Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic GM1 - new (baby m4/3) kid on the block? Και άλλες ι
Καλοκαιράκι έρχεται, για πες περισσότερα για την θήκη...
Δημητρη είναι η πιο άσχημη εμπειρια που είχα όχι με την θηκη αλλά με τον πωλητή, η θήκη ηρθε με καθυστερηση πολυ μεγαλη, την δοκιμασα σε μπανιερα και δεν επερνε νερο, ποιοτητα κατασκευής σχετικά καλή αλλά καμια σχεση με την παλια oritzinal Olympus για την C5050, ομως την 2-3 φορα που την επεξεργαζομουν ενα απο τα εσωτερικα λαστιχενια παπουτσακια κατω απο τα βέλη εφυγε και δεν μπορουσα να το βαλω με τίποτε, ανοιξα case στο ebay με φωτό και μου ζητήθηκε απο τον πωλητη πισω η θηκη για να μου βαλουν τα χρηματα, δεχθηκα λογω του οτι ειχε σχετικα καλο feedback και μονο αν παει συστημένο και πληρωθουν όλα τα εξοδα αποστολής και ο πωλητης δεχθηκε,
αλλα τελικα αρνηθηκε να με πληρωσει εκμεταλευομενος τον πολυ μεγαλο χρόνο παραδοσης (αστειο γιατι ειχε φτασει το πακετο και δεν το παραδεχόταν ενω το courier εδειχνε ότι πηγαιναν εκει και δεν τον βρισκαν) ωστε να περασει ο ευλογος χρονος που μπορω να παρω τα χρηματα απο το ebay, δυστυχως και το ebay εκανε μετα τον κινεζο και εχασα τελικα τα χρήματα παρότι τηλεφωνησα και δυο φορες Αγγλια απο 1 ωρα και τους έστειλα την αποδειξη του ταχυδρομειου με το συστημενο.
Το μαθημα έγινε παθημα και παροτι θεωρω τον ευατο μου εμπειρο σχετικα το φυσαω και δεν κρυωνει μιας και το ποσο ηταν σχετικα μεγαλο, ουτε με paypal δεν βρηκα ακρη, μεγαλο μαθημα ποτε δεν επιστρεφεις Κινα προιον, το καταπινεις μιας και για να παρεις τα χρηματα ή να σου στειλει αλλο πρεπει να το στειλεις πισω.
Υ.Σ.
μονο ο 12-32 χωραγε, έχει λεβιε που τον χειριζεσαι εξωτερικα με εσωτερικα γραναζια που ομως πρεπει να τα βαλεις να ακουμπησουν σωστα στην ροδελα του ζουμ οταν τοποθετεις την μηχανη.