alzazira69
AVClub Addicted Member
- 17 June 2012
- 2,261
Εμένα τιποτα ακόμα... διακρίσεις βλέπωμου ηρθε πριν λιγο μαιλ στα γερμανικα και απο την μεταφραση καταλαβα οτι η μηχανη θα αποσταλει (ή θα παραδοθει ? σε εμενα αυτους αυτο δεν το καταλαβα) απο 6-10 Ιουνη ...
θα μπω να ελεξγω και την παραγγελία οπου λογικα θα εχει ενημερωθει ...
ναι οντως : Arriving 4 Jun - 9 Jun , Not yet dispatched
καλα αν ερθει η δικη μου πρωτα στην δινω πριν την ξετυλίξω και μου δινεις την δικη σου οταν ερθει, απο το αγχος σου θα πάθω τίποτε ... :music-smiley-005:Τίποτα και σε εμένα ακόμα...
καλα αν ερθει η δικη μου πρωτα στην δινω πριν την ξετυλίξω και μου δινεις την δικη σου οταν ερθει, απο το αγχος σου θα πάθω τίποτε ... :music-smiley-005:
Εβαλα γρηγορη αποστολη. + 5
Προβλεπομενη παραδοση 31.5-2.6 γράφει αλλα δεν εχει φυγει ακομα.
Μυριζομαι ups Δευτερα και παράδοση Τετάρτη
Σημειωτέον οτι ο τροπος παραδοσης αλλάζει και μετά την παραγγελία
Εμένα τίποτα ακόμη. Έχεις βάλει 'γρήγορη αποστολή'; Αν και νομίζω ότι η γρήγορη αποστολή παίζει ρόλο από τη στιγμή που πάρει σειρά η παραγγελία και έρθει το email. Ή όχι;Μου ήρθε και εμενα το πρωί το πολυαναμενομενο μειλ. 3-10 παράδοση. Για να δούμε
Ναι προφανώς αυτά ισχύουν, αλλά από τη στιγμή που γίνει η αποστολή.Γρήγορη αποστολή = αεροπορικώς express, παραλαβή σε τρεις μέρες
Κανονική αποστολή = οδικώς, παραλαβή σε μια βδομάδα
Αυτά ακριβώς που έγραψα σημαίνουν οι δύο μέθοδοι αποστολής.
Μέθοδοι αποστολής είναι, δεν αφορούν την ταχύτητα διεξαγωγής της παραγγελίας ή τη σειρά στη λίστα προτεραιότητας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.