την ειδα σε hd υλικο συνδεση hdmi σε standalone blu-ray player...μαλιστα πηρα και το tv/control για να την τσεκαρω και μονος μου.Στο πλαισιο ειναι,οποιος θελει παει και τη βλεπει και μας σχολιαζει![]()
εμενα παλι μου ειπαν οτι control δεν ειναι διαθεσιμο(!)και βεβαια την χαζεψα χωρις καμια παρεμβαση στο μενου της.
σχετικα με τις διπλανες που επαιζαν:
-ειχε καλυτερο μαυρο απ`ολες(πυκνο&κατραμι).
η px80 που επαιζε διπλα,εδειχνε ξεθωριασμενη.
-στην κινηση δεν παρατηρησα το παραμικρο προβλημα.
-μοναδικη αρνητικη εντυπωση,μου εκανε το κιτρινισμενο λευκο της,αλλα πιστευω οτι εαν γινουν οι καταλληλες ρυθμισεις,θα`ρθει στα ισα της.
-σουλουπωμενη και ομορφουλα
γενικα μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις
χεχε τους την σουλουπωσα εγω γιαυτο![]()
εμενα παλι μου ειπαν οτι control δεν ειναι διαθεσιμο(!)και βεβαια την χαζεψα χωρις καμια παρεμβαση στο μενου της.
σχετικα με τις διπλανες που επαιζαν:
-ειχε καλυτερο μαυρο απ`ολες(πυκνο&κατραμι).
η px80 που επαιζε διπλα,εδειχνε ξεθωριασμενη.
-στην κινηση δεν παρατηρησα το παραμικρο προβλημα.
-μοναδικη αρνητικη εντυπωση,μου εκανε το κιτρινισμενο λευκο της,αλλα πιστευω οτι εαν γινουν οι καταλληλες ρυθμισεις,θα`ρθει στα ισα της.
-σουλουπωμενη και ομορφουλα
γενικα μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις
Μήπως ο Δημήτρης είδε την G10?
Μήπως ο Δημήτρης είδε την G10?
για την g10 μιλαω παιδια.
σ`αυτην αναφερθηκε ο φιλος xorxhs-αν δεν κανω λαθος-κι`εγω απλα το συνεχισα.
Επειδη εγινε συγκριση με την PX80 νομιζα οτι μιλαμε για την X10. Γραψτε λαθος.
Πλαίσιο , σημερινή επίσκεψη . Στημένη 46 G10 , 1599 , έπαιζε κοινό αντιγραμμένο DVD με φτωχά αποτελέσματα που προφανώς την αδικούν. Θα την αγόραζα άμεσα , να ξενοιάσω από το ψάξιμο-περίμενε. Θέλω όμως και να σιγουρευτώ ότι είναι όντως καλύτερη από την 46PZ85 και θα περιμένω λιγο ακόμα να δω και κανένα test. Εσείς μεταξύ των δύο (ίδια τιμή...) , τι λέτε;
Πλαίσιο , σημερινή επίσκεψη . Στημένη 46 G10 , 1599 , έπαιζε κοινό αντιγραμμένο DVD με φτωχά αποτελέσματα που προφανώς την αδικούν. Θα την αγόραζα άμεσα , να ξενοιάσω από το ψάξιμο-περίμενε. Θέλω όμως και να σιγουρευτώ ότι είναι όντως καλύτερη από την 46PZ85 και θα περιμένω λιγο ακόμα να δω και κανένα test. Εσείς μεταξύ των δύο (ίδια τιμή...) , τι λέτε;
The Panasonic TX-P50GW10 thrilled with its flexible tuner unit which is currently rare in the German market. Not only in terms of reception, even from a qualitative perspective delivers the HD multi-tuner gratifying results. Black level, contrast and picture sharpness, and the rest are at premium levels - as sharp has never shown a Panasonic plasma. Moreover, in comparison to the previous generation of less visible noise. The connector assembly is very rich, only a fourth HDMI port and a USB jack is missing. The operation is simple, the processing perfectly. We are eagerly awaiting the final test, which will appear shortly.
PREVIEW: Panasonic G12 Full-HD-Plasma TX-P50GW10
γιατι δεν περιμενεις λιγο να παρεις το 50αρι?
απ`οτι εμαθα η διαφορα θα ειναι μικρη...
Καλή ιδέα εννοείς προφανώς την 50G10, λες να βρεθω τελικά με 50άρα καλή Panasonic; Λίγη αναμονή ακόμα δεν βλάπτει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.