Panasonic: Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

περιμένω λποιπόν πρώτες εντυπώσεις από ΡΖ80/85 για να ανοίξω κάνα συγκριτικό νήμα με τις ανταγωνίστριες LCD...
άντε να δούμε τι θα πουν και οι φίλοι εδώ να καταλήξουμε σε αγορά :speechless-smiley-0

περιμένω λποιπόν πρώτες εντυπώσεις από ΡΖ80/85 για να ανοίξω κάνα συγκριτικό νήμα με τις ανταγωνίστριες LCD...
άντε να δούμε τι θα πουν και οι φίλοι εδώ να καταλήξουμε σε αγορά :speechless-smiley-0

Οι πρώτες εντυπώσεις από Αγγλία είναι θετικές πάντως:

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=730005

Όσον αφορά το συγκριτικό νήμα LCD vs PZ85 είτε τώρα το ανοίξεις, είτε όταν έρθουν οι PZ μάλλον τις ίδιες απαντήσεις θα πάρεις :D

ε όχι κι έτσι, δεν μας πληρώνει καμιά εταιρία, ίσα ίσα εμείς τα σκάμε και μάλιστα χαλάμε και τα ματάκια μας...οπότε χωρίς φανατισμούς παιδιά! να δούμε ποια θα είναι στα μάτια μας καλύτερη για να την υποδεχτεί το καθιστικό μας...

ε όχι κι έτσι, δεν μας πληρώνει καμιά εταιρία, ίσα ίσα εμείς τα σκάμε και μάλιστα χαλάμε και τα ματάκια μας...οπότε χωρίς φανατισμούς παιδιά! να δούμε ποια θα είναι στα μάτια μας καλύτερη για να την υποδεχτεί το καθιστικό μας...

Δεν είναι θέμα φανατισμού με κάποια εταιρία. Απλά μιλάμε για δύο διαφορετικές τεχνολογίες με αρκετές διαφορές στο τελικό αποτέλεσμα. Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα μειονεκτήματα των δύο τεχνολογιών τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποκτήσεις προσωπική άποψη για τα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν. Εννοείται πως ένα αντίστοιχο νήμα μπορεί να σε βοηθήσει σε κάποιες αποφάσεις, απλά είναι δύσκολο να τοποθετηθείς αντικειμενικά σε ένα τέτοιο ερώτημα. Εγώ τουλάχιστον αδυνατώ :D

κι εγώ οπαδός είμαι...αλλά άλλαξα κόμμα λόγω διαφορών στην κοσμοθεώρηση...από sharp(σαρκοζί) το γύρισα σε sony(καπιτάλας), μετά pionner(extremιστής) και τώρα είμαι πιο μετριοπαθής(panasonic)

Last edited:
Αμα δεν εχεις ενταχθει σε ομαδα "γνωστων αγνωστων" (Funai, silvercrest κ.λ.π. ) η δεν εχεις δει πως βγαινει το ψωμακι στα εργοστασια ( Acer ,LG) δεν μπορεις να εχεις ολοκληρωμενη αποψη για την ζωη ..........
Και εγω μισω την sony αλλα αγοραζω τα καλα προιοντα της κατα το:
ψηφιζω αυτους που μπορω να βριζω .:ADFAD2:

Κάτι έμαθα σήμερα ότι μέσα στο 2008 θα κυκλοφορήσει 32άρα plasma Full HD
Εάν γίνει κάτι τέτοιο, απλά ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κοίτα να δεις LCD Full HD ήδη παρουσίασε η Pany
Το θέμα είναι κατά πόσο ευσταθούν τα λόγια του συγκεκριμένου πωλητή σχετικά με Full HD plasma....
Εκτός και εαν μπερδεύεται και εννοεί LCD, τι να πώ τότε....

Οι πρώτες εντυπώσεις από Αγγλία είναι θετικές πάντως:

Όσον αφορά το συγκριτικό νήμα LCD vs PZ85 είτε τώρα το ανοίξεις, είτε όταν έρθουν οι PZ μάλλον τις ίδιες απαντήσεις θα πάρεις :D

Standard Definition - This is fine, but the picture does seem soft. Its not as good as my CRT (with pixel plus) which was outstanding. I think its one of the better LCD/Plasma sets for SD I've seen and I reviewed a lot before buying. I can't really think of a better one I saw (Sony X series perhaps, but then you have the other probs re LCD)

A ρε ατιμη Sony τι κανεις...ακομη και οι αγοραστες πλασμα σε μνημονευουν και μαλιστα για την εικονα σε SD.:flipout:

Απάντηση: Re: Panasonic: Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Standard Definition - This is fine, but the picture does seem soft. Its not as good as my CRT (with pixel plus) which was outstanding. I think its one of the better LCD/Plasma sets for SD I've seen and I reviewed a lot before buying. I can't really think of a better one I saw (Sony X series perhaps, but then you have the other probs re LCD)

A ρε ατιμη Sony τι κανεις...ακομη και οι αγοραστες πλασμα σε μνημονευουν και μαλιστα για την εικονα σε SD.:flipout:

Μπας και είναι post του GeoGeoGeo?? :flipout::flipout::flipout::grinning-smiley-043

ρε παιδιά που είναι επιτέλους αυτές οι 46αρες πλάσμα; περιμένουμε...

Πιστεύω οτί το μερίδιο της αγοράς είναι αρκετά περιορισμένο μαις και η διαφορά τιμής μεταξύ 42" και 50" στις πλάσμα είναι πλέον πολύ μικρή.

Εκτός από είδικές περιπτώσεις χώρου.

Πιστεύω οτί το μερίδιο της αγοράς είναι αρκετά περιορισμένο μαις και η διαφορά τιμής μεταξύ 42" και 50" στις πλάσμα είναι πλέον πολύ μικρή.

Εκτός από είδικές περιπτώσεις χώρου.

χώρος αρκετά μέτρα αλλά...δυστυχώς λόγω του επίπλου ΙΚΕΑ 117 εκατοστών ...(η LG PG6000 περισσεύει κατά 5,5 εκατοστά και δεν μπαίνει...) πρέπει να πάω σε 46αρα. και όχι όλες, η Χ3500 δεν χωράει (τι θέλουν τα ηχεία στο πλάι οι αλήτες!)
και μη μου πείτε ρε συ 2 χιλιάρικα για TV θα δώσεις πάρε ένα άλλο έπιπλο, αυτό αποκλείεται το διάλεξε το waf...

Γιάννη, ΟΚ Αγγλία φτάσανε, εδώ; σε καμιά 10αριά μέρες να ελπίζουμε;

H λυση ειναι μια , τηλεφωνο η email στην αντιπροσωπια. Και αν δεις οτι δεν σου απαντουν η οτι σε γραφουν μην αγορασεις απο αυτους.

Εγω ειχα κανει μια ερωτηση με email στην αντιπροσωπια της Toshiba πριν δυο χρονια και δεν μου απαντησαν ποτε.

Αφου μερικες εταιρειες εχουν customer care της πλακας πως να τους εμπιστευτω για να αγορασω τηλεοραση απο αυτους? Αυριο μεθαυριο σε μια βλαβη θα ψαχνω να τους βρω και δεν θα ειναι πουθενα...

Panasonic 37/42/46/50-PX/PZ-8/80/85/800

Ενα πινακακι με τις διαφορες των νεων panasonic plasma ανα μοντελο.

Ειναι απο το UK site αλλα ειναι αρκετα διαφωτιστικο -bye-

Attachments