Panasonic LCD-Plasma 2009

Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Αυτο τωρα να παρεις καλυτερη τηλεοραση σε μικροτερες ιντσες και να καθεσαι πιο κοντα το βλεπω πολυ κουλο , εαν ηταν τοσο ευκολο να μετακινησεις την τηλεοραση οπου θελεις .. ετσι οπως το λεει γιατι να μην παρουμε και 11" φορητες τηλεορασεις και να τις βαζουμε μες τα μουτρα μας?

Αυτο τωρα να παρεις καλυτερη τηλεοραση σε μικροτερες ιντσες και να καθεσαι πιο κοντα το βλεπω πολυ κουλο , εαν ηταν τοσο ευκολο να μετακινησεις την τηλεοραση οπου θελεις .. ετσι οπως το λεει γιατι να μην παρουμε και 11" φορητες τηλεορασεις και να τις βαζουμε μες τα μουτρα μας?

toshiba-mounted-display_48.jpg

Με κάτι τέτοιο θα φτιάξουμε και πλάτες :flipout:

ezvision_48.jpg

Αυτό για τους αγύμναστους ;)

Αυτο ειναι που λεμε σου φορεσε την tv κολαρο !

Last edited:
Re: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

Μήπως ξέρουμε πότε έρχονται οι G15 και η σειρά V ; (άντε να δούμε πότε θα πάρουμε τηλεόραση...)

Για τις G15 δεν έχω ιδέα, αλλά νομίζω πως οι V αναμένονται γύρω στα μέσα Μαϊου.

Ευχαριστώ , θα έχω το νού μου να δώ στα μαγαζιά , πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Τι παραπανω εχει η σειρα V?

Τι παραπανω εχει η σειρα V?

λεγεται οτι διαχειριζεται καλυτερα το 24p σε σχεση με τις σειρες G

Ξεκινα απο 850 λιρες στην Αγγλια...καλυτερα μην κανετε μετατροπη σε ευρω γιατι θα απογοητευτείτε με τις τιμες μας.

pan.jpg

Το FullHD.gr έχει την V10 και υποθέτω πως σύντομα θα ανεβάσει δοκιμή. Όπως ήταν αναμενόμενο το θεματάκι με τα χρώματα που έχει η G10 φαίνεται να μην υπάρχει στην πιο ακριβή σειρά, αφού στο THX mode έρχονται σχεδόν άψογα.

την περιμενω κιεγω,αν ειναι καλη τιμη στις 54 ιντσες (κατω απο 2200) θα την χτυπησω :P

την περιμενω κιεγω,αν ειναι καλη τιμη στις 54 ιντσες (κατω απο 2200) θα την χτυπησω :P

Νομίζω πως η σειρά V θα βγει σε 42 και 50 ίντσες μόνο..(εκτός κι αν κανω λαθος)
54αρα θα ειναι η Ζ που θα είναι πανάκριβη

Νομίζω πως η σειρά V θα βγει σε 42 και 50 ίντσες μόνο..(εκτός κι αν κανω λαθος)
54αρα θα ειναι η Ζ που θα είναι πανάκριβη

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει επίσημα η Panasonic για την V10:

Στην Ευρώπη σε 42 κ' 50: http://www.panasonic.net/avc/viera/eu/product/v_plasma.html

Στην Αμερική σε 50 κ' 54: http://www.panasonic.net/avc/viera/us/product/v_plasma.html

Για την Ζ στην Αμερική θα υπάρχει μόνο η 54άρα, ενώ στην Ευρώπη εκτός από την 54άρα θα υπάρχει και 46άρα.

Η V δεν θα έβγαινε στις 58" και 65"?
Τελικά ποια σειρά θα έχει αυτά τα μεγέθη?

Η V δεν θα έβγαινε στις 58" και 65"?
Τελικά ποια σειρά θα έχει αυτά τα μεγέθη?

Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ποιες σειρές θα βγουν στις 54+ και πότε. Υποθέτω πως η V θα είναι μία από αυτές αφού αντικαθιστά την PZ800.

Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Παρακατω, ειναι ο πινακας τον οποιο ειχε ανακοινωσει η Panasonic με τα νεα μοντελα για το 2009, και αφορα την Αμερικανικη αγορα,τωρα εαν θα ερθουν ολες οι διαστασεις στην Ευρωπη με καποιες προσθαφαιρεσεις θα δουμε συντομα πιστευω.
attachment.php

Attachments

• viera plasma 2009.JPG
    viera plasma 2009.JPG
    104.8 KB · Views: 113