Μην λες τέτοια, μπορεί να κατηγορηθείς. Aκούς εκεί, φυσικά χρώματα η plasma....![]()
Απο που και ως που "φυσικα χρωματα"?
Αυτα ειναι ανυποστατες φημες.![]()
Τελικα με πηραν σημερα το πρωι απο το καταστημα οτι ηρθε η τηλεοραση και πηγα επιτοπου και την φορτωσα στο αμαξι.
Την εχω στησει εδω και καμια ωρα και εχω αρχισει να παιζω με τις ρυθμισεις.
Πρωτες εντυπωσεις κατι παραπανω απο θετικες. Θα επανελθω αργοτερα πιο αναλυτικα.
Ακομη και η Μητερα μου που δεν ξερει τιποτα απο τηλεορασεις σχολιασε οτι εχει πολυ ωραια χρωματα.
Ηδη παιζει σε DVD το "Μαλια Κουβαρια" για επιδειξη και στρωσιμο.:2thumb22sup:
Δεν γίνεται να ρυθμίσεις την τηλεόραση με υλικό SD......
Καλώς σου ήρθε κι εσένα Yperion.Το ξαναλέω οτι η tv για τα χρήματά της είναι απίστευτη. Η κίνηση και τα χρώματα είναι πάρα πολύ καλά,καθώς κι η γωνία θέασης που ξέχασα να σημειώσω προηγουμένως.
Όσον αφορά το Gamma θα θελα τη γνώμη σου αργότερα που θα έχει βραδιάσει κιόλας και θα είναι πιο εμφανές.Μικρό το κακό..δε μπορούμε να έχουμε όλα σε μια entry level TV!
Ευχαριστω παιδια.
Η κυρια χρηση για εμενα ειναι xbox 360 , ηδη επαιξα τα πρωτα παιχνιδια black ops και η εικονα σκιζει ενω το lag ειναι σχεδον μηδενικο.:a0210:
Θα βγαλω φωτογραφιες αργοτερα.
Παντως σε DVD στο κανονικο εχω την εντυπωση οτι οντως το gamma δεν ειναι ευθεια αλλα θυμιζει την καμπυλη S της U10.
Σε γενικες γραμμες ομως η εικονα ειναι πολυ ικανοποιητικη και τα χρωματα (αν και αστρωτη) οπως μονο μια πλασμα μπορει να τα δειξει (τυφλα να εχουν οι "LED" και οι "Quattron").
Lag άνευ σχολιασμού,οπτική γωνία εξαιρετική,χρώματα ζωντανά (φυσιολογικά).
Το μονο αρνητικο ειναι η καμπυλη gamma οπως εχει αναφερθει κανει την εικονα να ειναι λιγο "καμμενη". Και γενικα οι ρυθμισεις ειναι entry level.
Ξεχασα να γραψω οτι δεν εχει καθολου buzzing (ουτε καν το ελαχιστο της U10) και επισης ακομη και σε ακραιες γωνιες θεασης δεν βλεπεις διπλο ειδωλο απο το τζαμι.
Μολις γυρισα σπιτι κοιταξα πολυ προσεκτικα την C3 μια και τεθηκε το θεμα.
Οποτε ξαναγραφω και επιβεβαιωνω οτι αν δεν ξερεις οτι ειναι 1024x768 δυσκολα το καταλαβαινεις. Η ομοιογενεια της οθονης ειναι αναλογη με τηλεοραση FullHD , screedoor effect δεν υπαρχει οπως το θυμαμαι απο παλιοτερα μοντελα.
Σε εντονο φως οντως η τηλεοραση παιρνει μια πρασινιζουσα γκρι αποχρωση απο τις ανακλασεις οταν σε παρομοιο χωρο η U10 φαινεται πολυ πιο μαυρη. Αυτο πιθανολογω οτι εχει να κανει με την ελλειψη καποιας επιστρωσης στους φωσφορους για λογους μειωσης του κοστους.
Για άλλη μια φορά μικραίνοντας την οπτική γωνία είδα διπλά είδωλα στα γράμματα,όπως βλέπω και στην tv στα στατικά αντικείμενα.
Βέβαια ο Yperion είπε οτι δε βλέπει και αναρωτιέμαι τί δεν πάει καλά..
Απο το βιντεο της παρουσιασης του παιχνιδιου Hitman: Absolution....
Disclaimer: Απο φωτογραφιες ειμαι ασχετος , απλα παταω το κουμπι και βγαινει μια χοντρη. Φωτογραφικη εχω μια φτηνιαρικη Sony 10 ΜP που αγορασα απο το καλαθι του Saturn.
Βεβαια δεν πρεπει να ξεχναμε οτι δεν υπαρχει συστημα interpolation πραγμα που σημαινει οτι η σπαστη κινηση που θα βλεπαμε σε τρέιλερ στο τηλεοπτικο σε καποια CRT μεταφερεται αυτουσια.
λιγο pwm noise που μειωνεται σταδιακα οσο γραφει ωρες η τηλεοραση ακομη περισσοτερο.
Phosphor Trails ελαχιστα εως καθολου , Dynamic false contouring μονο σε κακης ποιοτητας avi/τηλεοπτικο. Το gamma ειναι λαθος στο "κανονικο".
Εκτος αν καποιος εχει σκοπο να βλεπει μονο 1080p και σε αποσταση κατω απο 1.5 μετρο η εχει πολυ φωτεινο καθιστικο και τον ενοχλουν οι ανακλασεις η τηλεοραση συστηνεται χωρις δισταγμο. Κανει οχι οσα πρεπει με βαση την τιμη της αλλα πολυ παραπανω.
Ευχαριστω
Οι τιμες συνεχεια πεφτουν και η ποιοτητα ανεβαινει.
Δεν ειναι οπως παλια που για να παρεις μια τηλεοραση ψιλο καλη επρεπε να δωσεις μια περιουσια.
Οποτε οταν και εφοσον πας για νεα τηλεοραση θα βρεις μεγαλη ποικιλια.
Πως να απαντησω στον καταιγισμο ερωτησεων?
Ας ξεκινησω λεγοντας οτι dithering/pwm noise (εγω τα ταυτιζω αυτα τα δυο) εχει αλλα μειωνεται με τις ωρες λειτουργιας , πλεον ειναι στα επιπεδα της U10.
Οι φωτογραφιες οπως ειπα δεν απεικονιζουν την πραγματικοτητα πολυ απλα γιατι φωτογραφικη και φωτογραφος ειναι για τα μπαζα.
Στην πραγματικοτητα στα 1080/60 Hz οπου δουλευω το XBOX η κινηση ειναι αριστη (4/4 avclub motion test) ενω στα 50 Hz λογω του γνωστου 50 Hz bug ειναι 3/4 (προσωπικη εκτιμηση).
Σε σχεση με την U10 (που εχω ξεκλειδωσει και τα μενου της V10/G10) εχει καπως περιεργο gamma τοσο στο κανονικο (καπως σαν καμπυλη S) οσο και στο cinema (πιο χαμηλο απο οτι πρεπει).
Floating blacks δεν εχω δει , το μαυρο γενικα σαν επιπεδο ειναι οπως ηταν αρχικα στην U10 (δηλαδη πολυ καλο) αρα μαλλον συμφωνω με την τιμη 0.04 cd/m2. Η τιμη 0.17 cd/m2 μου φαινεται εντελως ασχετη , δεν χαλαει τοσο πολυ με checkboard (δεν εχω οργανο να το μετρησω βεβαια) αλλα φαινεται ελαχιστα υποδιεστερο.
Αυτα προς το παρον.
Buzzing η U10 εχει ελαχιστο (ακουγεται στα 20 cm απο την τηλεοραση με κλειστο το volume). H C3 δεν εχει καθολου , η τουλαχιστον εγω δεν μπορεσα να ακουσω τιποτα.
Buzzing η U10 εχει ελαχιστο (ακουγεται στα 20 cm απο την τηλεοραση με κλειστο το volume).
Eπειδή αυτοί οι θόρυβοι (buzzing/σφυρίγματα) επηρεάζονται σημαντικά και από τον χώρο και την θέση τοποθέτησης της συσκευής, καλύτερα είναι για πιο αντικειμενικές συγκρίσεις, να πλησιάζουμε το αυτί μας ακριβώς στη θέση που παράγεται ο θόρυβος, την ώρα που η τηλεόραση απεικονίζει 100% λευκό full field pattern...![]()
Ε, άμα ακούς τον θόρυβο στην άλλη γωνία του δωματίου, τι τα θες τα πλησιάσματα...
Όταν προσπαθείς να ακούσεις το πέταγμα του κουνουπιού και περνά από δίπλα παπάκι με πειραγμένη εξάτμιση...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.