Panasonic GX80/85 Φωτογραφία

Απάντηση: Re: Νέα Panasonic GX80/85

? Κώστα θα κρατήσεις τελικά την παραγγελία της, ή θα την ακυρώσεις?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τι εννοείς;

εννοώ ότι κι εγώ θέλω να μάθω που μπορούμε να βρούμε την gx7 καινούργια-σώμα με 300 ευρώ.

Re: Νέα Panasonic GX80/85

Δεν ήξερα ότι είναι used, έγραψα πως δεν γνωρίζω γερμανικά πρώτα από όλα

Αν την βρείτε από amazon warehouse μεταχειρισμένη ψωνίστε άφοβα, έχετε 30 μέρες να την επιστρέψετε αν δεν σας κάνει και ένα χρόνο εγγύηση (αν θυμάμαι καλά).

Απάντηση: Νέα Panasonic GX80/85

Στεργιο αν και είμαστε όντως off topic σε γνωστο μαγαζι του κέντρου στην ΑΘΗΝΑ δίνεται μτχ. GX7 στα 350 και αν παρουσιασει θεμα λογικα θα μπορεις να εχεις συνεννοηθεί για καποιο διαστημα εγγυησης....

Γιάννη εγω φυσικα και θα κρατησω την παραγγελιά , η μηχανη συνολικα μου αρεσε , δεν ειδα τα δειγματα αλλα ξερω λιγο πολυ τι περιμενω απο αυτα ...
αλλωστε η συγκεκριμενη αγορά μου ερχεται πολυ φθηνοτερα απο την Εμ10ΙΙ και μου δινει και bonus το 4K....:idea:

Last edited:

Αυτό που με φοβίζει είναι το Grip και το evf
Έχω θέμα με το rainbow effect... Το έβλεπα πολύ και σε προβολεα που είχα, και τον έδωσα γι αυτό το λόγο.

Σε σχέση με την EM10 αξίζει η αναβάθμιση; Μιλάμε μόνο για φωτογραφική χρήση.σαν πρώτο σώμα.

αλλωστε η συγκεκριμενη αγορά μου ερχεται πολυ φθηνοτερα απο την Εμ10ΙΙ και μου δινει και bonus το 4K....:idea:

Κι εγώ έτσι ακριβώς σκέφτηκα. Ή em10 II ήταν η αλλη υποψήφια εδώ και καιρό για να μπω στο χώρο των ακαθρεφτων αλλά η gx80 κέρδισε.
Για να δούμε πότε θα αποσταλεί και πότε θα παραλάβουμε...

Αν δεν ήταν το 4κ βίντεο δε θα το σκεφτόμουν καν ν αλλάξω την olympus.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φωτογραφικα δε νομίζω να προσφέρει και παραπάνω

Γιάννη φωτογραφικά και εγω δεν το νομίζω σε σχεση με την ΕΜ5 ΙΙ που έχεις , η σταθεροποίηση της μηχανής σου πιστεύω πως τελικά θα ειναι τουλάχιστον 1 στοπ καλύτερη και έχει και το hires, ενω προσφερει επιλογες σε γκριπ και ειναι και ανθεκτική και αδιάβροχη με φουλ σπαστή οθονη, υποδοχή μικροφώνου, καλυτερο EVF , καλυτερο JPEG κλπ. Γιαυτο και ειναι και πιο ακριβο σωμα.

Για την συγκριση με την ΕΜ10 ΙΙ επιφυλάσσομαι να απαντήσω οταν θα έχω την GX80 στα χερια μου. Σε σχέση με την ΕΜ10 την πρώτη ναι ειναι αναβαθμιση σε παρα πολλά μικρά και σημαντικά και το σώμα δείχνει και είναι πιο ποιοτικό αλλά πολύ καλύτερη εικόνα δεν θα πάρει κανείς αν δεν τα χρησιμοποιησει όλα αυτά τα βοηθήματα που προσφέρει η μηχανή.

Last edited:
Νέα Panasonic GX80/85

This video is comparing the P35-100/2.8 and P12-35/2.8 lenses with various camera stabilisations on the Panasonic G7, GX80, LX100 and Olympus OMD E-M5II. All was handheld, and I was using both hands with elbows braced against my body and eye to the EVF.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σήμερα είχα λίγο χρόνο να παίξω μαζί της.

Απο panorama-mode σκίζει!

P1010226.JPG

Σε μερικές φώτος πάντως μπορείς εύκολα να διακρίνεις αυτό το 10% που λέει sharper image (λόγω αφαίρεσης LP-Filter)
P1010242.JPG

Το IBIS μαζί με φακό Panny που έχει OIS είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ,
το δοκίμασα ξανά σήμερα στα 175mm (με τον 45-175 που έχει OIS).

Στα χρήματα που ζητάει η GX80 πιστεύω δεν έχει αντίπαλο, μια mid-range κάμερα που τα κάνει όλα καλά σε μικρό μέγεθος (για μένα το σημαντικότερο) + το 4K-photography που παγώνεις στιγμές (ειδικά για εμάς με μωρά παιδιά) που αλλιώς δεν τις πιάνεις (ας είναι καλά το DFD profile)

Πρέπει να δώσεις αρκετά παραπάνω για να δείς διαφορά και δεν πρέπει να συγκρίνετε κάτι που κάνει 600ε με κάτι που κάνει 1000+.

Κάθε μέρα μου αρέσει και περισσότερο, it grows on me που λένε και οι Άγγλοι.
Θεωρώ η καλύτερη αγορά που έχω κάνει εδώ και καιρό.

παγώνεις στιγμές (ειδικά για εμάς με μωρά παιδιά) που αλλιώς δεν τις πιάνεις (ας είναι καλά το DFD profile).

επειδή και μένα με ενδιαφέρει μία υβριδική μηχανή (λόγω μικρού) πόσο γρήγορα εστιάζει (σε φωτό και 4κ βίντεο) έναν μικρό που τρέχει πέρα-δώθε?

πολύ καλά!
Γιαυτό ακριβώς την πήρα
Βάζεις το Focus στο AF-S και μετά tracking, πατάς στην οθόνη το παιδί μια φορά και μετά το ακολουθεί διαρκώς.
(πρέπει ο φακός όμως να είναι Panasonic για να έχεις το αστραπιαίο focus, λένε μόνη παραφωνία ο 20mm)

Απάντηση: Νέα Panasonic GX80/85

θα είναι δύσκολο να σου ζητήσω να ανέβαζες ένα δείγμα στο youtube?
ευχαριστώ