mr.cleaner
New member
- 13 May 2008
- 26
Re: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια
1 καμενο pixel!!!.... τώρα τι κάνω;:bigcry: SOS
Δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
Καμια εταιρεια (πλην LG) δεν δινει εγγυηση για ενα καμμενο pixel...
YΓ. Πολλες περιπτωσεις με καμμενα pixel δεν εχουν εμφανιστει στις G10?
YΓ. Πολλες περιπτωσεις με καμμενα pixel δεν εχουν εμφανιστει στις G10?
Αν ισχυει , οντως θα εχουν μεγαλο προβλημα αξιοπιστιας οι νεες πανασονικ στα ματια των μελλοντικων αγοραστων
και τι γινετε ρε παιδια σε τετοια περιπτωση?
δλδ 2 ημερων τηλεωραση τόσα χρηματα ,με καμενο πιξελ την τρως???????
και κατι αλλο.....
pixel μπωρει να καει στην αρχη της λειτουργιας της τηλεώρασεις ή και μετα απο 1 ,2 χρονια κτλ απο την λειτουργια της?
Γιάννη είναι θεωρητικά δυνατόν ένα καμένο πίξελ σε πλάσμα να οφείλεται στο τσιπάκι που οδηγεί όλη την στήλη ? Επίσης αν υπάρχει θέμα μη ταιριάσματος της τάσης στα αντίστοιχα ηλεκτρόδια, δεν θα έπρεπε το πίξελ να είναι μόνιμα ανενεργό ?
Πωωω.. εαν ειναι δυνατον να παραπονιεται καποιος για ενα πιξελ:bang:
Δεν ειναι καμμενο πιξελ απλα εχει κολλησει σε ενα χρωμα ο JL_? το εχει εξηγησει σε προηγουμενο ποστ του διαβασε το και θα καταλαβεις.
Εμενα φιλε ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΨΙΡΑΣ δεν με νοιαζει επειδη ουτε καν το παρατηρω πρεπει να παω στο εκατοστο για να το διακρινω!
Πωωω.. εαν ειναι δυνατον να παραπονιεται καποιος για ενα πιξελ:bang:
Εγω διακρινω το καμμενο pixel απο τα 3μ σε "ασπρες" σκηνες αρα ή εχω super-οραση ή εσυ θες γυαλια... (με την καλη εννοια παντα, οπως λεει και ο "φιλος μου" ο Ηλιας):music-smiley-006:
Εαν είναι δυνατόν να μας φαίνεται περίεργο που κάποιος θέλει η ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ τηλεόρασή του να είναι σε άριστη κατάσταση.
Εχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο αποδοχής των καμμένων πίχελς πλέον, που σε λίγο καιρό θα στέλνουμε και ευχαριστήριες κάρτες στις εταιρίες αν τυχόν το πάνελ μας είναι εντάξει. Παιδιά όταν δίνουμε τόσα λεφτά για μια τηλεόραση οφείλουμε να έχουμε απαιτήσεις.![]()
Mr.Cleaner ψάξε το γιατί και άλλος που είχε πρόβλημα με κολλημένα pixels απο εδω μέσα την επέστρεψε άμεσα και του την αντικατέστησαν. Βέβαια στην δική του την περίπτωση ήταν αρκετά (5-6 αν δεν κάνω λάθος) οπότε ίσως να αλλάζει το πράγμα. Αν σε ενοχλεί πολύ πάντως αξίζει να προσπαθήσεις.:call:
Καλές θεάσεις!!!
Μηπως ειναι συστοιχια pixels,
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.