Μα δεν πάχυνε ούτε ψήλωσε η GM5, ίδια είναι με την GM1 απλώς "κόντυνε¨ η οθόνη κι έγινε μακρόστενη. Εδώ έχει πολύ χώρο για κανονικότατο EVF αφού "ξέχασαν" να βάλουν φλας...
...άσε που πλανάται οσμή GM1 mkII στο ίδιο σώμα - "κάντο όπως με τις S5II - > G9 II"

Eτσι ακριβώς, το σκόπευτρο είναι ίσως για μένα ο βασικός λόγος που έχω ακόμα μηχανή, αν το αφαιρέσεις, κρατάω και μόνο το κινητό που έχει και καλύτερη/μεγαλύτερη οθόνη από οποιαδήποτε μηχανή εκει έξω.Μηχανή χωρίς evf, ειναι σαν κινητό…. Δεν έχει νόημα, για μας τουλάχιστον.

Εμείς ειμαστε η μειονότητα της μειονότητας , δεν υπάρχουμε στο χάρτη ειδικά στο τι θελουμε να συνδιάζει ένα σώμαΜηχανή χωρίς evf, ειναι σαν κινητό…. Δεν έχει νόημα, για μας τουλάχιστον.
Εμένα πάντως αυτή η μηχανή πέραν του κοινού που (πιστεύει η panasonic ότι) απευθείνεται, μου φαίνεται ΚΑΙ σαν μια προσπάθεια της εταιρείας να "μαζέψει στο μαντρί" τους πελάτες της από το m4/3, αλλά από τις πρώτες αντιδράσεις δεν το πολυβλέπω. Ενδεικτικό είναι ότι οι τιμές των αξιόλογων μεταχειρισμένων ανεβαίνουν συνεχώς με αποτέλεσμα να προσεγγίζουν ή και να ξεπερνούν τις τιμές που είχαν όταν λανσαρίστικαν...
θα συμφωνήσω στο θέμα evf
Ο σημαντικοτερος λόγος να έχω φωτογραφική !
Όχι μόνο άπατηοχι για την μεγαλη μαζα που θελει απλα να βλεπει μια οθονη σε μια προεκταση του κινητου τους.
τωρα αν εχει και εναν φακο μπροστα και τους πεισει και να σκασουν και οσα κανει ......ειναι αλλο θεμα .
Εγω την βλεπω για άπατη να πηγαινει....
Όχι μόνο άπατη
Αλλά και ‘’απάτη’’ καθώς πιάστηκε να χρησιμοποιεί φωτογραφίες τραβηγμενες με άλλον εξοπλισμό για το προμο της
![]()
Panasonic apologizes after being caught using photos taken on Canon, Nikon and Tamron kit
Lumix Japan issues an apology after it was discovered using images taken on Canon, Nikon and Tamron kit on its websitewww.digitalcameraworld.com
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.