Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια, οπως εγραψα καμμια εβδομαδα πριν, εχω κι εγω ενα θεμα με τις γωνιες οπου το μαυρο ειναι πιο ανοιχτο (διαφορετικο βαρος σε καθε γωνια). Εκεινο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχει θεμα με την διαρκεια ζωης του πανελ ή ειναι μονο ενα θεμα που ενοχλει τα ματια μας σε εμας τους "ψειρες". Η γυναικα μου βεβαια δεν του δινει σημασια. Κατα τα αλλα, περαν του ηχου -που περιμενα να ειναι χαλια πριν την αγορασω- ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο την ποιοτητα της εικονας. Εβλεπα χθες την ταινια με την αμερικανα στην Ιρλανδια και τρελαθηκα. Δεν θελω να κανω θεμα με πηγαινε-ελα στις αντιπροσωπιες και αλλαγες, και να παω σε αλλη μαρκα αφου οσες ειδα ηταν δευτερες επιλογες -πλην της Sony που δεν ειδα αλλα και που ηταν πιο ακριβη. Με ενδιαφερει το αν χαλαει το πανελ με αυτες τις γωνιες που φαινονται πιο φωτεινες.

Όχι δεν υπαρχη τετοιο πρόβλημα να χαλαση. Γενικα τα ips Πανελ εχουν όλα το ιδιο πρόβλημα, το εψαξα πολύ αυτές της ημερες. βασικα δεν ξανασχολουμε, γιατι θα βλεπω ταινια με ένα ανοιχτω φως.Την επομενη εβδομαδα θα την ξεβιδωσω να δω αν είναι θεμα πιεσης του πανελ στης γωνιες και θα σας πω. μακαρι να είναι αυτό που σκεφτωμαι, γιατι μετα θα στειλω τεχνικη οδηγεια στην Service One Και Ιντερτεκ.

Οσο για την αναβαθμιση είναι για Λατινική Αμερική, συντομα και σε Ευρωπη.

Όχι δεν υπαρχη τετοιο πρόβλημα να χαλαση. Γενικα τα ips Πανελ εχουν όλα το ιδιο πρόβλημα, το εψαξα πολύ αυτές της ημερες. βασικα δεν ξανασχολουμε, γιατι θα βλεπω ταινια με ένα ανοιχτω φως.Την επομενη εβδομαδα θα την ξεβιδωσω να δω αν είναι θεμα πιεσης του πανελ στης γωνιες και θα σας πω. μακαρι να είναι αυτό που σκεφτωμαι, γιατι μετα θα στειλω τεχνικη οδηγεια στην Service One Και Ιντερτεκ.

Οσο για την αναβαθμιση είναι για Λατινική Αμερική, συντομα και σε Ευρωπη.

Θανκς.
Τουλαχιστον ησυχασα που δεν φερνει βλαβη το ξεθωριασμα. Αναμενουμε νεα σου οταν την ανοιξεις φιλε.:SFGSFGSF:

Καλημέρα σε ολους ....

Ειμαι και εγω πλεον κατοχος της συγκεκριμενης tv και τα συμφωνω με ολο τα θετικα που ακουστηκαν παραπανω ... Δεν την συγκρινω ουτε με αντιστοιχη Sony ουτε φυσικα με samsung(6400)τη θεωρω μακραν καλυτερη, εχω ακομη πολλα πραγματα να δω και να τεσταρω... Μεχρι τωρα ευχαριστημενος . πολλη καλη εικονα και σε hd αλλα και σε sd
πολυ καλο και γρηγορο media player το οποιο παιζει οτι του εχω βαλει ως τωρα. γρηγορο νετ και ευκολια χρησης του μεσω ασυρματου πληκτρολογιου logiech k400.
Προβλημα και απορια εχω οσον αφορα το διαδικτυακο κομματι ... Εχω κινητο to Galaxy s3 .θα ηθελα να μου πειτε αν διαδικτυακά παιζει και mkv???? και γενικα τι τυπους αρχειων υποστηριζει μεσω dlna. Ρωταω γτ χτες εβαλα ενα mkv και μια δεν το επαιζε καθολου μια κολουσε ... γνωριζω επισης οτι δεν αναγνωριζει υποτιτλουσ srt υπαρχει επιλθση σε αυτο.???? Με τα βιντεο που δεν ειχα προβλημα ηταν τα mp4 αλλα κ παλι χωρις υποτιτλους .τι γινεται με αυτο το κομματι? κ επισης αναρωτιεμαι γτ εχει γνει αυτο το λαθος και οι υποτιτλοι εμφανιζονται τοσο μικροι ?
Α ξεχασα να πω στα θετικα οτι τοσο οι συνδεσεις οσο και ο ηχος της ειναι πολυ καλα .Γενικα ευχαριστημενος καθως ειναι κ πολυ ομορφη ....

Αυτα προς το παρων .... Ελπιζω να βρεθει λυση στα ζητητματα που εχουμε .. Καλες θεασεις σε ολους

Καλημέρα σε ολους ....

Ειμαι και εγω πλεον κατοχος της συγκεκριμενης tv και τα συμφωνω με ολο τα θετικα που ακουστηκαν παραπανω ... Δεν την συγκρινω ουτε με αντιστοιχη Sony ουτε φυσικα με samsung(6400)τη θεωρω μακραν καλυτερη, εχω ακομη πολλα πραγματα να δω και να τεσταρω... Μεχρι τωρα ευχαριστημενος . πολλη καλη εικονα και σε hd αλλα και σε sd
πολυ καλο και γρηγορο media player το οποιο παιζει οτι του εχω βαλει ως τωρα. γρηγορο νετ και ευκολια χρησης του μεσω ασυρματου πληκτρολογιου logiech k400.
Προβλημα και απορια εχω οσον αφορα το διαδικτυακο κομματι ... Εχω κινητο to Galaxy s3 .θα ηθελα να μου πειτε αν διαδικτυακά παιζει και mkv???? και γενικα τι τυπους αρχειων υποστηριζει μεσω dlna. Ρωταω γτ χτες εβαλα ενα mkv και μια δεν το επαιζε καθολου μια κολουσε ... γνωριζω επισης οτι δεν αναγνωριζει υποτιτλουσ srt υπαρχει επιλθση σε αυτο.???? Με τα βιντεο που δεν ειχα προβλημα ηταν τα mp4 αλλα κ παλι χωρις υποτιτλους .τι γινεται με αυτο το κομματι? κ επισης αναρωτιεμαι γτ εχει γνει αυτο το λαθος και οι υποτιτλοι εμφανιζονται τοσο μικροι ?
Α ξεχασα να πω στα θετικα οτι τοσο οι συνδεσεις οσο και ο ηχος της ειναι πολυ καλα .Γενικα ευχαριστημενος καθως ειναι κ πολυ ομορφη ....

Αυτα προς το παρων .... Ελπιζω να βρεθει λυση στα ζητητματα που εχουμε .. Καλες θεασεις σε ολους

Καλορίζικη και καλές θεάσεις να έχεις!

Ήθελα να σε ρωτήσω με το logitech k400 που γράφεις ότι σύνδεσες, συνεργάζεται σωστά? Σκεφτόμουν και εγώ να το πάρω αλλά δεν ήξερα αν θα το αναγνώριζε η τηλεόραση...
Αλλαγή γλώσσας από αγγλικά σε ελληνικά όταν κάνεις search στο google π.χ. κάνει από το πληκτρολόγιο, όπως κάνουν τα windows με alt+shift για παράδειγμα?

Ευχαριστω πολυ ...

Το logitech γενικα συνεργαζεται καλα αν και εχει ενα θεμα με το touch pad . παρολ αυτα κ εγω στην αρχη ειχα θεμα με την αλλαγη γλωσσας το οποιο δεν γινεται με το κλασσικο τροπο ..πρεπει να πας στις ρυθμισεις της τηλεορασης και να δεις διαταξη πληκτρολογιου .. Απο εκει διαλεγεις καθε φορα τη γλωσσα που θες να γραψεις .. . Σχετικα με το streaming videos apo smartphone εχεις δοκιμασει τιποτα γτ εκει οπως προειπα εχω θεματα... ???

Ευχαριστω πολυ ...

Το logitech γενικα συνεργαζεται καλα αν και εχει ενα θεμα με το touch pad . παρολ αυτα κ εγω στην αρχη ειχα θεμα με την αλλαγη γλωσσας το οποιο δεν γινεται με το κλασσικο τροπο ..πρεπει να πας στις ρυθμισεις της τηλεορασης και να δεις διαταξη πληκτρολογιου .. Απο εκει διαλεγεις καθε φορα τη γλωσσα που θες να γραψεις .. . Σχετικα με το streaming videos apo smartphone εχεις δοκιμασει τιποτα γτ εκει οπως προειπα εχω θεματα... ???

Όχι δεν έχω δοκιμάσει καθόλου το streaming γιατί έχω χωριστό media player με σκληρό δίσκο και τα πετάω όλα εκεί μέσα και παίζουν...

Άρα για να καταλάβω και γω με το ασύρματο keypad γίνεται πιο εύχρηστη η πλοήγηση ?
Δόξα το Θεό η δικιά μου ( 50αρα )μετά από 1 μήνα δεν κάνει κολπάκια τύπου clouding.
Πάραυτα επειδή και εγώ το έψαξα οι led γενικότερα το έχουν το θεματάκι τους ανεξαρτήτου μάρκας .....

ναι γινεται πιο ευχρηστη σιγουρο /. το συγκεκριμενο logitech που εχει μαζι και to touch pad νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη και το αναφερουν ωσ ιδανικο για εξυπνες τηλεορασεις ... αξιζει .... οσο για την αλλαγη της γλωσσας ισχυει οτι ειπα παρπαπανω . Βρε παιδια κανειις δεν παιζει βιντεο απο το κινητο στην τηλεοραση για να με βοηθησει λιγο κ με αυτο ...

ναι γινεται πιο ευχρηστη σιγουρο /. το συγκεκριμενο logitech που εχει μαζι και to touch pad νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη και το αναφερουν ωσ ιδανικο για εξυπνες τηλεορασεις ... αξιζει .... οσο για την αλλαγη της γλωσσας ισχυει οτι ειπα παρπαπανω . Βρε παιδια κανειις δεν παιζει βιντεο απο το κινητο στην τηλεοραση για να με βοηθησει λιγο κ με αυτο ...

Εγω της ονομαζω χαζες τηλεορασεις. δεν κανουν τπτ το ιδιετερο. εδω το κινητο εχεις και ανοιγει τα παντα απο τα web flash ξεflash, εχεις ελεθερια και μπορεις να κατεβασεις και zip,και pdf κτλ κτλ. και κανει 100 ευρο, και εδω πληρωνουμε κοντα στο 1000αρικο για να μας πουνε αν θελετε flash παρτε ποιο ακρηβει τηλεοραση ακομα. ασε που ολες αυτες η βλακιες που εχουν για να κατεβασεις σαν εφαρμογη ειναι σαχλαμαρες, και η αλλες μισες πρεπει να πληρωσεις. 2-3 εφαρμογες αξιζουν για να μην πεις το smart Πεταμενα λεφτα. Τοσο δυσκολο ειναι να προσαρμοσουν το flash? πως το εχει δλδ η FT? και τοσο δυσκολο ειναι να μας ξεκληδωσουν το PVR αφου το ιδιο μοντελο σε αλλες χωρες το παρεχει...παντα η Ελληνες θα ειμαι θυματα

Και εγώ συμφωνώ με τον Γιάννη .....
Smart tv σου λέει ... οπότε και εγώ υπέθεσα άντε να ξεκουράσουμε λίγο και κανα λάπτοπ ......
Πας να μπεις με το τηλεκοντρόλ ..... απογοήτευση .... άντε να πάρεις πληκτρολόγιο .....
Μπαίνεις επιτέλους ..... και ότι έχει flash δεν παίζει ..... λες και είναι η διαστημική τεχνολογία εν έτη 2013 ....
Kάνεις pairing με το κιν σου ή με το λάπτοπ .... άλλα ντ άλλων κάποια αρχεία τ ανοίγει .... κάποια άλλα όχι .... υπότιτλοι ..????..χαμός ...

Πασάρουν μια τεχνολογία και στην δίνουν κουτσή .....

Καλησπέρα σας.
Μήπως υπάρχουν ρυθμίσεις εικόνας όσο αφορά σύνδεση με δορυφορικο δέκτη,ps3(γενικά για HDMI) καθώς και για το επίγειο ψηφιακό?Σας ευχαριστώ

Εμενα εκεινο που με εκανε να τη διαλεξω (τη 47αρα) απο την LG ηταν το οτι δεν εβλεπα οριζοντιες γραμμες στο 3d στο ιδιο στικακι, και για τον ιδιο λογο απο την 50αρα. Και δεν ξερω ποσοι συμφωνουν και αν, αλλα λατρευω το λεγομενο soap opera effect, και αναρωτιεμαι πως υπαρχουν ανθρωποι να μην το θελουν.
Η λειτουργια smart με αφηνει αδιαφορο, οπως και τα θεματα με τους υποτιτλους (βαζεις εξωτ. media player), οπως και ο κακιστος ηχος.
Eχω φαει τον κοσμο να βρω ταινιακι promo με αντικειμενα να βγαινουν εξω απο την οθονη (και οχι να εχουν μονο βαθος) αλλα τιποτα. Ωραιο το avatar και οτι αλλο κατεβασα, αλλα δεν βλεω τιποτα "πανω" απο το πλαισιο της οθονης οπως ειχα δει στο καταστημα πριν την αγορασω.
Και εννοειται λατρευω το upscaling που κανει.
Περαν απο το αρνητικο με το σκουρο γκρι στα ακρα που εχουν πει ολοι, ενα πραγμα που δεν μου αρεσει ειναι η λειτουργια να κανει τις παλιες εικονες τραβηγμενες μονο στα ακρα και λιγο ζουμ στο κεντρο που ειχε η συγχωρεμενη Bravia (λειτουργια smart). Υπαρχουν και καποιες λειτουργιες οριζοντιου ζουμ που δεν καταλαβαινω, αλλα και η εμφανιση μικρων "τετραγωνακιων" στα πανω ακρα της εικονας καποιες φορες σε συγκεκριμενα καναλια. Ξεψειρισματα βεβαια.

Καλησπέρα,
αγόρασα πρόσφατα την et60 και θα ήθελα μία βοήθεια απο κάποιον γιατί προσπαθώ να δώ 3d υλικό απτο pc που έχω συνδέσει με hdmi στην tv και δεν βγάζω άκρη..
Καταρχάς είναι η πρώτη φορά που βλέπω 3d.Αν βάλω να παίξει μία ταινία SBS ή HSBS απτό pc μέσω dlna στην tv τα βλέπω μια χαρά.Όταν όμως βάζω να δω ταινία απο
το pc κατευθείαν στην tv μέσω hdmi δεν τα βλέπω καλά και ζαλίζομαι.Κάρτα γραφικών έχω την ati 7970.Από προγράμματα έχω το power dvd 13 και το Tridef (τα οποία έχω δοκιμάσει και δεν τα βλέπω σωστά),
επίσης δοκίμασα με το kmplayer τα ίδια..Το ποιό πιθανό είναι να μήν έχω σωστές ρυθμίσεις στα προγράμματα αλλα δεν έχω ιδέα τί πρέπει να επιλέξω πχ στο Powerdvd πρέπει να βάλω hardware accelaration?
Πρέπει να επιλέξω side by side ή top to bottom?Στο kmplayer 3d screen controls έχει διάφορες επιλογές όπως, red/cyan -grayscale, row interlaced,column interlaced.Ψάχνω εντομεταξύ στο google μήπως βρω κάτι αλλά δεν βρίσκω.HELP PLZ :p

Νομίζω οτι υπάρχει crosstalk όταν βλέπω μέσω του pc.Αλλά όταν βλέπω απο tv δεν υπάρχει.

Έλεγξε το overscan στο PC και στην TV. Πρέπει να είναι απενεργοποιημένο και στις δύο περιπτώσεις...

Έλεγξε το overscan στο PC και στην TV. Πρέπει να είναι απενεργοποιημένο και στις δύο περιπτώσεις...
Σευχαριστώ πολυ!!Αυτό ήταν τελικά! :)) Άλλο ενα πρόβλημα όμως.Όταν ξεκινάει να παίζει η ταινία,η tv
αλλάζει σε 3d απο μόνη της αλλά δείχνει πάνω αριστερά 1080p/24hz??? Πως μπορώ να το αλλάξω σε 60?Δεν βρήκα
κάποια ρύθμιση στην tv..

Σευχαριστώ πολυ!!Αυτό ήταν τελικά! :)) Άλλο ενα πρόβλημα όμως.Όταν ξεκινάει να παίζει η ταινία,η tv
αλλάζει σε 3d απο μόνη της αλλά δείχνει πάνω αριστερά 1080p/24hz??? Πως μπορώ να το αλλάξω σε 60?Δεν βρήκα
κάποια ρύθμιση στην tv..

Γιατί να το αλλάξεις σε 60; Αν η ταινία είναι στα 24, σωστή είναι η ένδειξη που έχεις... ;)