Panasonic Plasma G10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

1 καμενο pixel!!!.... τώρα τι κάνω;:bigcry: SOS

Δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Καμια εταιρεια (πλην LG) δεν δινει εγγυηση για ενα καμμενο pixel...

YΓ. Πολλες περιπτωσεις με καμμενα pixel δεν εχουν εμφανιστει στις G10?

Για την ακριβεια στο μωβ και στο κοκκινο χρωμα δεν φενεται καθολου. ενω στα πιο φανταχτερα χρωματα φενεται σαν μια μαυρο-βυσινι κουκιδα

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

Δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Καμια εταιρεια (πλην LG) δεν δινει εγγυηση για ενα καμμενο pixel...

και τι γινετε ρε παιδια σε τετοια περιπτωση?

δλδ 2 ημερων τηλεωραση τόσα χρηματα ,με καμενο πιξελ την τρως???????

1 καμενο pixel!!!.... τώρα τι κάνω;:bigcry: SOS

ενδιαφερον θα ητανε να ανεβασεις μια εικονα ωστε να μαθουμε και μεις πως ειναι το καμμενο Pixel σε πλασμα θα ειναι και ενημερωτικο

Αν ισχυει , οντως θα εχουν μεγαλο προβλημα αξιοπιστιας οι νεες πανασονικ στα ματια των μελλοντικων αγοραστων

Αν ισχυει , οντως θα εχουν μεγαλο προβλημα αξιοπιστιας οι νεες πανασονικ στα ματια των μελλοντικων αγοραστων

Ενταξει δεν ειναι και θεμα αξιοπιστιας μην τα παραλεμε κιολας.

Απλως μου φαινεται περιεργο γιατι παλιοτερα τα καμμενα pixel σε πλασμα ηταν σχετικα σπανιο φαινομενο. Φαινεται πως επειδη μικρυνε το μεγεθος των pixel (βλεπε Full HD) αυξηθηκαν οι πιθανοτητες καποιο εικονοστοιχειο να βγει ελαττωματικο...

feat_full_HD.jpg

στην x10 εχει παρατηρηθει αναλογο φαινομενο?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

και τι γινετε ρε παιδια σε τετοια περιπτωση?

δλδ 2 ημερων τηλεωραση τόσα χρηματα ,με καμενο πιξελ την τρως???????

και κατι αλλο.....

pixel μπωρει να καει στην αρχη της λειτουργιας της τηλεώρασεις ή και μετα απο 1 ,2 χρονια κτλ απο την λειτουργια της?

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

και κατι αλλο.....

pixel μπωρει να καει στην αρχη της λειτουργιας της τηλεώρασεις ή και μετα απο 1 ,2 χρονια κτλ απο την λειτουργια της?

Στις LCD, τα προβληματικά pixel, αν υπάρχουν, υπάρχουν από την αρχή και δεν εμφανίζονται αργότερα.

Στις Plasma, δεν έχουμε ακόμα αρκετά δεδομένα, γιατί αποτελούν πρόσφατο φαινόμενο... Για αυτά που οφείλονται στην κατασκευή του πάνελ, θα ισχύει ό,τι και για τις LCD, για αυτά που οφείλονται στον driver, ο χρόνος θα δείξει...

Γιάννη είναι θεωρητικά δυνατόν ένα καμένο πίξελ σε πλάσμα να οφείλεται στο τσιπάκι που οδηγεί όλη την στήλη ? Επίσης αν υπάρχει θέμα μη ταιριάσματος της τάσης στα αντίστοιχα ηλεκτρόδια, δεν θα έπρεπε το πίξελ να είναι μόνιμα ανενεργό ?

Πωωω.. εαν ειναι δυνατον να παραπονιεται καποιος για ενα πιξελ:bang:

Δεν ειναι καμμενο πιξελ απλα εχει κολλησει σε ενα χρωμα ο JL_? το εχει εξηγησει σε προηγουμενο ποστ του διαβασε το και θα καταλαβεις.

Εμενα φιλε ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΨΙΡΑΣ δεν με νοιαζει επειδη ουτε καν το παρατηρω πρεπει να παω στο εκατοστο για να το διακρινω!

Γιάννη είναι θεωρητικά δυνατόν ένα καμένο πίξελ σε πλάσμα να οφείλεται στο τσιπάκι που οδηγεί όλη την στήλη ? Επίσης αν υπάρχει θέμα μη ταιριάσματος της τάσης στα αντίστοιχα ηλεκτρόδια, δεν θα έπρεπε το πίξελ να είναι μόνιμα ανενεργό ?

Θεωρητικά είναι θέμα ποσοστού ανοχών της γραμμής παραγωγής και αυτό που παρατηρείται στην πράξη, προς τα εκεί συγκλίνει...

Σε ένα τσιπ μόνο, μάλλον λίγο απίθανο, ο συνδυασμός των δύο (στήλης και σειράς) απ' ό,τι φαίνεται την κάνει τη ζημιά. Ίσως να υπάρχει και κάποιος συσχετισμός με την θερμοκρασία και το συνολικό φορτίο των τσιπ, Γιώργο, γι' αυτό και παρατηρείται η μερικές φορές ασταθής συμπεριφορά. Αν είναι μόνιμα σβηστό το υποεικονοστοιχείο, εμένα με πάει περισσότερο στην περίπτωση ανυπαρξίας ή μη σωστής κατασκευής κελιού.

