Panasonic: Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

φιλε laios,ενα πραγμα να ξερεις.
οτι το σημα και το μεγεθος καθοριζουν ποια ειναι η σωστη τηλεοραση σε γενικες γραμμες.

Δεν αξιζει τον κοπο να δινεις πολλα λεφτα για ενα προιον που σε 2-3 χρονια θα ειναι εντελως ξεπερασμενο πιστεψε με.

Επισης υπαρχουν ανθρωποι που πηραν PZ70 και οχι PX70 και το μετανιωσαν καθως η διαφορα στην τιμη δεν δικαιολογει με τιποτα την διαφορα στην εικονα.

Και οι PX80 μια χαρα θα δειχνουν τοσο σε SD οσο και σε HD. Μην πεφτετε στα κολπα του μαρκετιγκ.

Ακουστε με και εμενα. Εχω ξοδεψει 5,000 ευρω τα τελευταια 5 χρονια σε τηλεορασεις (2 CRT + 2 LCD) και κατι ξερω παραπανω.:Banane0:

Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Γιάννη. Ενώ στην αρχή είχα ματια μονο για τις Kuro. Το διαπίστωσα αυτό όταν πήρα την PS-42C96HD, κατάλαβα ότι στα ματια μου τουλάχιστον δεν άξιζε η τόσο μεγάλη διαφορα στην τιμή.

Αυτή την στιγμή παίρνεις 50άρα PX7 ή Q96 (η συμπάθειά μου) με 1500 . Όπως είπε ο Γιάννης κάπου εκεί θα έχει και η PX80 το καλοκαιράκι.

ΟΚ αν έχω τα διπλάσια μπορεί να τα δώσω σε Pioneer, όχι γιατί θα είναι δύο φορές καλύτερη, αλλά γιατί όλοι λίγο πολύ έχουμε το μικρόβιο. Πάντως το σίγουρο είναι πως αυτή την στιγμή η συγκεκριμένη κατηγορία των plasma έχει τις πιο συμφέρουσες αγορές.

Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Γιάννη. Ενώ στην αρχή είχα ματια μονο για τις Kuro. Το διαπίστωσα αυτό όταν πήρα την PS-42C96HD, κατάλαβα ότι στα ματια μου τουλάχιστον δεν άξιζε η τόσο μεγάλη διαφορα στην τιμή.

Ετσι ειναι ......... αμα το τεκνο " λεει " ,σιγα μην κολησουμε στο οτι εχει και λιγο κυταριτιδα :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Panasonic: Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

λιγο κυταριτιδα :flipout::flipout:

βαζεις και λιγο χαζαπλαστ,λιγο ομως,σαν να κοπηκες στο ξυρισμα ενα πραμα και εισαι .....γαμπρος!:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Panasonic: Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Μπορούμε να κάνουμε μια μαντεψιά;:chinscratch:
Η 50"PZ800 σε ποιά τιμή θα παίζει;
Πάνω η κάτω από 3 χιλιάρικα;:ears:

Κάτω.

Υποθέτω πως θα παίζει γύρω στις σημερινές τιμές της PZ700, δηλαδή γύρω στα 2700 . Οι λιγότερο εξοπλισμένες 50άρες (PZ80/PZ85) λογικά θα έχουν κάτω από 2500 , ενώ οι 46άρες κοντά στα 2000 .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic: Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Κάτω.

Υποθέτω πως θα παίζει γύρω στις σημερινές τιμές της PZ700, δηλαδή γύρω στα 2700 . Οι λιγότερο εξοπλισμένες 50άρες (PZ80/PZ85) λογικά θα έχουν κάτω από 2500 , ενώ οι 46άρες κοντά στα 2000 .

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Μπορούμε να κάνουμε μια μαντεψιά;:chinscratch:
Η 50"PZ800 σε ποιά τιμή θα παίζει;
Πάνω η κάτω από 3 χιλιάρικα;:ears:

Oσο εχει τωρα η 50Pz70 λογικα , ισως και λιγο πιο κατω.

Πάντως το technikdirekt την 42PX80 την έχει για προ-παραγγελία σε λογική τιμή (1185), οπότε και τα PZ80 θα είναι περίπου στα ίδια με τις PZ70.

Μετά την ΡΧ80 φαίνεται πως η επόμενη σειρά που θα είναι διαθέσιμη προς πώληση θα είναι η σειρά PZ85:

42PZ85 --- 1718

46PZ85 --- 2110

Αν κρίνουμε από την διαθεσιμότητα της PX80, λογικά και οι PZ85 θα είναι στην ελληνική αγορά πριν το τέλος του μήνα.

Και το link από άλλο νήμα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά:

http://www2.panasonic.com/consumer-electronics/shop/Televisions/Plasma-TVs.list.75003_11002_7000000000000005702?cm_sp=Consumer-_-PanaDirect%20link-_-PanaDirect

Last edited:
Στην Αμερική είναι ήδη διαθέσιμες όλες οι σειρές εκτός απί την 800. Οι τιμές στα μοντέλα που έχουν παρουσιαστεί και στην Ευρώπη (PX80, PZ85) είναι σχεδόν παρόμοιες αλλά σε $ (δηλαδή 50% κάτω). Κάνοντας την ίδια αναγωγή και για τα μοντέλα που θα έρθουν στην Ευρώπη σύντομα τα περιμένουμε στις εξής τιμές:

50PX80 --- 1600
42ΡΖ80 --- 1600
46ΡΖ80 --- 1900
50ΡΖ80 --- 2400

το κακό με την pz είναι ότι θα καίει διπλά σε ρεύμα ...

Θα συνεργαστεί με την
image_mini
που ετοιμάζεται να ανοίξει πυρηνικά εργοστάσια στην Αμερική :D

Οι διαφορές της PZ80 με την PZ85 δεν είναι μόνο στην συνδεσιμότητα τελικά. Έχουν να κάνουν και με τον τρόπο που θα λειτουργούν τα 100Hz.

Στην PZ80 θα γίνεται απλά διπλασιασμός των καρέ (αν μιλάμε για υλικό PAL), ενώ στην PZ85 θα υπάρχει και interpolation, δηλαδή θα δημιουργείται ένα τεχνητό ενδιάμεσο καρέ (η Panasonic το ονομάζει Inteligent Frame Creation). Δεν είμαι σίγουρος αν το IFC θα λειτουργεί και όταν το εισερχόμενο σήμα θα είναι 24p.

Κάτι διαβάζω και για πιθανή χρήση διαφορετικών φίλτρων κατά τα πρότυπα των PZ70/PZ700, αλλά δεν είναι σίγουρο.

Last edited:
και αυτό δηλαδή θα το μαρκετάρουν στον απλό πολίτη που θέλει μια τηλεόραση??????????????

και αυτό δηλαδή θα το μαρκετάρουν στον απλό πολίτη που θέλει μια τηλεόραση??????????????

Όχι, ο απλός πολίτης θα πάρει την LCD που θα έχει τα πιο εντυπωσιακά χρώματα στην βιτρίνα και το πιο μουράτο design. Αυτά ενδιαφέρουν άρρωστους σαν εμάς -bye-