Panasonic Plasma C3 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ αυτό που θα επιθυμούσα είναι να μας πείς τις ρυθμίσεις σε βάθος χρόνου. Σαν πιο έμπειρος θα βοηθούσες να καλιμπράρουμε και τις δικές μας τηλεοράσεις σε κάποιο βαθμό.

Απ'το κυρίως μενού δε νομίζω οτι υπάρχουν πολλά να πειράξεις,αλλά αν ασχοληθείς με το κρυφό,τότε ίσως αξίζει να χαθεί η εγγύηση για καλύτερη ποιότητα.

Πάντως ειλικρινά σε σχέση με μια crt που αντικαταστάθηκε για να πάρει την θέση της η 42c3, δε βλέπω το παραμικρό ίχνος ανωμαλίας στην κίνηση,που είναι το χαρακτηριστικό πρόβλημα πολλών τηλεοράσεων του εμπορίου (κυρίως lcd).

Lag άνευ σχολιασμού,οπτική γωνία εξαιρετική,χρώματα ζωντανά (φυσιολογικά).

Φυσικά είναι HD ready και το gamma κάπως ανορθόδοξα ρυθμισμένο,αλλά για καθημερινή χρήση προτείνεται.

Σταματώ να την εκθειάζω για να μη νομίζετε οτι δουλεύω και στην panasonic,απλά χαίρομαι που τελικά είναι όντως πολύ καλή απόδοση/τιμή..

Yperion και μετά ξέρεις τι θα γίνει.......θα ξεμείνει η αγορά απο C3 !!!!!!!!!!!!!! :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Κοιταξα καποιες φτηνες LCD/LED για αγορα με κυρια χρηση το gaming. Κυριως τις Samsung C530 και D5000 , LG LD450 και LE4500.

Σε σχεση με αυτες πιστευω οτι η C3 ειναι σαφως καλυτερη. Το motion blur ειναι μηδενικο ενω ακομη και τα phosphor trails ειναι εξαφανισμενα σε μεγαλο βαθμο.

Το μονο αρνητικο ειναι η καμπυλη gamma οπως εχει αναφερθει κανει την εικονα να ειναι λιγο "καμμενη". Και γενικα οι ρυθμισεις ειναι entry level.

Μενει να δουμε αν γινεται κατι απο το service menu.

Για τα λεφτα της παντως ειναι οχι απλα value for money αλλα χαρισμα.

Σταματώ να την εκθειάζω για να μη νομίζετε οτι δουλεύω και στην panasonic,απλά χαίρομαι που τελικά είναι όντως πολύ καλή απόδοση/τιμή..

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, όσοι τυχεροί έχουν δει πλάσμα της Panasonic τα ίδια λένε. Είμαστε οι καλύτεροι διαφημιστές της εταιρίας. :smile:

Απ αυτα που ειδα στο παραπανω link για να τη ρυθμισω χρειαζομαι blurayplayer?
δεν εχω αποκτισει ακομη.εχω το samsung ht-z210.Για τετοιο player υπαρχει κατι για να τη ρυθμισω? αν ναι ποιο?

Δεν έχεις κάποιο media player;

Αν θέλεις να ρυθμίσεις για DVD, νοίκιασε κάποιο Star Wars από το βιντεοκλάμπ, αυτά περιλαμβάνουν τις καρτέλες του ΤΗΧ σίγουρα...

Τελικα το πρωι την βρηκα κλειστη με το μήνυμα "εγινε απενεργοποιηση" η καπως ετσι.

Μαλλον μετα απο κανα διωρο με την μπαρα απενεργοποιειται απο μονη της.

ΥΓ. Γιατι γελας Γιαννη?

Ξεχασα να γραψω και καποια πραγματα για τον ηχο. Ενταξει ειναι γνωστο οτι οι περισσοτερες flat τηλεορασεις πασχουν στον ηχο (αναπολω πολυ συχνα την W4000 στον τομεα αυτο) , αλλα η C3 υστερει και σε σχεση με την U10 στον τομεα αυτο. Αν δηλαδη την U10 την εχω στο 24 τοτε την C3 πρεπει να την βαλω στο 40 για να εχω σχετικα ικανοποιητικο volume.

Οποτε βαλτε το στα αρνητικα της τηλεορασης , θα χρειαστει ενισχυσεις (κανα Micro Hifi ισως) στον τομεα αυτο μου φαινεται.

Δεν έχεις κάποιο media player;

Αν θέλεις να ρυθμίσεις για DVD, νοίκιασε κάποιο Star Wars από το βιντεοκλάμπ, αυτά περιλαμβάνουν τις καρτέλες του ΤΗΧ σίγουρα...

Εχω ενα netbook το οποιο εχει εξοδο hdmi.μπορω να κανω κατι απο αυτο?

ΥΓ. Γιατι γελας Γιαννη?

Συνειδητοποιησα οτι λιγο απειλητικο ακουγεται αυτο.:argue:....-bye-

Αν δεν κανει η κυλιομενη μπαρα για στρωσιμο πες το Γιαννη. Αλλα δεν το νομιζω να υπαρχει προβλημα. Το μονο προβλημα ειναι οτι σβηνει η τηλεοραση.

Σύμφωνα με την Pioneer, η μπάρα αυτή είναι για να την τρέχεις σε περιπτώσεις εμφάνισης φαινομένου IR. Η διαδικασία (τουλάχιστον στην kuro) διακόπτεται μετά από 1 ώρα, και η τηλεόραση τίθεται σε κατάσταση αναμονής.

Yperion στεκόμαστε από τα χείλη σου....εεεεεε...... από τα χέρια σου ήθελα να πω!Πότε θα μας γραψεις εντυπώσεις? :grinning-smiley-043

Τί άλλες εντυπώσεις θέλεις; Στην προηγούμενη σελίδα έχει αναφέρει αρκετά πράγματα.

Για τον ήχο όντως ισχύει αυτό που ανέφερε πάντως.Ακόμη κι η 32" panasonic lcd 5ετιας που βρίσκεται στο σπίτι έχει καλύτερο ήχο πιστεύω.
Βέβαια ένα καλό σετ ηχείων είναι Must για την απόλαυση ταινιών..;)

ΥΓ. Γιατι γελας Γιαννη?

Tίποτα βρε, απλά μου φάνηκε αστεία η αναζήτηση τρόπων ταχέος στρωσίματος... Θυμήθηκα και κάποιον άλλο που είχε αφήσει τη U10 του να παίζει 10 ημέρες συνεχόμενες το break-in DVD (όχι εγώ)... :rofl:

Εχω ενα netbook το οποιο εχει εξοδο hdmi.μπορω να κανω κατι απο αυτο?

Αν μπορεί να παίξει αρχεία HD, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, αλλά καλό είναι να ρυθμίσεις με το Player που θα χρησιμοποιείς για να βλέπεις ταινίες. Αν αυτό είναι το Samsung που ανέφερες, καλύτερα βρες ένα δισκάκι DVD με το THX Optimizer και ρύθμισε από εκεί...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma C3 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Yperion στεκόμαστε από τα χείλη σου....εεεεεε...... από τα χέρια σου ήθελα να πω!Πότε θα μας γραψεις εντυπώσεις? :grinning-smiley-043

Πρεπει να εχω χρονο να κανω καποιες δοκιμες που θελω. Οποτε μαλλον μεσα στο Σ-Κ.

Προς το παρον η μονη σιγουρη αποψη που μπορω να εκφρασω ειναι με στο gaming , τομεας στο οποιο η τηλεοραση αποδιδει παρα πολυ καλα.

Επισης μου εχει κανει εντυπωση η πολυ καλη αντοχη στις στατικες εικονες. Μου φαινεται καλυτερη της U10 στον τομεα αυτο.

πέρασα απο το Πλαίσιο Αλίμου σήμερα π την έχει στα σκοτάδια μαζί με τις άλλες.
Δέ ξέρω άν έφταιγε το σήμα αλλά φαινόταν πολύ ε´ντονα η δομή των πίξελ και το μαύρο στις μπάρες πρασίνιζε...
Τιμή καλή αλλά πολύ χονδροκοπιά το σχέδιο με τη παχια γυαλιστερή πλαστικούρα, ιδίως οταν λίγο παραπέρα ηταν μια LG 50PW450 με το λεπτο μάτ πλαίσιο της... Νομίζω U30 η αξίζει τα 100+ παραπάνω.

Δέ ξέρω άν έφταιγε το σήμα αλλά φαινόταν πολύ ε´ντονα η δομή των πίξελ και το μαύρο στις μπάρες πρασίνιζε...

Για εμενα δεν υπαρχει θεμα screendoor effect ενω το μαυρο ακομη και με κλειστα φωτα ειναι πολυ ικανοποιητικο.

Για τον σχεδιασμο ειναι υποκειμενικο βεβαια αλλα θα ελεγα οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο ουτε ομως και κακος. Σε σχεση με τις LG μαλλον υστερει παντως συμφωνω σε αυτο. Τουλαχιστον ομως σαν κατασκευη ειναι αρκετα στοιβαρη , πολυ πανω απο τον μεσο ορο.

Καλοθεατη Γιάννη! Πες μας μερικά πράγματα για inputs outputs ευκολίες κλπ. Digea πιανεις;

Πάντως που να φανταστούμε τέτοιες τβ μερικά χρόνια πριν με αυτά τα χρήματα...