Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδή κάτι αναφέρθηκε για πενταετή εγγύηση στις τηλεοράσεις της Panasonic , έστειλα χθες στην Intertech το ακόλουθο mail:

Αγαπητοί κύριοι,

τις τελευταίες ημέρες, σε γνωστό τεχνολογικό φόρουμ (www.avclub.gr), ορισμένοι από τους συμμετέχοντες ανέφεραν ότι πλέον οι τηλεοράσεις της Panasonic (τις οποίες αντιπροσωπεύετε) συνοδεύονται από πενταετή εγγύηση. Δεδομένου ότι μόλις πριν λίγες ημέρες (στις 26/10) αγόρασα μια τηλεόραση Panasonic (μοντέλο 47ET60) θα ήθελα πολύ να μάθω (α) αν κάτι τέτοιο αληθεύει και (β) αν καλύπτει και την περίπτωσή μου.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,
Φιλικά,

Σχεδόν άμεσα μου ήλθε η απάντηση:

Καλησπέρα σας,

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Panasonic δίνει δυο χρόνια εγγύηση στις τηλεοράσεις. Επέκταση της εγγύησης κάνουν από όσο γνωρίζουμε τα κάποια καταστήματα.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιανδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.
Με εκτίμηση,

Μετά από αυτά, νομίζω είναι προφανές ότι θέμα πενταετούς εγγύησης δεν υφίσταται.

Kαλημέρα σας και καλώς σας βρήκα.
Μόλις σήμερα παρήγγειλα την 50αρα Panasonic.
Προχθές την χάζεψα στο κατάστημα του Κωτσόβολου στο Ζωγράφου και την ερωτεύτηκα :HTEHEH56: από την πρώτη ματιά .
Χάζεψα στο ιντερνετ για περαιτέρω πληροφορίες και αυτό που πραγματικά με βοήθησε είναι το συγκεκριμένο σαιτ και οι χρήστες που έχουν ασχοληθεί με την συγκεκριμένη τιβι.

Εντυπώσεις δεν έχω ακόμα αλλά λίαν συντόμως θα προσθέσω .

Επίσης σχετικά με το προηγούμενο ποστ πιθανολογώ ότι τα 5 έτη αφορούν την εγγύηση τύπου support 360 που ουσιαστικά την επεκτείνει από τα αρχικά 2 χρόνια που δίνει η Panasonic.

Γεια σας, ειμαι νέο μέλος εδω και θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση. Εχω αγορασει και εγω αυτήν την τηλεοραση πριν ενα μηνα και παίζοντας ταινίες 3D κατεβασμένες από ιντερνετ, ως αρχεία Matroska Video File, IDX & XML με υποτιτλους SRT,SUB & SUP,ΧΩΡΙΣ να ειναι ενσωματωμένοι οι υποτιτλοι, ΔΕΝ τους αναγνωριζε ο ενσωματωμενος mediaplayer της τηλεορασης,με αποτελεσμα να εχω μονο εικονα χωρις υποτιτλους. Γνωριζετε εαν υπαρχει η δυνατότητα αναγνωρισης των υποτιτλων αυτων,μεσω καποιας τελευταιας αναβαθμισης, ή η αγορα εξωτερικου media player apotelei monodromo; Και κατι ακομα, εαν η μονη λυση ειναι να αγορασω media player γνωριζετε καποιον που θα ειναι οικονομικος

@stehou

Τις πρώτες 1-2 μέρες νόμιζα κι εγώ το ίδιο. Ωστόσο δεν είναι έτσι: την ώρα που παίζει η ταινία, πατάς το κουμπί Options, εμφανίζονται οι ρυθμίσεις βίντεο και από εκεί επιλέγεις (α) να εμφανιζονται υπότιτλοι και (β) τη γλώσσα εμφάνισης για να βλέπεις ελληνικούς υπότιτλους. Τα δυσάρεστα είναι δύο: (α) ότι αυτό πρέπει να το επαναλαμβάνεις κάθε φορά που βλέπεις μια ταινία και (β) ότι οι υπότιτλοι που εμφανίζονται είναι αρκετά μικροί, αν και όχι τόσο ώστε να μη διαβάζονται.

Καταρχας σε θερμοευχαριστω για την αμεση απαντηση!Εχεις τα ιδια αρχεια ταινιων & υποτιτλων με αυτα που προανεφερα; Γιατι οταν εγω παταω options, ενω παιζει η ταινια, μου γραφει "χωρις υποτιτλους" και δε μου δινει δυνατοτητα για επιλογη... :bigcry:

Σε ευχαριστω για την εναλλακτικη που μου δινεις.. Τι σημαινει mkvmerge; Ειναι προγραμμα για να το κατεβασω; Και πως το χρησιμοποιω;

Παρεπιπτοντως, τα αρχεια ταινιων - υποτιτλων που προανεφερα τα εχω αποθηκευμενα στο σκληρο δισκο τον οποιο συνδεω στην τηλεοραση οταν προκειται να δω ταινια..

Σε ευχαριστω και παλι που μου απαντας.. Μεσα στο σκληρο οι υποτιτλοι δεν ειναι ενσωματωμενοι στην ταινια, ειναι σε υποαρχειο, μεσα στο αρχειο της ταινιας. Μπερδευτηκα... Τι να κανω;:grinning-smiley-043

Ναι ειναι,στην la660 τα διαβαζε ολα κανονικα και τα επαιζε,ομως λογω εντονοτατου bleeding απο παντου στην οθονη ζητησα αντικατασταση και κατεληξα στην εν λογω 47αρα.

Last edited:
καλησπερα σε ολους...μια μικρη αλλα πολυ σημαντικη βοηθεια....πριν 2 μερες πηρα απο αντικατασταση την 42ε60 και δεν εχω καθολου ηχο στα παιχνιδια του ps3 των παιδιων...εχω δοκιμασει και τισ 3 εξοδους hdmi που εχει η τηλεοραση.....θα με φανε ...βοηθεια

@stehou: Φίλε μου, έκανες αυτό που σου έγραψα με το Options;
@underdog: Διαφωνώ ότι δεν παίζει εξωτερικούς υπότιτλους μέσω δικτύου, εξαρτάται ποιο software για media server χρησιμοποιείς, εγώ ας πούμε με Universal Media Player, μια χαρά βλέπω υπότιτλους srt μέσω δικτύου.

@underdog: OK, δεν ξέρω πώς συμπεριφέρεται με NAS, εγώ το δουλεύω με ένα δίσκο USB πάνω στο laptop μου.

Καλημέρα ....
Παρέλαβα και την δικιά μου ( 50 ίντσες με θέαση στα 3.5 μέτρα ).
Το Σαββατοκύριακο την έψαξα αρκετά.
Καταρχάς στο βασικό θέμα της κύριας χρήσης της δλδ 2d είμαι ενθουσιασμένος.
Σαφώς και μπορεί να παίζει ρόλο η προηγούμενη τηλεόραση που είχα ( Philips 37 lcd 6ετίας ) καθώς και η σχετικά μικρή μου γνώση περί τηλεοράσεων.
Απίστευτη εικόνα καθώς και πληθώρα ρυθμίσεων για να την προσαρμόσεις στα προσωπικά σου γούστα κατ εμέ και ευχαριστώ άπαντες εδώ μέσα που ουσιαστικά με "έσπρωξαν" στην συγκεκριμένη επιλογή.

Στον τομέα του 3d η εμπειρία μου είναι μέχρι στιγμής μόνο από το app 3doo όπου και εκεί εντυπωσιάστηκα.
Δεν διαθέτω ακόμα κάποιον εξωτερικό media player ούτε και έχω κάποιο αρχείο στα laptop μου για να έχω πληρέστερη εικόνα.
Στο συγκεκριμένο κομμάτι η συμβουλή είναι να προχωρήσω σε αγορά media player ( και αν ναι ποιον ? ) ή να αρχίσω το κατέβασμα και θέαση μέσω laptop me hdmi έξοδο ?

Στον τομέα του ήχου δεν τίθεται θέμα γιατί μέσω της εξόδου των ακουστικών καταλήγω στον ενισχυτή μου και τα B&W αναλαμβάνουν έργο ( 2.1 )
Παρόλα ταύτα διαθέτει καλό ήχο στην βασική της μορφή.

Στον τομέα του δικτύου την έχω συνδέσει ήδη με το iphone και τρέχει μια χαρά .....

Στο κομμάτι του internet όμως μου τα χάλασε λίγο .....
Περίμενα ότι θα καταργούσα την σύνδεση με λαπτοπ αλλά δεν .....
Σε πολλές σελίδες με πετάει ... η πληκτρολόγηση είναι θεματάκι και κουράζει ( ασύρματο keyboard δέχεται ? ) η πρόσβαση είναι περιορισμένη ... και όλο αυτό με χάλασε κάπως ....
Δεν ξέρω αν φταίει η πολιτική της εκάστοτε εταιρίας ή αν γενικότερα οι smarttv s ακόμα έχουν ψωμί στο συγκεκριμένο θέμα ....
Μικρό το κακό βέβαια αλλά λέμε .....