Panasonic: Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Re: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Ξερουμε ποτε θα ερθει ελλαδα περιπου???ημουνα ετοιμος να παρω την 42PZ70EA αλλα ειδα αυτο και κολλησα παλι...φανταζομαι θα πρει την κατιουσα η τιμη της 70αρας τωρα ε?

Απάντηση: Re: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

η τιμη της 70αρας τωρα ε?

:blink::blink:

εννοεις της 42PZ70,λογικα θα πεσει αλλα μην περιμενεις και πολυ

Last edited:

Αν μπορείς να περιμένεις μέχρι Σεπτέμβριο-Οκτώβριο 2008 για τηλεόραση είσαι ΗΡΩΑΣ
Αν είναι να αρχίσουμε να περιμένουμε για τηλεοράσεις καήκαμε, έχουμε και άλλες δουλειές!
Πάρε ό,τι μπορείς να πάρεις
Μην περιμένεις να την δεις πάντως και στα 1000 ευρώ

Απάντηση: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

στην Ευρωπη την παιρνεις ανετα με 1500 αυτην την στιγμη αλλα χωρις μεταφορικα και Ελληνικη εγγυηση

Απάντηση: Re: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Αν μπορείς να περιμένεις μέχρι Σεπτέμβριο-Οκτώβριο 2008 για τηλεόραση είσαι ΗΡΩΑΣ
Αν είναι να αρχίσουμε να περιμένουμε για τηλεοράσεις καήκαμε, έχουμε και άλλες δουλειές!
Πάρε ό,τι μπορείς να πάρεις
Μην περιμένεις να την δεις πάντως και στα 1000 ευρώ

ποια η διαφορα μεταξυ Ε και ΕΑ?
διοτι εχουν διαφορα στην τιμη!

Re: Απάντηση: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

στην Ευρωπη την παιρνεις ανετα με 1500 αυτην την στιγμη αλλα χωρις μεταφορικα και Ελληνικη εγγυηση

Άρα δεν την παίρνεις
Τουλάχιστον εγώ δεν το έκανα και ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic:Νέα σειρά 2008 & η μεγαλύτερη plasma στον κόσμo!

Άρα δεν την παίρνεις
Τουλάχιστον εγώ δεν το έκανα και ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ!

δεν λεω αυτο,απλα οι τιμες Ευρωπης θα ερθουν και εδω συντομα σαν προσφορες:2thumb22sup:

Ναι αλλά όχι και 1000 ευρώ!
Εκτός εαν εννοείς το 2009! :p

50pz850.jpg

Εγώ έχω αποφασίσει τελειωτικά ότι η επομενη μου TV θα είναι 60+ για αυτόν τον λόγο εγώ έχω ματια μονο για την ΤΗ-65PZ850. Μετά από 4 μήνες η 42C96HD μου φαίνεται παρα πολύ μικρή για τον χώρο μου.

50pz850.jpg

Εγώ έχω αποφασίσει τελειωτικά ότι η επομενη μου TV θα είναι 60+ για αυτόν τον λόγο εγώ έχω ματια μονο για την ΤΗ-65PZ850. Μετά από 4 μήνες η 42C96HD μου φαίνεται παρα πολύ μικρή για τον χώρο μου.

μιλας δηλαδη για ενα πανελ που λογικα θα ειναι κοντα στα 10 χιλιαρικα....????

Εσυ γυρνα και απο την αλλη μερια ...............γιατι απο το πολυ ψησιμο σε βλεπω καμενο:flipout::flipout:

Εσυ γυρνα και απο την αλλη μερια ...............γιατι απο το πολυ ψησιμο σε βλεπω καμενο:flipout::flipout:

πηγαινω με αργα- σταθερα βηματα,χωρις βιαστικες κινησεις...:grandpa:

οταν και αν κανει το μεγαλο :violent-smiley-011: η panasonic,τοτε να με φοβηθεις......-bye--bye-

πηγαινω με αργα- σταθερα βηματα,χωρις βιαστικες κινησεις...:grandpa:

οταν και αν κανει το μεγαλο :violent-smiley-011: η panasonic,τοτε να με φοβηθεις......-bye--bye-

Δε φτιαχνει τη γειωση πρωτα λεω γω ............... μην εχουμε τιποτα αλλα και αμα κανει το μεγαλο Μπαμ η Pany ............. θα τ ακουσουμε ετσι κι αλλοιως .

Το ονομα της γυναικας σου εχει δωθει σε καποια Αγία η θα το βαλουνε εν καιρω ?:flipout::flipout:

Δε φτιαχνει τη γειωση πρωτα λεω γω ............... μην εχουμε τιποτα αλλα και αμα κανει το μεγαλο Μπαμ η Pany ............. θα τ ακουσουμε ετσι κι αλλοιως .

Το ονομα της γυναικας σου εχει δωθει σε καποια Αγία η θα το βαλουνε εν καιρω ?:flipout::flipout:

η αληθεια ειναι οτι την γειωση ετσι κ`αλλιως πρεπει καποια στιγμη να της ριξω μια ματια...:HTEHETH63:

η γυναικα μου προς το παρον δεν εχει παρει χαμπαρι οτι εστω και στο πισω μερος του μυαλου μου εχω την αλλαγη της τηλεορασης(αργα ή γρηγορα..):argue:

Δημήτρη ελπίζω μέχρι το τέλος του χρόνου να μη είναι τόσο αλλα αρκετά λιγότερο. Τι να κάνω όμως αφού στην απόσταση που κάθομαι πρέπει να πάρω σίγουρα 60+!

Δημήτρη ελπίζω μέχρι το τέλος του χρόνου να μη είναι τόσο αλλα αρκετά λιγότερο. Τι να κάνω όμως αφού στην απόσταση που κάθομαι πρέπει να πάρω σίγουρα 60+!

παρε ενα προβολι.....:HTEHETH63:

Που φωσφορίζει στο στρομπόλι.... :music-smiley-005:

Αυτή θέλει να φτιάξεις ειδικό χώρο για να την βάλεις αλλά μετά δεν ξαναβγαίνεις από κει χε χε χε...