Πάντως, προβλήματα με τους αγωγούς των ηλεκτροδίων, τη σύσταση του αερίου, ανυπαρξία φωσφόρων κτλ. δεν δημιουργούν μεμονωμένα προβληματικά υποεικονοστοιχεία...

:tdown::tdown::tdown::tdown::tdown:
Ναι και ομως γινετε!!! Γιατι την προηγουμενη μερα την πληρωσα 1200ε.
Δεν ξερω για εσενα, αλλα εμενα δεν μου περισσευουν...

Δεν ειναι καμμενο πιξελ απλα εχει κολλησει σε ενα χρωμα ο JL_? το εχει εξηγησει σε προηγουμενο ποστ του διαβασε το και θα καταλαβεις.

Εμενα φιλε ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΨΙΡΑΣ δεν με νοιαζει επειδη ουτε καν το παρατηρω πρεπει να παω στο εκατοστο για να το διακρινω!

Εγω διακρινω το καμμενο pixel απο τα 3μ σε "ασπρες" σκηνες αρα ή εχω super-οραση ή εσυ θες γυαλια... (με την καλη εννοια παντα, οπως λεει και ο "φιλος μου" ο Ηλιας):music-smiley-006:

Εαν είναι δυνατόν να μας φαίνεται περίεργο που κάποιος θέλει η ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ τηλεόρασή του να είναι σε άριστη κατάσταση.
Εχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο αποδοχής των καμμένων πίχελς πλέον, που σε λίγο καιρό θα στέλνουμε και ευχαριστήριες κάρτες στις εταιρίες αν τυχόν το πάνελ μας είναι εντάξει. Παιδιά όταν δίνουμε τόσα λεφτά για μια τηλεόραση οφείλουμε να έχουμε απαιτήσεις.-bye-

Mr.Cleaner ψάξε το γιατί και άλλος που είχε πρόβλημα με κολλημένα pixels απο εδω μέσα την επέστρεψε άμεσα και του την αντικατέστησαν. Βέβαια στην δική του την περίπτωση ήταν αρκετά (5-6 αν δεν κάνω λάθος) οπότε ίσως να αλλάζει το πράγμα. Αν σε ενοχλεί πολύ πάντως αξίζει να προσπαθήσεις.:call:

Σε κάθε περίπτωση έκανες εξαιρετική επιλογή και την πήρες και σε πολύ καλή τιμή! :a0210:

Καλές θεάσεις!!!

Εγω διακρινω το καμμενο pixel απο τα 3μ σε "ασπρες" σκηνες αρα ή εχω super-οραση ή εσυ θες γυαλια... (με την καλη εννοια παντα, οπως λεει και ο "φιλος μου" ο Ηλιας):music-smiley-006:

Μηπως ειναι συστοιχια pixels, γιατι και εγω που εχω ανιχνευσει 2-3 τα εντοπισα με λευκη οθονη και απο αποσταση 20cm με φακο!!

Απο μακρια (1-2 μετρα δεν φαινονται με τιποτα, και επισης αν κοιταξεις υπο γωνια καποιες φορες χανονται....

Εαν είναι δυνατόν να μας φαίνεται περίεργο που κάποιος θέλει η ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ τηλεόρασή του να είναι σε άριστη κατάσταση.
Εχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο αποδοχής των καμμένων πίχελς πλέον, που σε λίγο καιρό θα στέλνουμε και ευχαριστήριες κάρτες στις εταιρίες αν τυχόν το πάνελ μας είναι εντάξει. Παιδιά όταν δίνουμε τόσα λεφτά για μια τηλεόραση οφείλουμε να έχουμε απαιτήσεις.-bye-

αυτής της γνώμης είμαι και εγώ φίλε μου Inspiron Δεν μπορεί να δεχόμαστε της κακοτεχνίες της εκάστοτε εταιρίας χωρίς να μιλάμε κιόλας !!!

Mr.Cleaner ψάξε το γιατί και άλλος που είχε πρόβλημα με κολλημένα pixels απο εδω μέσα την επέστρεψε άμεσα και του την αντικατέστησαν. Βέβαια στην δική του την περίπτωση ήταν αρκετά (5-6 αν δεν κάνω λάθος) οπότε ίσως να αλλάζει το πράγμα. Αν σε ενοχλεί πολύ πάντως αξίζει να προσπαθήσεις.:call:

επικοινώνησα με το e-shop και μου είπαν ότι απο τα 6-7 καμένα pixel με καλύπτει η εγγύηση, αύριο θα μιλήσω και με την PANASONIC βεβαίως

Καλές θεάσεις!!!

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου και ελπίζω να είναι... γιατί έχω ψιλοξενερώσει με την όλη φάση...

Μηπως ειναι συστοιχια pixels,

Αν μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο γιατί δεν κατέχω και πολλά…σορρυ-bye-
πάντως είναι ορατό απο τα 3μ σε άσπρο πάνελ ή σε παρόμοιο ανοιχτό χρώμα, στο κόκκινο ή το μπορντό ή το μπλε σκούρο δεν φαίνετε ούτε με μεγεθυντικό φακό που το δοκίμασα...

Η προηγουμενη πανασονικ καλα ξεκινησε και κατεληξε ακομα καλυτερα , αυτη δεν αρχισε με τους καλυτερους οιωνους μαλλον την ματιασανε καποιοι :flipout: