Εντάξει, δεν ήταν ο μοναδικός λόγος το 3D που διάλεξα το συγκεκριμένο μοντέλο.
Όταν την πήρα, ήταν και ίσως και ακόμα είναι, μάλλον η best value for money με αυτά που πρόσφερε: smart, γωνίες θέασης, 100 Hz(πραγματικά), παθητικό 3D, καλό(; ) media player (παίζει τα πάντα) και design(όπως και να το κάνουμε είναι όμορφη και μπήκε σε σαλόνι).
Αλλά το βασικό κομμάτι είναι το 2D είτε μιλάμε για τηλεοπτικό σήμα είτε για αναπαραγωγή HD αρχείων τα οποία είναι κατά πολύ περισσότερα από τα 3D.
Και το πρόβλημα είναι ακριβώς εκεί: Ό,ΤΙ και να παίξεις η απρίλα μένει!
Αν δεν είχα smart λειτουργίες ή χάλια media player, θα έμπαινα από τον υπολογιστή μου στο internet όπως πάντα ή θα έπαιρνα εξωτερικό player. Αλλά το συγκεκριμένο πρόβλημα ΔΕΝ περνά από το χέρι και γιαυτό τα έχω πάρει που ουσιαστικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Σε αντίστοιχη περίπτωση με την προηγούμενη τηλεόραση ξενέρωσα αρχικά όταν ήρθαν τα ψηφιακά κανάλια και δεν έπιανα, αλλά μετά πήρα αποκ/τή και προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο και έκανα την δουλειά μου. Τώρα όμως πρέπει να μείνω με το "λαμπατέρ" που λέει και ο φίλος SWISSTEC.
Σε περίπτωση όμως (λέμε τώρα) που τελικά δεχτεί το κατάστημα την αλλαγή, τι να πάρω;
Η δούλα η απορία....