Panasonic LX100(I) & (II) / LEICA D-Lux (7) & D-Lux (8)

Απάντηση: Re: Panasonic LX100

το θέμα ειναι οτι 3 σελίδες τωρα το νημα το κάναμε ιμάμ μπαϊλντί με το οτι κάποιοι ανακαλύπτουν προβλήματα απο το πουθενά :SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic LX100

Με φλας που ούτε καν έχουν πιάσει ποτέ στα χέρια τους. :p

Σε πειράζω βρε!

Θα το δοκιμάσει ο Δημήτρης το i40 στην LX100, θα στο φέρει και από το γραφείο, και τότε θα ξέρουμε σίγουρα τι κάνει και τι δεν κάνει πάνω στο συγκεκρμένο σώμα, πέρα από εικασίες.

Να τον προφυλάξεις δεν χρειάζεται, αφού είπαμε ότι θα του το αγοράσω εγώ αν δεν του κάνει.

Last edited:
Re: Panasonic LX100

Thanks tzo (και όλους που βοηθούν με πληροφορίες). Λέω να το ρισκάρω - από ότι διάβασα, το amazon.de δέχεται επιστροφές μέχρι Γενάρη. Προλαβαίνω να το στείλω και στο tzo και μετά να το επιστρέψουμε ;-) Επίσης, τα (μεταφρασμένα) σχόλια κατόχων είναι θετικά (αναφέρουν καλή συνεργασία με oly).

Μακαρι να δουλευει, ποιος ξερει μπορει να χρειαστω και τεταρτο φλας για να εχω κλεισει ολη την γκαμα υψους βαρους :Banane0:, εχω και το πιο μικρο FL20 εκτος απο το FL600,FL50R

Re: Απάντηση: Re: Panasonic LX100

Μου αρέσει που κάνουμε τους δύσκολους και τελικά όλοι θα έχουμε από ένα...... Βρε το μικρό σουξέ που έχει... να σας ανεβάσω φωτό τώρα διπλωμένο στο ποιοτικό τσαντάκι του με κρίκο για τη μέση και το stofen μέσα.. Με 10 ευρώ σας αφήνω να μου το ακουμπήσετε (το φλας εννοείται):flipout:

Πάντως για να επιστρέψουμε στο θέμα, σε κάποια τελευταία reviewδάκια έχω τύχει κανα 2 περιπτώσεις με μικροπροβλήματα στην εστίαση λόγω φακού... Αλήθεια παίζει καλιμπράρισμα σε τέτοιες μηχανές; Η αντιπροσωπεία τι λέει εδώ γενικά; Πάντως 1 φορά που χρειάστηκε να πάρω τηλέφωνο για 1 πλήκτρο στη G10 που ψιλοκόλαγε φάνηκαν εξυπηρετικότατοι, βέβαια μετά το κουμπάκι έφτιαξε... μόνο του οπότε δεν τους χρειάστηκα.

Ευτυχώς η δική μου εστιάζει πολύ καλά. Είχα βαρεθεί να πηγαίνω διάφορες (φθηνές) nikon dslr που είχα για καλιμπράρισμα στην αντιπροσωπία. Την τελευταία που είχα (3200), είχα μάθει να την καλιμπράρω μόνος μου... Διαβάζω και ένα διπλανό νήμα για αντίστοιχο πρόβλημα που έχει ένα συμ-φορουμίτης και αναλογίζομαι πόσες φορές είχα βρεθεί στην ίδια δυσάρεστη θέση...

Από το review του dpreview:

"Separate clip-on flash simply inconvenient"

και useless θα προσέθετα εγώ :damnyou:

το ζουμί ειναι στο συμπέρασμα:

It offers significantly better image quality than pretty much any zoom compact ever made. It’s not a camera entirely without flaws but most of them are so minor that it’s unlikely they’ll ever be more than slight irritations about a camera you’ll love.
My overall experience has been much more about what the camera can do than what it can’t. The LX100 is a pleasure to use and offers superb image quality. I’d consider it the best photographers’ cameras on the market and probably the best zoom compact ever made.

Παρακολούθω την μηχανή στενά και δεν το κρύβω την γλυκοκοιτάζω......αξίζει τον κόπο να την ανταλλάξω με την x100s ......θα πάρω καλύτερα φωτογραφικά αποτελέσματα περα απο το βίντεο?

Παρακολούθω την μηχανή στενά και δεν το κρύβω την γλυκοκοιτάζω......αξίζει τον κόπο να την ανταλλάξω με την x100s ......θα πάρω καλύτερα φωτογραφικά αποτελέσματα περα απο το βίντεο?

οχι δεν θα παρεις καλυτερο φωτογραφικο αποτελεσμα στα 35mm, σε ολες τα υπολοιπες εστιακες ναι θα παρεις:idea:

Το δώρο γενεθλιων μου , ήρθε λίγο πρόωρα! :p

Είναι στο γραφείο μου, η πρωτη Ελληνική LX100 kai φορτίζει....

15850451695_55925846bc_z.jpg
[/url]IMG_0973.jpg by toxotis70, on Flickr[/IMG]

IMG_0974.jpg by toxotis70, on Flickr

IMG_0975.jpg by toxotis70, on Flickr

Μεγειες !!!!!!!!!!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και χρόνια πολλά !!!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για όταν. ...

Μεγεια Γιάννη!

Πανέμορφη σε αυτό το χρώμα, δε ξερω αν απλά έκατσε, παντως εγω αυτο θα διάλεγα.

ευχαριστώ παιδιά!

Είχε και τη μαύρη , αλλα αυτή μου "έκατσε" καλύτερα.

τη πηρα κυρίως για το 4Κ, αλλα θα τη δοκιμάσω και σαν εναλλακτική της A6000 + kit fako.

Όπως και με την ΟLympus XZ2 , θέλω να δω ποσο καλα θα τα πάει μια SUPER compact , σε σχέση με μια mirrorless με εναλλαξιμους φακούς και μεγαλύτερο αισθητήρα.
Η τιμή της υπερβαίνει βεβαια αρκετά αυτήν της A6000 + kit fako, αλλα έχουν ίδιο μέγεθος και παρόμοιες δυνατότητες.

YG... τα γενέθλια είναι σε μια βδομάδα! :p

Μεγειά και Χρόνια Πολλά.
Η κατάλληλη μηχανή στα κατάλληλα χέρια.:SFGSFGSF:
Αναμένουμε το γνωστό φοβερό σου review.
Φωτογραφίες επίσης εκπληκτικές.
Και video 4k με κουλουράκια!!!!:2thumb22sup:
Υ.Γ.Ωραίες φώτο βγάζει το νέο Iphone.

Μεγάλη κόντρα έρχεται.... α6000 vs LX100
Μεγειές και χρόνια πολλά!
Ξεζούμισέ την!