Panasonic: Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo

Η αλήθεια είναι ότι επειδή θα βάλω και προβολέα δεν θέλω να ρίξω πολλά λεφτά προς το παρόν στην τηλεόραση. Θέλω μια ικανοποιητική 42" που να παίζει πολύ καλά το τηλεοπτικό σήμα, χωρίς να με ενδιαφέρει να είναι full hd, αφού τις ταινίες μου θα τις απολαμβάνω στον προβολέα μου.
Οπως καταλάβαινεις...την plasma δεν την γλυτώνω!!! :Banane0:

Τότε η PX80 θα σε ενδιαφέρει κυρίως, και όπως είπε ο Γιάννης οι νέες Samsung που λανσάρονται στην Αμερική τον επόμενο μήνα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Οπως καταλάβαινεις...την plasma δεν την γλυτώνω!!! :Banane0:

δεν πιστευω να θελεις και βοηθεια για να επιλεξεις?:BDGBGDB55:

Τότε η PX80 θα σε ενδιαφέρει κυρίως.

καλα εσυ τα συνηθεια σου δεν τα ξεχασες:2thumb22sup:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

δεν πιστευω να θελεις και βοηθεια για να επιλεξεις?:BDGBGDB55:

Εννοείται ότι θέλω. Ετσι θα σας αφήσω??? :grinning-smiley-043 :BDGBGDB55:

Απάντηση: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Για να επανέλθουμε και στο θέμα μας, ελπίζω οι νέες Panasonic να βγάζουν λιγότερο θερμότητα και φυσικά λίγο μικρότερη κατανάλωση δεν θα μας πείραζε!

Re: Απάντηση: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Για να επανέλθουμε και στο θέμα μας, ελπίζω οι νέες Panasonic να βγάζουν λιγότερο θερμότητα και φυσικά λίγο μικρότερη κατανάλωση δεν θα μας πείραζε!

Για θερμότητα δεν γνωρίζω αλλά μου φαίνεται πως η 42PX80 έχει κατανάλωση 390W δηλαδή +100W απο την 42PX70.

oλη σειρα της px80

Attachments

• 37px80.jpg
    37px80.jpg
    30.5 KB · Views: 28
Last edited:
Re: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Αν βρούμε και καμια φωτογραφία της PX85 καλά θα είναι. Υποστηρίζει 24p και έχει διαφορετικό design.

Απάντηση: Re: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Αν βρούμε και καμια φωτογραφία της PX85 καλά θα είναι. Υποστηρίζει 24p και έχει διαφορετικό design.

pz85,θελεις να πεις η κανω λαθος?

Attachments

• TH-46pz85.jpg
    TH-46pz85.jpg
    39 KB · Views: 46
Απάντηση: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Κουκλί είναι η PZ85 :HTEHEH56:

Απάντηση: Re: Panasonic: Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Το πιο διαστημικό από αλλά σε αυτή την σειρά της PANA εάν έρθει Ελλάδα θα είναι το REMOTE CONTROL.Μέχρι και κουμπί για τον καφέ θα έχει…

ολα σε ενα ......νοικοκυρεμενα και ethernet terminal

Attachments

• px.jpg
    px.jpg
    45.8 KB · Views: 33
Τί βλέπω εδώ ρε παιδιά;

http://panasonic.net/plasma_progression/thin_profile.html

Τόσο λεπτό προφίλ θα έχουν τα επόμενα μοντέλα της Panasonic;

Κάποια στιγμή Θωμά, έτσι θα είναι όλες οι μάρκες.
Οσο για την Panasonic, στο link που έδωσες αναφέρει ότι αυτό θα ξεκινήσει από το 2009 και μετά, αφού τότε θα ολοκληρωθεί το νέο εργοστάσιο παραγωγής αυτών των πάνελς από την Panasonic.
Στο τέλος θα φτάσουμε σε σημείο να είναι πιο χοντρό το βύσμα των καλωδίων από το πάχος της τηλεόρασης! :smash: