχει σε ενα τεστ που θελω να κανετε. Ειμαι σιγουρος οτι ολοι εχετε αυτο το προβλημα και πως θα το διαπιστώσετε. Πρωτα απ'ολα τσεκαρετε την Τηλεοραση στο κεντρο του πλαισιο αν κινείται προς τα μεσα, δλδ σε αυτο το σημειο δεν εφάπτει καπου. Αν πιεσετε της 4 γωνιες θα δινει οτι εκει κραταει το πανελ. Μετα σβηστε για λιγη ωρα την τηλεοραση 20 λεπτα. κλειστε φωτα, να ειναι σκοταδι. ξεκινιστε την τηλεορασει και οταν γραφει το smart tv δειτε της 4 γωνιες, ειναι πιο φωτινες?

Εχω καταληξει οτι επιασε το πανελ στηριζεται στης 4 γωνιες εφάπτεται με το τζαμι, γιαυτο ειναι πιο φωτινει εκει. Κανονικα τα led πιανουν κατα μηκος το πανελ και θα επρεπε να ηταν το ιδιο γυρο γυρο στο πλαισιο.

Καντε αυτο το τεστ, εχω σκοπό να ανοιξω την τηλεορασει και το πανελ να δω τι λαθος εχουν κανει (παντα για την στηριξει και οχι να ξεχωρισω το πανελ απο τα LED γιατι ειναι ρισκο)

Εγώ φίλε μου σε 50αρα οθόνη δεν έχω παρατηρήσει κάποιο κενό μεταξύ του πανελ και του αλουμινένιου πλαισίου.
Παντού είναι ομοιόμορφο και δεν αφήνει κενά. Καμία σχέση δλδ με την φωτό που έχεις βάλει σε προηγούμενο ποστ σου.

Επίσης έχω τρομάξει με όσα είδα εδώ μέσα αλλά ευτυχώς στο τέστ που είπες να κάνω δεν μου έβγαλε στις 4 άκρες ανομοιομορφία φωτεινότητας προς το λευκό.

Δλδ μετά τι συμβαίνει στην δικιά σου όταν λειτουργεί ? είναι πιο αχνή η εικόνα της μόνιμα στις γωνίες ?

καλημερα

Αυτο με το κενο το εχει 100%, πηγα εδω στην Electronet και το εχει και η 50αρα . δες το βιντεο, Δεν ειναι πολυ καλο γιατι εβγαλα με το κινητο, πανω απο το Panasonic, θα δεις οτι μπορεις να στρωξει μεσα το τζαμι, επισεις σε καθε πλευρα στην μεση.Μπορεις να δεις και προβλημα με την φωτεινότητα. Αυτο με των φωτεισμο των κανει στην αρχη, μετα λειτουργει το local dimming. αλλα σε ορισμενες ταινιες φαινεται

http://www.youtube.com/watch?v=7ySEqSKi_Kc&feature=youtu.be

Φιλε Giannhsitia εγω νομιζω πως σε ολες θα συμβιανει αυτο αφου ειναι edge led.Για πιο local dimming λες;Ανοιγοκλεισε μια σε καταστημα η ας βαλει ενα βιντεακι καποιος αλλος κατοχος και πιστευω οτι το ιδι θα κανει στο ανοιγμα κατα 90%

Eπισης συγκρινε με ομοιες ρυθμισεις πχ οχι ο ενας σε σινεμα και ο αλλος σε δυναμικη η εντονη θεαση δεν ξερω πως τα λεει στο μενου της η πανασονικ

Last edited by a moderator:

Uploaded with ImageShack.us

Τι να κανως ρε παιδια, Φοβαμε να μην με πουνε υπερβολικο, εσας πως σας φαινετε αυτο? 70 οπισθιο φωτισμο, -20 φωτεινότητα, ελεγχος οπισθιου φωτισμου στο μεσω, αν το βαλω στο μεγιστo ενα καλυτερα αποτελεσματα. αλλα παλη φαινονται τετοιες ανομοιομορφιες

:twoguns:Ακριβως ετσι ειναι και η δικια μου η ΕΤ5 Με τις ιδιες ακριβως τις παραπανω ρυθμίσεις. Αν ανεβασω δε την φωτεινοτητα γινεται λαμπατερ. Και ερχεται ο αρχιτεχνικος της εταιρίας και μου λεει οτι ετσι ειναι όλες οι τυπου LED TV και δεν υπαρχει καποιο θεμα οταν δε του ειπα οτι πρεπει να αλλαχθει για δευτερη φορα τοτε μου ειπε να την παρει για επισκευη. Τελικα τι ισχυει από όλα? Ειναι να παθαινεις σοκ την στιγμη που την πληρωνω με δοσεις. Κριμα γιατι ειπα να αλλαξω να φυγω απο samsung kai να παω σε αλλη μαρκα και αποφασισα να παρω την συγκεκριμενη μια και ειχαν ακουστει καλα λογια.:ADFAD2:

Last edited:
Έχω ένα πρόβλημα.
Σε βίντεο μέσω YouTube κάθε λίγα δευτερόλεπτα χάνεται ο ήχος και επανέρχεται με pause - play.

Το κάνει σε κάποιον άλλο;
Μόνο στο YouTube το κάνει αυτό όχι σε τβ η μέσω του media player της τβ.

στο youtube εμενα δε κανει σπασιμα.ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, αν συνδεσεις φλασακι στη usb της τηλεορασης ,τo φλασακι αυτο το δειχνει στο και στο δυκτιο,μονο που δε μπορω να κανω τιποτα παρα μονο να διαβασω τα αρχεια,η ερωτηση ειναι πως μπορω να εχω πληρη προσβαση στο φακελο,να κανω δηλαδη copy paste k delete

Καλησπέρα στο forum.
Σκέφτομαι να την αγοράσω.
Να ρωτήσω κάτι .
Από θύρες , αν χρησιμοποιώ την usb για να παίξω κάτι από flash , το ποντίκι και το πληκτρολόγιο που θα το συνδέσω;
Θα πρέπει να βγάζω - βάζω; Θέλω μόνιμη σύνδεση με Pc (άρα η μία Hdmi) , με Playstation (άρα η δέυτερη) και με δικό του πληκτρολόγιο και ποντίκι για σερφάρισμα.

γεια σας κι απο μενα πριν λιγες μερες πηρα αυτην τη τιβι και θελω μια βοηθεια για τους υποτιτλους σε 3d ταινια . εχω κατεβασει διαφορες ταινιες αλλα δε μπορω να βαλω υποτιτλους μονο σε μια ταινια τα καταφερα sto avatar . εχω δυο προγραματα το 3dsubtiter και το mkvmerge κανω τους srt σε idx και sub και μετα βαζω την ταινια στο δευτερο προγραμμα για να την κανω mkv και βαζω και τους υποτιτλους που ειναι σε idx αλλα στην τιβι δε μου βγαζει τπτ μηπως κανω καποιο λαθος? επισης μια ερωτηση ακομα οταν η οθονη της τηλεορασης ειναι μαυρη (οταν ειναι ανοιχτη εννοω) στην πανω δεξια γωνια φαινετε να υπαρχει σαν εντονος φοτισμος σε σχεση με την υπολοιπη οθονη αυτο ειναι φυσιολογικο? ευχαριστω

Παρε ενα τηλεφωνο στην Intertek, Το ιδιο προβλημα εχω και εγω οπως θα δεις της φωτος μου.