Panasonic: Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Re: Απάντηση: Re: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

τιποτα το σπουδαιο στα χαρτια,θα δουμε, αλλα γιατι δεν την εβγαλαν να υποστηριζει 24p?

Για να μην κατηγορηθει για " αθεμιτο ανταγωνισμο ":flipout::flipout:

Re: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Τις καταναλώσεις ρε ρεύμα τις είδατε? looooooool

τι τιμεσ αναμενονται σε σχεση με τις υπαρχουσες px70 ,px7 ? σκεφτομαι για την px7 αν εινε μικρη η διαφορα καλυτερα να περιμενω...

τι τιμεσ αναμενονται σε σχεση με τις υπαρχουσες px70 ,px7 ? σκεφτομαι για την px7 αν εινε μικρη η διαφορα καλυτερα να περιμενω...

Οι τιμες παντα ακολουθουν καθοδικη πορεια οποτε περιπου στα σημερινα επιπεδα θα ελεγα.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει στις προηγουμενες σελιδες παντως οι νεες Panasonic απο οτι διαβασα θα εχουν 1 γυαλινο καλυμα οθονης (αντι για διπλο που ειχαν μεχρι τωρα) οπως οι Pioneer Kuro.

Απάντηση: Re: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει στις προηγουμενες σελιδες παντως οι νεες Panasonic απο οτι διαβασα θα εχουν 1 γυαλινο καλυμα οθονης (αντι για διπλο που ειχαν μεχρι τωρα) οπως οι Pioneer Kuro.

Ξέρουμε πού βοηθάει αυτό?? Παίζει ρόλο στην αντίθεση της εικόνας ή είναι απλά για τις αντανακλάσεις του γυαλιού του πάνελ από τους εμπρόσθιους φωτισμούς?

Δεν ξερω που βοηθαει αλλα για να το εχουνε και οι KURO θα ειναι καλο φανταζομαι............!!!!:2thumb22sup:

Δεν ξερω που βοηθαει αλλα για να το εχουνε και οι KURO θα ειναι καλο φανταζομαι............!!!!:2thumb22sup:

Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!! :ernaehrung004:

Ξέρουμε πού βοηθάει αυτό?? Παίζει ρόλο στην αντίθεση της εικόνας ή είναι απλά για τις αντανακλάσεις του γυαλιού του πάνελ από τους εμπρόσθιους φωτισμούς?

Newly-designed Direct Color Filter to minimize external light reflections and produce vivid video images.
The new plasma displays' Direct Color Filter has been employed to minimize external light reflections on the picture. Even in bright living rooms, viewers can enjoy sharp video images with intense blacks and vivid colors. In addition, the application of a film on the front filter instead of glass has overcome focal problems caused by multiple reflections occurring between the front filter glass and the plasma panel. The 1080p models have a Direct Color Filter with even greater color purity to enhance color expressiveness.

http://pioneer.jp/press/release180.html

Απάντηση: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

μονο για την σειρα pz800 θα ειναι αυτο οχι για ολες.

Ολες οι PZ εχουν το ιδιο πανελ οποτε αν ειναι για την 800 θα ειναι και για την 80 και την 85.

Παντως νομιζω οτι θα το εχουν και οι PX αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Ολες οι PZ εχουν το ιδιο πανελ οποτε αν ειναι για την 800 θα ειναι και για την 80 και την 85.

Αν είναι όπως το έγραψες στην αρχή Γιάννη τότε δεν έχει να κάνει με το πάνελ, είναι απλά θέμα φίλτρου. Μπορεί να έχουν το ίδιο πάνελ αλλά διαφορετικά φίλτρα όπως ισχύει στις Panasonic PZ 70/700 και στις Samsung C96/Q96.

http://finance.myfoxphilly.com/www.CEMEX.com?GUID=4245225&Page=MediaViewer&ChannelID=3197

Aπο οτι διαβαζα εδω...

http://panasonic.co.jp/pavc/global/viera/design_concept/

Αυτο που λεει "single piece of glass" νομιζω εχει να κανει με το design της 800 και οχι με την τεχνολογια του πανελ. Τελος παντων μπορει να εχεις και δικιο...-bye-

Τις τεχνολογιες τις αναλυει εδω...

http://panasonic.net/plasma_progression/
http://panasonic.co.jp/pavc/global/viera/features/index.html

Πολυ ενδιαφερον. Λετε να παρω καμια Panasonic 50αρα το Καλοκαιρακι?:BDGBGDB55:

Γιάννη, εγώ πάντως ψήνομαι σοβαρά!!!! Το θέμα είναι ότι πρέπει να αγοράσω λόγω γάμου τον Απρίλιο και δεν ξέρω εαν θα έχουν έρθει μέχρι τότε...λέτε??? :chinscratch:

Re: Απάντηση: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Γιάννη, εγώ πάντως ψήνομαι σοβαρά!!!! Το θέμα είναι ότι πρέπει να αγοράσω λόγω γάμου τον Απρίλιο και δεν ξέρω εαν θα έχουν έρθει μέχρι τότε...λέτε??? :chinscratch:

Απρίλιο ε ?

Δεν νομίζω πως θα έχουν έρθει ....

... μάλλον θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με καμιά KURO :D

Re: Απάντηση: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Αν δεν παρεις καποια απο αυτες τοτε μπορεις να παρεις καποια απο τις καινοθργιες Samsung. Σε εκεινες θα υποστηριζουν 1080p/24 μαλιστα απο τα φθηνα μοντελα και οχι μονο στα ακριβα οπως με τις Panasonic.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Απρίλιο ε ?

Δεν νομίζω πως θα έχουν έρθει ....

... μάλλον θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με καμιά KURO :D

Ολο στα έξοδα θέλεις να με βάζεις εσύ!! :smash: :grinning-smiley-043

παντως αυτο θα ειναι ευκολο να το δουμε οταν βγουν στην αγορα απο το παχος της tv.
λογικα θα εχουν λεπτοτερες απο αυτες με το διπλο τζαμι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Αν δεν παρεις καποια απο αυτες τοτε μπορεις να παρεις καποια απο τις καινοθργιες Samsung. Σε εκεινες θα υποστηριζουν 1080p/24 μαλιστα απο τα φθηνα μοντελα και οχι μονο στα ακριβα οπως με τις Panasonic.

Η αλήθεια είναι ότι επειδή θα βάλω και προβολέα δεν θέλω να ρίξω πολλά λεφτά προς το παρόν στην τηλεόραση. Θέλω μια ικανοποιητική 42" που να παίζει πολύ καλά το τηλεοπτικό σήμα, χωρίς να με ενδιαφέρει να είναι full hd, αφού τις ταινίες μου θα τις απολαμβάνω στον προβολέα μου.
Οπως καταλάβαινεις...την plasma δεν την γλυτώνω!!! :Banane0: