Δεν αξιζει τον κοπο να δινεις πολλα λεφτα για ενα προιον που σε 2-3 χρονια θα ειναι εντελως ξεπερασμενο πιστεψε με.
Επισης υπαρχουν ανθρωποι που πηραν PZ70 και οχι PX70 και το μετανιωσαν καθως η διαφορα στην τιμη δεν δικαιολογει με τιποτα την διαφορα στην εικονα.
Και οι PX80 μια χαρα θα δειχνουν τοσο σε SD οσο και σε HD. Μην πεφτετε στα κολπα του μαρκετιγκ.
Ακουστε με και εμενα. Εχω ξοδεψει 5,000 ευρω τα τελευταια 5 χρονια σε τηλεορασεις (2 CRT + 2 LCD) και κατι ξερω παραπανω.:Banane0:
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Γιάννη. Ενώ στην αρχή είχα ματια μονο για τις Kuro. Το διαπίστωσα αυτό όταν πήρα την PS-42C96HD, κατάλαβα ότι στα ματια μου τουλάχιστον δεν άξιζε η τόσο μεγάλη διαφορα στην τιμή.
λιγο κυταριτιδα![]()
Μπορούμε να κάνουμε μια μαντεψιά;:chinscratch:
Η 50"PZ800 σε ποιά τιμή θα παίζει;
Πάνω η κάτω από 3 χιλιάρικα;:ears:
Κάτω.
Υποθέτω πως θα παίζει γύρω στις σημερινές τιμές της PZ700, δηλαδή γύρω στα 2700 . Οι λιγότερο εξοπλισμένες 50άρες (PZ80/PZ85) λογικά θα έχουν κάτω από 2500 , ενώ οι 46άρες κοντά στα 2000 .
Μπορούμε να κάνουμε μια μαντεψιά;:chinscratch:
Η 50"PZ800 σε ποιά τιμή θα παίζει;
Πάνω η κάτω από 3 χιλιάρικα;:ears:
το κακό με την pz είναι ότι θα καίει διπλά σε ρεύμα ...
και αυτό δηλαδή θα το μαρκετάρουν στον απλό πολίτη που θέλει μια τηλεόραση??????????????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.