Όχι δεν υπαρχη τετοιο πρόβλημα να χαλαση. Γενικα τα ips Πανελ εχουν όλα το ιδιο πρόβλημα, το εψαξα πολύ αυτές της ημερες. βασικα δεν ξανασχολουμε, γιατι θα βλεπω ταινια με ένα ανοιχτω φως.Την επομενη εβδομαδα θα την ξεβιδωσω να δω αν είναι θεμα πιεσης του πανελ στης γωνιες και θα σας πω. μακαρι να είναι αυτό που σκεφτωμαι, γιατι μετα θα στειλω τεχνικη οδηγεια στην Service One Και Ιντερτεκ.
Οσο για την αναβαθμιση είναι για Λατινική Αμερική, συντομα και σε Ευρωπη.
Καλημέρα σε ολους ....
Ειμαι και εγω πλεον κατοχος της συγκεκριμενης tv και τα συμφωνω με ολο τα θετικα που ακουστηκαν παραπανω ... Δεν την συγκρινω ουτε με αντιστοιχη Sony ουτε φυσικα με samsung(6400)τη θεωρω μακραν καλυτερη, εχω ακομη πολλα πραγματα να δω και να τεσταρω... Μεχρι τωρα ευχαριστημενος . πολλη καλη εικονα και σε hd αλλα και σε sd
πολυ καλο και γρηγορο media player το οποιο παιζει οτι του εχω βαλει ως τωρα. γρηγορο νετ και ευκολια χρησης του μεσω ασυρματου πληκτρολογιου logiech k400.
Προβλημα και απορια εχω οσον αφορα το διαδικτυακο κομματι ... Εχω κινητο to Galaxy s3 .θα ηθελα να μου πειτε αν διαδικτυακά παιζει και mkv???? και γενικα τι τυπους αρχειων υποστηριζει μεσω dlna. Ρωταω γτ χτες εβαλα ενα mkv και μια δεν το επαιζε καθολου μια κολουσε ... γνωριζω επισης οτι δεν αναγνωριζει υποτιτλουσ srt υπαρχει επιλθση σε αυτο.???? Με τα βιντεο που δεν ειχα προβλημα ηταν τα mp4 αλλα κ παλι χωρις υποτιτλους .τι γινεται με αυτο το κομματι? κ επισης αναρωτιεμαι γτ εχει γνει αυτο το λαθος και οι υποτιτλοι εμφανιζονται τοσο μικροι ?
Α ξεχασα να πω στα θετικα οτι τοσο οι συνδεσεις οσο και ο ηχος της ειναι πολυ καλα .Γενικα ευχαριστημενος καθως ειναι κ πολυ ομορφη ....
Αυτα προς το παρων .... Ελπιζω να βρεθει λυση στα ζητητματα που εχουμε .. Καλες θεασεις σε ολους
Ευχαριστω πολυ ...
Το logitech γενικα συνεργαζεται καλα αν και εχει ενα θεμα με το touch pad . παρολ αυτα κ εγω στην αρχη ειχα θεμα με την αλλαγη γλωσσας το οποιο δεν γινεται με το κλασσικο τροπο ..πρεπει να πας στις ρυθμισεις της τηλεορασης και να δεις διαταξη πληκτρολογιου .. Απο εκει διαλεγεις καθε φορα τη γλωσσα που θες να γραψεις .. . Σχετικα με το streaming videos apo smartphone εχεις δοκιμασει τιποτα γτ εκει οπως προειπα εχω θεματα... ???
ναι γινεται πιο ευχρηστη σιγουρο /. το συγκεκριμενο logitech που εχει μαζι και to touch pad νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη και το αναφερουν ωσ ιδανικο για εξυπνες τηλεορασεις ... αξιζει .... οσο για την αλλαγη της γλωσσας ισχυει οτι ειπα παρπαπανω . Βρε παιδια κανειις δεν παιζει βιντεο απο το κινητο στην τηλεοραση για να με βοηθησει λιγο κ με αυτο ...
Σευχαριστώ πολυ!!Αυτό ήταν τελικά!Έλεγξε το overscan στο PC και στην TV. Πρέπει να είναι απενεργοποιημένο και στις δύο περιπτώσεις...
Σευχαριστώ πολυ!!Αυτό ήταν τελικά!) Άλλο ενα πρόβλημα όμως.Όταν ξεκινάει να παίζει η ταινία,η tv
αλλάζει σε 3d απο μόνη της αλλά δείχνει πάνω αριστερά 1080p/24hz??? Πως μπορώ να το αλλάξω σε 60?Δεν βρήκα
κάποια ρύθμιση στην tv..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.