Panasonic LCD-Plasma 2009

Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Πάντως και η pioneer πριν το κλείσει το μαγαζί των τηλεοράσεων προσπάθησε να λανσάρει LCD. Το θέμα είναι ότι η τεχνολογία να οδηγήσεις ένα πάνελ LCD είναι εντελώς διαφορετική από πάνελ πλάσμα. Το ερώτημα είναι αν η panasonic μπορεί να αποκτήσει την κατάλληλη τεχνογνωσία γρήγορα, ώστε να ανταγωνιστεί τα θηρία που μετράνε ήδη 7-8 γενιές LCD...

Oι LCD της Panny δεν ειναι κακες , απλως δεν χτυπανε σε καμια περιπτωση κορυφη. Ισως αυτο ομως μελλοντικα να αλλαξει.

Δεν την εμποδίζει κανείς να αγοράσει πάνελ από Ταϊβάν μεριά, αν μη τι άλλο, φέτος έχουν αποδείξει πως είναι δυνατοί παίχτες στον χώρο των υγρών κρυστάλλων...

Αναλογα αν σκοπος καθε εταιριας ειναι η ποιοτητα,η ποσοτητα (ή και τα δυο) λογω οικονομικης κρισης.

Μην ξεχναμε και τον στοχο πωλησεων (καθε εταιριας) vs πωλησεων με σημαντικο κερδος αποσβεσης νεας τεχνολογιας που ερχεται, σε καθε προιον.

Τους σωστους καναλωτες ενδιαφερουν τα πραγματικα καλυτερα προιοντα,οχι μονο τιμες,ποσοτητα και μαρκετινκ.

Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Panasonic TC-P54Z1 δικια σας μονο με 5050 δολαρια :ADFAD2:

https://clevelandplasma.com/store/plasma_tv_s/panasonic/panasonic_tc_p54z1_

Manual για σειρα Ζ1:
http://service.us.panasonic.com/OPERMANPDF/TCP54Z1.PDF

Καποιες πρωτες εντυπωσεις απο τον D-NICE ο οποιος ειχε την ευκαιρια να την δει απο κοντα.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showpost.php?p=16691495&postcount=34

I also spent some time with the Z1 today...including viewing it in a pitch black room. It does not have lower minimum luminance levels compared to the rest of the 12G Panasonics (and no where near 9G Kuros). The minimum luminance levels are the same as the other NeoPDPs. What it does have is a new color filter, outer glass (much thinner but not plastic like Pioneer and Samsung) and AR coating. The new color/AR coating makes the blacks look blacker than the other 12G Panasonics when there is light in the room. But again, they are by no means blacker in minimum luminance levels.

I definately like the brush aluminum (not silver) bezel. Very classy

Και για οσους ενδιαφερονται για gaming....
Gaming Performance

As with all of the 2009 Panasonic Plasmas, there is no perceivable input lag, at any time. With an Xbox 360 connected, I was given the option of selecting a "Game" picture preset, but this simply appears to be yet another choice of gamma characteristic, and doesn't affect the already excellent responsiveness. Gaming is great fun on this display as a result of this – miles away from certain laggy LCD displays that I've recently used.

αντιγραφη απο το παραπανω review για οποιον βαριοταν να το διαβασει ολοκληρο.-bye-

Το συγκεκριμενο site εχει απο παλιοτερα μια ιδιαιτερη συμπαθεια στην Panasonic παντως οποτε δεν θα ελεγα οτι γραφει 100% αντικειμενικα...

Σε αλλο site για το ιδιο θεμα...

Finally, this plasma is subject to burn-in and you will have to avoid or be careful when using PC and game consoles that could damage the panel by leaving fixed images displayed for too long.

Like with all plasma screens using the PZ81E with a PC is not recommended. On the one hand, fixed images that remain on the display too long can mark the panel, while on the other, rapid movements are not exempt from defects.

http://www.digitalversus.com/article-364-3520-60.html

Προσωπικα μετα απο 2 μηνες οπου προσεχα με τις ρυθμισεις(κρατησα χαμηλα φωτεινοτητα και αντιθεση) πλεον την χρησημοποιω πολλες ωρες με 360 αλλα και pc και δεν εχει παρουσιστει το παραμικρο.
Και οπως εχω ξαναγραψει,σε θεματα χρωματων,contrast και κινησης,που παιζουν πολυ μεγαλο ρολο στο gaming,ειναι παρα πολυ καλητερη απ' οσες lcd ειχα αλλα και εχω δει σε φιλους.

Frogie, δεν μπορεί να είναι καλύτερη στα χρώματα, από ότι η δική μου B650 πχ, για τον απλούστατο λόγο, ότι στη δική σου δεν υπάρχει τρόπος να παίξεις με τα πρωτεύοντα και τα δευτερεύοντα χρώματα. Πάρε τα reviews, στην τελική και κοίτα τα χρωματικά διαγράμματα.

Yperion, να το λέμε ξεκάθαρα. Το συγκεκριμένο σάιτ, τα παίρνει από την πανασόνικ. Βλέπουν ότι η τεχνολογία πλάσμα, πάει για φούντα (μεγάλες ίντσες, πάνε σε μεγάλα σπίτια, και με την κρίση ο άλλος προσέχει, ακόμα και ο σπάταλος, μέσος αμερικάνος) και καλοπιάνουν τους αγοραστές. Εσύ ξοδεύεις περισσότερα (αγοραστή της πλάσμα), άρα η δική σου αγορά είναι καλύτερη.

Δυστυχώς γι' αυτούς και ευτυχώς για μας, δεν τρώμε κουτόχορτο*

*όχι, στο ότι οι πλάσμα, σε κάποια μοντέλα υπερέχουν των lcd, αλλά στο μότο ότι lcd suckz, plasma rulez

Ορισμενα θεματα εικονας ειναι καθαρα υποκειμενικα και παντα εξαρτωνται απο τι υλικο βλεπουμε και σε τι χωρο πχ. οι περισσοτερες πλασμα σε φωτεινο χωρο δεν κρατανε καθολου καλα το contrast με αποτελεσμα η εικονα να ξεθωριαζει...ασε που πως να παιξεις παιχνιδι οταν απο τις ανακλασεις βλεπεις την φατσα σου πανω στο γυαλι αντι για το παιχνιδι...

Απο την αλλη πλευρα σε σκοτεινο χωρο μια μεση πλασμα ειναι καλυτερη απο την συντριπτικη πλεοψηφια των LCD πλην βεβαια των κορυφαιων (κυριως Sony-Samsung) που τα καταφερνουν καλα και σε σκοτεινους χωρους λογω αριστης αντιθεσης.

nikoskouklos,οσο και να φερεις τα χρωματα,με τις διαβαθμισεις του γκρι και κατ´επεκταση στην αντιθεση περιοριζεσαι στις lcd..Οχι μονο εχουν μεγαλητερη σταθμη μαυρου αλλα και περισσοτερη φωτεινοτητα καθως πολλες φορες backlight bleeding κτλ.
Συμφωνω με τον Yperion οτι σε φωτεινα δωματια ,καταστηματα κτλ υπαρχει θεμα,ομως εγω την πηρα για το σπιτι και μου αρεσει να την απολαμβανω με σχετικα χαμηλο φωτεισμο ακομα και την μερα(μια κουρτινα κτλ).ειναι προσωπικο θεμα η επιλογη-bye-

Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Έλα από το σπίτι, ήρθε το φακελάκι του πρώτου εξαμήνου 2009...:flipout::flipout::flipout:

Τρα λα ...λα λα λα λα.......τραλα λα λα λα...που λένε και τα Στρουμφάκια!!!!

Λέτε να μου στείλει και εμένα η philips φακελάκι; Αν και αυτά που γράφω, μάλλον θα έχει λίγο anthrax μέσα... :flipout:

Μηπος εχει δει κανενας καμια 42S10 η και 46S10 αν εχουν ανεμιστηρες απο πισο? Σε μια 46S10 παντος δεν ειδα! Και απο πισο εγραφε, rated 355Watt! Τι εγινε καινε λιγοτερο ρευμα οι S10 απο τις G10?

Η G10 εχει τρια ανεμιστηρακια που ομως δεν φαινονται αλλα ειναι κρυμενα και αν βαλεις το χερι σου στις γρυλιες νιωθεις το φυσιμα του αερα...ισως δηλαδη και στην S10 να ειναι κρυμενοι...

Η G10 εχει τρια ανεμιστηρακια που ομως δεν φαινονται αλλα ειναι κρυμενα και αν βαλεις το χερι σου στις γρυλιες νιωθεις το φυσιμα του αερα...ισως δηλαδη και στην S10 να ειναι κρυμενοι...

Μπα η πλακα ειναι πως εβαλα τα χερια μου απο πισο αλλα δεν ενιοσα ανεμιστηρα να φυσαει σε αντιθεση με την G10 μου...