Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές και θέλοντας να "αναβαθμιστώ" (έχω την Canon PowerShot S50),αγόρασα από συμφορουμίτη την Canon S3 IS.
Στις διακοπές,τράβηξα καμιά 200αριά φωτογραφίες και γυρίζοντας σπίτι,κάθησα να τις δω στον υπολογιστή.
Οι φωτογραφίες δεν ήταν κακές,δεν ήταν όμως και αυτό που περίμενα.
Σε σύγκριση με παλαιότερες φωτογραφίες τραβηγμένες με την S50 αλλά και με άλλες που έβγαλα συγκρίνοντας τις 2 μηχανές ακόμα και πάνω σε τρίποδο,αυτές της S1 έδειχναν "θαμπές".
Την πούλησα λοιπόν και τώρα είμαι σε αναζήτηση νέας.
Η χρήση της θα είναι για λήψεις από παιδικά γενέθλια,εκδρομές και διακοπές.
Τίποτα περισσότερο από αυτά αφού δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για καλλιτεχνικές ανησυχίες.
Έχοντας budget τα 300-400 ευρώ και χωρίς να το πολυψάξω,κατέληξα στις 2 που αναφέρω στην αρχή έχοντας σαν κριτήριο το μεγάλο αναλογικό zoom.
Τραβώντας φωτογραφίες ΠΑΝΤΑ στο auto,ποιά πιστεύετε ότι είναι καλύτερη επιλογή;
Η ευκρίνεια στις φωτογραφίες τους αλλά και η δυνατότητα λήψεων με χρήση flash χωρίς απογοητευτικά αποτελέσματα είναι δύο παράγοντες που "μετρούν" πολύ για μένα.
Να σημειώσω ότι από την S50 δεν έχω κανένα παράπονο,αλλά κάτι ότι με τρώει η τσέπη μου (Αναζήτηση Χαμένης Ευτυχίας) κάτι η προσδοκία για καλύτερες φωτογραφίες με οδηγούν σε νέα αγορά.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.Γ.
Μήπως να κάτσω στ´αυγά μου;
Υ.Γ.2
Μην ξεκινήσετε από το υστερόγραφο
Στις διακοπές,τράβηξα καμιά 200αριά φωτογραφίες και γυρίζοντας σπίτι,κάθησα να τις δω στον υπολογιστή.
Οι φωτογραφίες δεν ήταν κακές,δεν ήταν όμως και αυτό που περίμενα.
Σε σύγκριση με παλαιότερες φωτογραφίες τραβηγμένες με την S50 αλλά και με άλλες που έβγαλα συγκρίνοντας τις 2 μηχανές ακόμα και πάνω σε τρίποδο,αυτές της S1 έδειχναν "θαμπές".
Την πούλησα λοιπόν και τώρα είμαι σε αναζήτηση νέας.
Η χρήση της θα είναι για λήψεις από παιδικά γενέθλια,εκδρομές και διακοπές.
Τίποτα περισσότερο από αυτά αφού δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για καλλιτεχνικές ανησυχίες.
Έχοντας budget τα 300-400 ευρώ και χωρίς να το πολυψάξω,κατέληξα στις 2 που αναφέρω στην αρχή έχοντας σαν κριτήριο το μεγάλο αναλογικό zoom.
Τραβώντας φωτογραφίες ΠΑΝΤΑ στο auto,ποιά πιστεύετε ότι είναι καλύτερη επιλογή;
Η ευκρίνεια στις φωτογραφίες τους αλλά και η δυνατότητα λήψεων με χρήση flash χωρίς απογοητευτικά αποτελέσματα είναι δύο παράγοντες που "μετρούν" πολύ για μένα.
Να σημειώσω ότι από την S50 δεν έχω κανένα παράπονο,αλλά κάτι ότι με τρώει η τσέπη μου (Αναζήτηση Χαμένης Ευτυχίας) κάτι η προσδοκία για καλύτερες φωτογραφίες με οδηγούν σε νέα αγορά.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.Γ.
Μήπως να κάτσω στ´αυγά μου;
Υ.Γ.2
Μην ξεκινήσετε από το υστερόγραφο
Last edited: