Panasonic LCD-Plasma 2009

Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Panasonic TX-P50V10 Review

http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-TX-P50V10-Review.html

attachment.php

Attachments

• 50v10.jpeg
    50v10.jpeg
    9.1 KB · Views: 63
Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Επιτέλους ένα THX mode που αξίζει το στικεράκι του :a0210: Αν εξαιρέσουμε τις Pioneer δεν θυμάμαι άλλη τηλεόραση με τέτοιες out of the box επιδόσεις.

Φαίνεται εξαιρετική.
Μετρήσεις μαύρου νομίζω δεν είχε το ρήβιου.
Πάντως για HD χρήση πρέπει να είναι τοπ.

Δεν ξερω αν θα ισχυουν αυτες οι τιμες που ειχε αναφερει το fullhd.gr...

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, οι τιμές για την 50άρα τηλεόραση plasma (TX P50V10) θα είναι 2250 ευρώ και για την 42άρα (TX P42V10) 1799 ευρώ...

Στην Αγγλία η 50G10 κοστίζει γύρω στις 1300-1400 λίρες και η 50V10 γύρω στις 1600-1750. Λογικά η 50άρα V10 θα έρθει κοντά στα 2 χιλιάρικα στην Ελλάδα.

Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Επιτέλους ένα THX mode που αξίζει το στικεράκι του :a0210: Αν εξαιρέσουμε τις Pioneer δεν θυμάμαι άλλη τηλεόραση με τέτοιες out of the box επιδόσεις.

Εχω μεγαλη περιεργεια να δουμε και Review απο τις εκδοσεις εκτος Ηνωμενου Βασιλειου....
.....με δεδομενο τις περισσοτερες ευκολιες ρυθμισεων, ισως δουμε και κατι ακομη καλυτερο......
.......οχι οτι τωρα δεν αξιζει, αλλα οπως εχουμε ξαναπει εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.:a0210:

Re: Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Εχω μεγαλη περιεργεια να δουμε και Review απο τις εκδοσεις εκτος Ηνωμενου Βασιλειου....
.....με δεδομενο τις περισσοτερες ευκολιες ρυθμισεων, ισως δουμε και κατι ακομη καλυτερο......
.......οχι οτι τωρα δεν αξιζει, αλλα οπως εχουμε ξαναπει εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.:a0210:

Δεν το νομίζω Γιώργο, αλλά θα δείξει. Πάντως ακόμα κι αν γίνεται θα απαιτεί είτε επαγγελματική δουλειά ή όργανα μέτρησης και πολλές γνώσεις και χρόνο.

Re: Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

O περισσοτερος κοσμος ουτε μετρησεις κανει ουτε τον ενδιαφερει να καλιμπραρει την τηλεοραση του. Υπο την λογικη αυτη το να υπαρχει ενα THX mode και να το ενεργοποιει και να ξενιαζει μονο θετικο μπορει να ειναι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

O περισσοτερος κοσμος ουτε μετρησεις κανει ουτε τον ενδιαφερει να καλιμπραρει την τηλεοραση του. Υπο την λογικη αυτη το να υπαρχει ενα THX mode και να το ενεργοποιει και να ξενιαζει μονο θετικο μπορει να ειναι.

Αποψη μου Γιαννη, οτι αυτος ο καταναλωτης ο οποιος αναφερεσαι,μαλλον δεν θα γνωριζε καν την υπαρξη της V10, και οτι αυτη μπορει να προσφερει ή οχι.Εξαλλου το THX απο μονο του δεν λεει τιποτα παρε παραδειγμα τις Αμερικανικες G10, οι οποιες εχουν THX μεν, αλλα χρησιμοποιειτε απο ελαχιστα εως καθολου απο τους εκει κατοχους.

....Δεν το νομίζω Γιώργο, αλλά θα δείξει. Πάντως ακόμα κι αν γίνεται θα απαιτεί είτε επαγγελματική δουλειά ή όργανα μέτρησης και πολλές γνώσεις και χρόνο.
Μα γι´αυτο ακριβως εγραψα για Review.....oχι βεβαια απο τον Τοξοτη, αλλα
απο κανα HDTV test το οποιο νομιζω περιλαμβανει ολα τα παραπανω που αναφερεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Μα γι´αυτο ακριβως εγραψα για Review.....oχι βεβαια απο τον Τοξοτη, αλλα
απο κανα HDTV test το οποιο νομιζω περιλαμβανει ολα τα παραπανω που αναφερεις.

Εγώ αναφερόμουν στους κατόχους Γιώργο. Από την στιγμή που με μια σωστή ρύθμιση των brightness/contrast στο THX παίρνεις σχεδόν ιδανικό αποτέλεσμα, δεν βλέπω πολλούς να παιδεύονται με το cinema. Kαι εγώ θα ήθελα να δω κόντρα THX-ISF στην συγκεκριμένη, αλλά πιο πολύ από περιέργεια ;) Αν ήμουν κάτοχος μάλλον την ευκολία του THX θα επέλεγα.

Είναι γεγονός, ότι μάλλον η 50άρα V αποκτάει μεγάλο ενδιαφέρον. Θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να είναι η επόμενη TV μου. Περιέχει όλο το πακέτο, σε υπερθετικό βαθμό. Και η τιμή της αρκετά καλή για Panasonic, και όχι απαγορευτική θα έλεγα..... (ίσως με κάποιες μικροθυσίες!)

Υ.Γ. Βέβαια, λαμβάνωντας υπόψη κάποιες "φήμες" πέρι νέας μείωσης τιμών των Kuro, θα υπάρχει ενδιαφέρον στην μάχη των 2.

Μονο οι V10 θα εχουν το THX mode??? Γιατι δεν εχουνε και οι ευρωπαικες G10 THX ???

Last edited by a moderator:

Πάντως οι φετινές σειρές της Πάννυ, τώρα που βλέπω και την πολύ καλή V, είναι τόσο άσχημες που δεν την έβαζα στο σαλόνι με τίποτα. Ίσως μέσα σε πλαίσιο να κρύβεται η ασχήμια.

Πάντως οι φετινές σειρές της Πάννυ, τώρα που βλέπω και την πολύ καλή V, είναι τόσο άσχημες που δεν την έβαζα στο σαλόνι με τίποτα. Ίσως μέσα σε πλαίσιο να κρύβεται η ασχήμια.

Οι αποψεις μας συμπιπτουν...-bye-

Προσωπικα αν θα εβαζα 50" στο σαλονι μου το design θα επαιζε πολυ σημαντικο ρολο καθως οπως και να το κανουμε μια τηλεοραση τετοιου μεγεθους ειτε ειναι κλειστη ειτε ενοιχτη πρεπει να ειναι και λιγο "ομορφη"...-bye-

Δυστυχως στο τομεα αυτο η Panasonic εχει μεινει μεταεξεταστεα , οι τηλεορασεις της (S, G , V) δειχνουν 3-4 χρονια πισω απο Samsung και LG.

Giati lene pos i v10 ine best buy k stin g10 den ksetrela8ikane kiolas?Otan pali lene pos IPOTI8ETE oti ine ipodiesteri i G 10 ektos apto viera cast k tio doriforiko dekti pos ginete na ine toso kaliteri i V10 aptin G10???PLS explain ....