Panasonic LCD-Plasma 2009

Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

DVB-T MPEG2/4
DVB-C MPEG2/4
υποστηριζει και mpeg4 τελικα;
Μηπως τελικα αυτο το DVB-C http://en.wikipedia.org/wiki/DVB-C βεβαιωνει μεν την αποκωδικοποιηση μεταδοσεων mpeg-4, αλλα μονο για καλωδιακη tv;
DVB-C stands for Digital Video Broadcasting - Cable and it is the DVB European consortium standard for the broadcast transmission of digital television over cable.

Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Ρε παιδιά, ας την αγοράσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις γιατί μέχρι τότε θα ακούμε άλλα αντί άλλων :)
Καλή τιμή εκκίνησης πάντως, στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο μοντέλο (πριν ξεφτιλιστεί εντελώς λόγω ξεστοκαρίσματος).

ολο το ενδιαφερον το εχει η S10 ομως νομιζω....θα ειναι η πιο φτηνη με neo-pdp και 1080p και 40k:1 contrast δηλαδη "βασικα" specs ομοια των μεγαλυτερων...
Θελω να δω λοιπον τιμη για την 42S10...

Επισης, επειδη δεν εχω διαβασει πολλα για τα neo-pdp, μπορει να μου πει κανεις αν εχουν και καμια βελτιωση στο θεμα burn-in? Θα μπορεσουμε επιτελους να παρουμε plasma και να συνδεσουμε PC για browsing αφοβα?
Δε θελω να παω σε κατωτερη ποιοτητα εικονας (lcd) αλλα θελω να εχω και το κεφαλακι μου ησυχο...

Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Tελικά για το αν η Χ10 έχει mpeg4 δέκτη ή όχι μπορούμε να πούμε κάτι με σχετική σιγουριά? :ears:

ποια θα ειναι τελικα η αντιστοιχη pz85? σειρα G ή V ? Aν δενκανω λαθος η V υποστηριζει 24p οπως η pz85 σωστα?

Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

ποια θα ειναι τελικα η αντιστοιχη pz85? σειρα G ή V ? Aν δενκανω λαθος η V υποστηριζει 24p οπως η pz85 σωστα?
Η αντιστοιχη της pz85 θα ειναι η G.Η σειρα V θα βγαινει απο 50ιντσες και πανω,στα specs της V παντως αναφερει 24p cinematic playback, ενω η σειρα G δεν αναφερει κατι αντιστοιχο.

C10 ---> PX8
X10 ---> PX80
U10 ---> PZ8
S10 ---> PZ80
G10 ---> PZ85

Όπως τα λέει ο Γιώργος, αν και η αντιστοίχιση δεν σημαίνει ίδια χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα το IFC που ήταν το στοιχείο που διαφοροποιούσε τις PZ80/PZ85 φέτος θα υπάρχει από τις σειρές S10 και πάνω. Τα 24p όλες οι Panasonic τα παίζουν μια χαρά, ακόμα και οι HD Ready.

Βάλε καμμιά ματρόσκα, ρε Panasonic, που τώρα το θυμηθήκατε το Divx...

Και το 2030 θα έχουνε λέει και ελληνικές γραμματοσειρές για τους υπότιτλους :grandpa:.

Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Ειπα και εγω, τοσο φθηνη........αλλα αφου της λειπουν δυο ιντσες δικαιολογει την τιμη :flipout::flipout::flipout::flipout:
Ηθελα να ηξερα εαν την παραγγειλει καποιος τι θα γινει.

Last edited:

WARNING! There is something seriously wrong with these prices. They are around 30% less than trade price. Would be wise to call and check before placing an order. Seriously, the prices are very wrong and there could be a very big catch once you've parted with your money.
http://www.avforums.com/forums/plas...sonic-plasma-uk-models-threads-merged-30.html

TXP52G10
According to both the (E)uro and (B)UK Panny sites that size doesn't exist for the forthcoming G10, so either it's a seires of genuine cock ups by an employee or it's fish for dinner:rotfl:

Last edited:

TX-P42G10

Rated Power Consumption 350W
On mode Average Power Consumption 200 W

TX-P50G10

Rated Power Consumption 435 W
On mode Average Power Consumption 280W

Έτσι για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, η πραγματική κατανάλωση είναι η δεύτερη, έτσι? Γιατί αν είναι η πρώτη δεν βλέπω καμια βελτίωση.

Ναι Γιώργο η πρώτη αφορά την μέγιστη τιμή της κατανάλωσης και η δεύτερη την κατανάλωση με φυσιολογικές ρυθμίσεις.

Δεν μπορώ να ξέρω αν αυτός ήταν ο σκοπός, αλλά η Panasonic πέτυχε από την σειρά PZ και μετά (στις FullHD αναφέρομαι) να έχει πλάσμα που να μην δείχνουν "μουντά" σε καταστήματα και γενικά σε χώρους με πολύ φως. Άχρηστη η τόση φωτεινότητα για οικιακή θέαση, αλλά παίζει και αυτή τον ρόλο της στα ράφια.