Panasonic GX7

Απάντηση: Panasonic GX2/7, κάτι καλό ψήνεται?

πες μου εσύ...
σου δίνει την αίσθηση ότι δεν έχει ΑΑ φίλτρο?

Re: Panasonic GX2/7, κάτι καλό ψήνεται?

Πως να το συμπερανω αυτο εφόσον δεν ξερω τι επεξεργασία εχει γίνει; Λέει κάπου με τι φακό τραβηχτηκαν;

Εμενα με χαλασαν 3 πραγματα....

Δεν εχει εισοδο μικροφωνου , αλλα μικρο το κακο αφου εχω εξωτερικο εγγραφεα.

Δενεχει oled evf , και η τεχνολογια που υιοθετει, ειναι παλια και αχει tearing kai rainbow effect (το βλεπω εντονα δυστυχως)!

Αλλα το κυριοτερο , δεν εχει IBIS στο βιντεο ... Ειναι δυνατον ; Εκει το χρειαζεσαι περισσοτερο με τους prime....
Ελπιζω ν αλλαξει αργοτερα με καποιο firmware.
Επισης το bitrate στο βιντεο ειναι μικρο, πολυ μικροτερο απο την GH3!

Και ημουν ετοιμος να τη βαλω αγγελια....
Τ

Καλα, εκοψαν τα αθλητικα και πηραν τη σκυταλη τα φωτογραφικα φορουμς... ουτε φυλλαδα του γαβρου τους πιανει καλοκαιριατικα μου φαινεται με τα μεταγραφικα της...

Διαβαστε και αυτο πριν... αποφασισετε...:firstprize:

Απάντηση: Re: Panasonic GX2/7, κάτι καλό ψήνεται?

Είναι γνωστός ανικανοποίητος αυτός, αστον! :ernaehrung004:

σωστά!!! περίμενα να ανακοίνωνε η σιγμα την νέα DP με εναλλάξιμους φακούς αλλά τελικά ανακοίνωσε
υπηρεσία αλλαγής μοντούρας

εγω νομιζω η μηχανη αυτη περισοτερο απευθηνεται στους φωτογραφους και λιγοτερο σε βιντεο κοινο (για αυτους ειναι η GH3), για αυτο και τα 1/8000 ,το αΘορυβο κλειστρο, EVF....γενικα πολυ καλη μηχανη για εξω μου φαινεται.....οταν θα κανει οσο η gx1 τωρα θα την παρω:)

στο dpreview εχει ενα νεο studio comparison test στο οποιο εκθετει και την GX7. Το θεμα ειναι οτι δειχνει πολυ θορυβο στα ψηλα iso ειδικα σε σχεση με τη Νex6. Αν έχει να κάνει με το μέγεθος του αισθητήρα των 4/3 τότε γιατί κάποιος να κινηθεί προς αυτές και όχι στις APS-C?

Σε προσφατο συγκριτικο μεταξυ gh3 και nex 5n, 2 απο τις καλυτερες mirrorless , η διαφορα ηταν περιπου μισο στοπ σε θορυβο.
Δεν πρεπει να σε απασχολει αυτο καθολου στην επιλογη σου... Αλλα ειναι που μετρανε πολυ περισσοτερι.

Ο Kai λέει τα δικά του:

http://youtu.be/ru_zhAPC78E

Και από άλλους που την πιάσανε στα χεράκια τους, αυτό που προκύπτει πέραν των προδιαγραφών είναι η ευκολία χρήσης (και η ευχαρίστηση που προκύπτει)! Χμμμ...

Re: Panasonic GX7, κάτι καλό ψήνεται?

Απο σήμερα ευτυχής κάτοχος, για μενα η πρώτη επαφή με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.Το μεγεθος τέλειο για δρόμο.

καλοριζοικη Βασιλη, τρομερη μηχανη και πολυ ομορφη .
Αν επαιρνα παλι panasonic , αυτη θα ηταν η επιλογη μου!

Με τι φακους την εχεις ?

Σημερα πηρα το πρωι το sigma 19 και το απογευμα τον olympus 45 και τωρα πρεπει να κρατηθώ ,γιατι θα φαω παντόφλα Χρειάζομαι κάτι σε πιο ευρυγώνιο αλλα σιγα σιγα .

O Oly 45mm ειναι καταπληκτικος για πορτραιτα , ο 19mm ειναι ενας καλος 35αρης (38αρης για την ακριβεια) , παρε κι εναν Pany 14mm 2.5 και εισαι ΟΚ γι αρχη .

Μεγειές! Φθηνή και καλή επιλογή ο Panasonic 14/2.5 - οξύς, γρήγορος, απίστευτα μικρός και πολύ οικονομικός, τον βρίσκεις εύκολα από σπασμένα κιτ κάτω από 160 http://www.ebay.com/itm/New-Panasonic-14mm-F2-5-Lumix-G-Lens-for-M4-3-BLACK-UK-STOCK-/261365237038?pt=UK_Lenses_Filters_Lenses&hash=item3cda95052e

Εννοείται ότι περιμένουμε εντυπώσεις και δείγματα!

Σας ευχαριστω ,οποιος θελει να δοκιμη με κανα καλο φακο ευχαρίστως.

Olympus 12-50mm f/3.5-6.3 ειναι σε καλη τιμη ,εντυπώσεις ?

μη το χαλας τωρα ... !
Για ζοομ , τιποτα λιγοτερο απο pany 12-35 ή olympus 12-40 ... αλλιως παρε εναν pany 14-140 για all around .

Απάντηση: Re: Panasonic GX7, κάτι καλό ψήνεται?

Olympus 12-50mm f/3.5-6.3 ειναι σε καλη τιμη ,εντυπώσεις ?

Θα τον βρείς σε καλή τιμή (κατω απο 200Ε) , ειναι αξιοπρεπης αλλα σκοτεινος (τσεκαρε τον με την σταθεροποιηση της μηχανης αν αποδιδει σωστα στις χαμηλες ταχυτητες κλειστρου) με εξαιρετικο μακρο 1:3, οι δυο φωτεινοι ζοομ που σου ειπε ο Γιαννης ειναι κορυφαιοι αλλα απαιτουν 800Ε και πάνω.
Υπαρχει η επιλογη του πολυ καλού 14-140 ΙΙ που επισης σου προτεινε επισης, σε πληθωρα αυτη την εποχη απο σπασμενα κιτ της G6 που πουλησε σαν τρελη στο Αμαζον τα Χριστουγεννα λόγω χαμηλης τιμης.