, ξέρουμε αν έχει κομμάτια? στο σύνταγμα?
Αγόρασα ένα E-GREAT, σύνδεσα τον σκληρό με τα MKV που έχω και το E-GREAT με HDMI στην τηλεόραση...
...ρύθμισα την έξοδο ήχου του E-GREAT σε HDMI RAW και επέλεξα κάποιες ταινίες με DTS.......όλα ΟΚ ο ήχος αποκωδικοποιείται από την τηλεόραση και παίζει κανονικά..(γι' αυτό είχε το λογότυπο DTS στα αυτοκόλλητα....).
Η έξοδος ήχου SPDIF της τηλεόρασης είναι συνδεδεμένη στον ενισχυτή μου, αλλά δεν κάνει passthrough το DTS...την ίδια ανεπιτυχή δοκιμή είχα κάνει παλιότερα και με το PS3.
Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη από την δοκιμή (στα αυτοκόλλητα μπορεί να γράφει ο καθένας ότι θέλει)...
...και η δοκιμή πέτυχε!!!!...τα αρχεία δοκιμάστηκαν και με SPDIF RAW από το E-GREAT κατευθείαν στον ενισχυτή μήπως τυχόν και...αλλά το μπλε λαμπάκι και ο χαρακτηρισμός άναψε κανονικά.
Είπα να βγάλω φωτογραφία με τα info του αρχείου (DTS, 23,98 fps, 1920X1080 κ.λ.π.). αλλά μετά σκέφτηκα ότι μιλάμε για ήχο....![]()
......τώρα που θα πάρει έναν καλούτσικο ο Βλάχος, θα πάω από το σπίτι του να δοκιμάσω το E-Great...
.....(και να πιω και μισό Dimple για τα καλορίζικα... )
Αγόρασα πρόσφατα μια 42G10 .....
Γεια σας παιδιά
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για μια 42G10 (ή, με λιγότερες πιθανότητες, μια 42V10). Το θέμα μου είναι (και συγγνώμη αν έχει αναφερθεί αλλά δεν μπορώ να διαβάσω 150 σελίδες) ότι σε δύο καταστήματα που είδα τις 46άρες G10, και σε σύγκριση με διπλανές LCD του 1,5 χιλιάρικου, η κίνηση σε travelling της κάμερας "έσπαγε". Ήταν προφανές και στις δύο τηλεοράσεις και με προβλημάτισε. Είδα μάλιστα κι ένα review
http://www.techradar.com/reviews/au...and-lcd-tvs/panasonic-tx-p50v10-603997/review
όπου το θέμα αναφέρεται σαφώς. Τι λέτε οι κάτοχοι ή/ και οι γνωρίζοντες;
Ποιά σπασίματα λέτε ρε παιδιά;
Η V10 διαθέτει δυνατότητα για frame interpolation στα 24p, oπότε μπορεί να τα παίξει εν είδει σαπουνόπερας...
Οι G10, S10 και U10, με τα τελευταία firmware τα παίζουν με ακέραιο πολλαπλασιασμό στα 96Hz και φαίνονται ακριβώς όπως σε μια κινηματογραφική αίθουσα. Tα μόνα σπασίματα που μπορεί να δείτε σε λειτουργία 24p, θα προέρχονται από αδυναμίες του player σας ή άλλο ρυθμό ανανέωσης του αρχείου video...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.