Panasonic GH-4

Re: Panasonic GH-4 ανακοινώνεται, και... Παραλήφθηκε !!!

28-90 στο FHD δλδ.Μια χαρά.
Βγαίνουν και με λιγότερο f αυτοί ή όχι;
Με χαρακτηριστικά σαν αυτού του sigma υπάρχουν επιλογές με υποστήριξη AF;

Σόρρυ για το πρήξιμο ασμακι:)

Σε 29-57 1.2 μετατρέπεται ο Sigma 18-35 1.8 με το Speedbooster (υπολογίζοντας πάντα το 2.3 crop του UHD 4K)

Θέλεις ακόμη χαμηλότερο f;
Πας τότε στον Sigma 30 1.4, που με το Speedboster γίνεται 49 f/1.

Αν τελικά είναι μπελάς το MF για τη run and gun No2 κάμερα, υπάρχει και ο native πολύ καλός Panasonic 12-35 2.8 που έχει και σταθεροποίηση.

Last edited:

Για την τρίτη GH4 θα προόριζα τον εξαιρετικό native φακό Nocticron 42.5 1.2, που προσφέρει και σταθεροποίηση.

Ουσιαστικά 100άρης είναι με το 2.3 crop του UHD 4K.

Να σαι καλά.
Ο τελευταίος που είπες ακριβός δεν είναι;

Λιγότερο f είπα για τους πρώτους που έβαλες με power zoom.Μέχρι f3.5 πάνε απ ότι είδα;

Πανάκριβος είναι ο Nocticron για τα δεδομένα του φορμά, αλλά γράφει απίστευτα. Και έχει και σταθεροποίηση. Για την GH4 τον έφτιαξαν οι μηχανικοί της Panasonic, έχοντας κατά νου ότι θα χρησιμοποιηθεί και στο βίντεο.

Ναι, οι power zoom είναι αργοί (και φτηναδούρες), αλλά θα σου κάνουν τη δουλειά που θέλεις.

Αθλητισμός & Slow motion!!!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tzo σ έχει κρασάρει η μηχανή;

Επειδη βλέπω κάποια Reviews που το λένε όπως αυτό εδώ που λέει ο άνθρωπος ότι μέσα σε 5 εβδομάδες του κράσαρε 3 φορες
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πανάκριβος είναι ο Nocticron για τα δεδομένα του φορμά, αλλά γράφει απίστευτα. Και έχει και σταθεροποίηση. Για την GH4 τον έφτιαξαν οι μηχανικοί της Panasonic, έχοντας κατά νου ότι θα χρησιμοποιηθεί και στο βίντεο.

Ναι, οι power zoom είναι αργοί (και φτηναδούρες), αλλά θα σου κάνουν τη δουλειά που θέλεις.

Θα πάρω για αρχή μία μ αυτον τον power zoom που είπες.
Από που τα πήρες;Είσαι ευχαριστημένος;

Την GH4 από Hong-Kong μέσω των deals του Vitaliy, ώστε να γλιτώσω και από το ηλίθιο όριο των 30 λεπτών.

http://www.personal-view.com/talks/discussion/9542/gh4-4k-panasonic-video-camera-official-topic/p1

Power zoom φακούς δεν πήρα, αφού δεν είμαι και επαγγελματίας. Μόνο τους 7-14, 42.5 και 100-300 έχω.

Την GH4 από Hong-Kong μέσω των deals του Vitaliy, ώστε να γλιτώσω και από το ηλίθιο όριο των 30 λεπτών.

http://www.personal-view.com/talks/discussion/9542/gh4-4k-panasonic-video-camera-official-topic/p1

Power zoom φακούς δεν πήρα, αφού δεν είμαι και επαγγελματίας. Μόνο τους 7-14, 42.5 και 100-300 έχω.

Τι είναι αυτό, με προσφορές λειτουργεί και δεν υπάρχει συγκεκριμένη τιμή;Δυστυχώς δεν τα ξέρω αυτά πως πάνε...
Εσύ πόσο την πήρες τελικά;Τον 7-14;

Reply with quote και κάνεις copy το link, όταν δεν σου εμφανίζεται λόγω κινητού/ταμπλέτας.

Το link είναι:
http://vimeo.com/101051355

Από το 10:33 και μετά δείχνει πόσο παιχνιδάκι είναι το pan/crop/zoom στο 4K.