Panasonic LCD-Plasma 2009

Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Αντε παλικάρια επίθεση.....:fahne90:

Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

την ειδα σε hd υλικο συνδεση hdmi σε standalone blu-ray player...μαλιστα πηρα και το tv/control για να την τσεκαρω και μονος μου.Στο πλαισιο ειναι,οποιος θελει παει και τη βλεπει και μας σχολιαζει :)

εμενα παλι μου ειπαν οτι control δεν ειναι διαθεσιμο(!)και βεβαια την χαζεψα χωρις καμια παρεμβαση στο μενου της.
σχετικα με τις διπλανες που επαιζαν:

-ειχε καλυτερο μαυρο απ`ολες(πυκνο&κατραμι).
η px80 που επαιζε διπλα,εδειχνε ξεθωριασμενη.
-στην κινηση δεν παρατηρησα το παραμικρο προβλημα.
-μοναδικη αρνητικη εντυπωση,μου εκανε το κιτρινισμενο λευκο της,αλλα πιστευω οτι εαν γινουν οι καταλληλες ρυθμισεις,θα`ρθει στα ισα της.
-σουλουπωμενη και ομορφουλα

γενικα μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις

εμενα παλι μου ειπαν οτι control δεν ειναι διαθεσιμο(!)και βεβαια την χαζεψα χωρις καμια παρεμβαση στο μενου της.

-μοναδικη αρνητικη εντυπωση,μου εκανε το κιτρινισμενο λευκο της,αλλα πιστευω οτι εαν γινουν οι καταλληλες ρυθμισεις,θα`ρθει στα ισα της.

χεχε τους την σουλουπωσα εγω γιαυτο :P

Πως φαινεται καλη ειναι η εικονα της?

Last edited:

Δηλαδη αυτα εδω δεν ισχυουν?

This brightness issue is, of course, one of the traditional differences between LCD and plasma technology. But for me the P37X10's lack of verve is such that it can make its pictures feel slightly muted in any room conditions brighter than semi-darkness.

Another issue is that I wasn't always totally convinced by the P37X10's colours. Some darkish scenes appear to have a vaguely green tinge to them, while some skin tones can look a bit orangey.

The screen's native 1,024 x 720 native resolution possibly also contributes to a sense that HD sources don't look quite as crisp and detailed as they might, and finally I detected some obvious judder over motion, especially during camera pans - despite the 100Hz engine.

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2009/03/09/Panasonic-Viera-TX-P37X10-37in-Plasma-TV/p2

Re: Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Μήπως ο Δημήτρης είδε την G10?

και εγω αυτο καταλαβα...αφου για την G10 μιλουσε και ο Χορχης πριν οτι την πειραξε, και ο Δημητρης για αυτην προφανως...

το σχολιο στο review ειναι για την Χ10 παντως...

για την g10 μιλαω παιδια.
σ`αυτην αναφερθηκε ο φιλος xorxhs-αν δεν κανω λαθος-κι`εγω απλα το συνεχισα.

Επειδη εγινε συγκριση με την PX80 νομιζα οτι μιλαμε για την X10. Γραψτε λαθος.

Επειδη εγινε συγκριση με την PX80 νομιζα οτι μιλαμε για την X10. Γραψτε λαθος.

ειναι αδικη συγκριση,διοτι δεν μιλαμε μονο για αλλη σειρα αλλα και πιο εξελιγμενη σαν πανελ.
μου εδωσε ομως ενα πολυ καλο-αμεσο-μετρο συγκρισης(G10VSPX80)και πραγματι η διαφορα-ειδικα στο μαυρο/αντιθεση-ηταν κατι παραπανω απο εμφανης...:ears:

The Panasonic TX-P50GW10 thrilled with its flexible tuner unit which is currently rare in the German market. Not only in terms of reception, even from a qualitative perspective delivers the HD multi-tuner gratifying results. Black level, contrast and picture sharpness, and the rest are at premium levels - as sharp has never shown a Panasonic plasma. Moreover, in comparison to the previous generation of less visible noise. The connector assembly is very rich, only a fourth HDMI port and a USB jack is missing. The operation is simple, the processing perfectly. We are eagerly awaiting the final test, which will appear shortly.

PREVIEW: Panasonic G12 Full-HD-Plasma TX-P50GW10

Με βαση τα παραπανω δικαιωνομαι που μιλαγα για το sharpness στην εικονα των PZ80/85. Aπο οτι φαινεται η νεα γενια εχει βελτιωθει , οπως και στο θεμα του PWM noise.

Πλαίσιο , σημερινή επίσκεψη . Στημένη 46 G10 , 1599 , έπαιζε κοινό αντιγραμμένο DVD με φτωχά αποτελέσματα που προφανώς την αδικούν. Θα την αγόραζα άμεσα , να ξενοιάσω από το ψάξιμο-περίμενε. Θέλω όμως και να σιγουρευτώ ότι είναι όντως καλύτερη από την 46PZ85 και θα περιμένω λιγο ακόμα να δω και κανένα test. Εσείς μεταξύ των δύο (ίδια τιμή...) , τι λέτε;

Πλαίσιο , σημερινή επίσκεψη . Στημένη 46 G10 , 1599 , έπαιζε κοινό αντιγραμμένο DVD με φτωχά αποτελέσματα που προφανώς την αδικούν. Θα την αγόραζα άμεσα , να ξενοιάσω από το ψάξιμο-περίμενε. Θέλω όμως και να σιγουρευτώ ότι είναι όντως καλύτερη από την 46PZ85 και θα περιμένω λιγο ακόμα να δω και κανένα test. Εσείς μεταξύ των δύο (ίδια τιμή...) , τι λέτε;

γιατι δεν περιμενεις λιγο να παρεις το 50αρι?

απ`οτι εμαθα η διαφορα θα ειναι μικρη...

Δεν ξερω αν κανεις πλακα , αλλα ειναι δυνατον να εχουν την ιδια τιμη η PZ85 με την G10 και να το σκεφτεσαι?

Τεστ διαβασε παραπανω (απο Γερμανικα μεταφρασμενο στα Αγγλικα).

Σε σχεση με την παλιοτερη γενια οι G10 εχουν μειωμενη καταναλωση , αυξημενη οξύτητα σε ΗD και λιγοτερο PWM noise ενω και μαυρο-αντιθεση βελτιωθηκαν.
Απο την αλλη φαινεται οπως και τα παλιοτερα μοντελα να υστερουν σε scaling/deinterlacing σε σχεση με Samsung/Sony.

The Panasonic TX-P50GW10 thrilled with its flexible tuner unit which is currently rare in the German market. Not only in terms of reception, even from a qualitative perspective delivers the HD multi-tuner gratifying results. Black level, contrast and picture sharpness, and the rest are at premium levels - as sharp has never shown a Panasonic plasma. Moreover, in comparison to the previous generation of less visible noise. The connector assembly is very rich, only a fourth HDMI port and a USB jack is missing. The operation is simple, the processing perfectly. We are eagerly awaiting the final test, which will appear shortly.

PREVIEW: Panasonic G12 Full-HD-Plasma TX-P50GW10

αυτο ειναι το G10 το 50αρι με hd δεκτη που κυκλοφορει Γερμανια,γι`αυτο και φερει το "διακριτικο" W ?

γιατι δεν περιμενεις λιγο να παρεις το 50αρι?

απ`οτι εμαθα η διαφορα θα ειναι μικρη...

Καλή ιδέα εννοείς προφανώς την 50G10, λες να βρεθω τελικά με 50άρα καλή Panasonic; Λίγη αναμονή ακόμα δεν βλάπτει.

Καλή ιδέα εννοείς προφανώς την 50G10, λες να βρεθω τελικά με 50άρα καλή Panasonic; Λίγη αναμονή ακόμα δεν βλάπτει.

μεσα στην εβδομαδα ή το αργοτερο την επομενη,θα εχει εμφανιστει στα καταστηματα.
η 46αρα εχει 1400 και η 50αρα γυρω στα 1700.
νομιζω οτι αξιζει την διαφορα.