Βελλιδης Αντωνιος
Established Member
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια
Ενα πραγμα θελω να τονισω!
Στα καταστηματα ειναι σχεδον αδυνατον να μπει καποιος υποψηφιος αγοραστης και να μην εντυπωσιαστει απο τις LCD!
Εδω μιλαμε οτι παρολο που ειχα LCD τρια χρονια και μετα απο πολυ ερευνα ειχα καταληξει σε πλασμα , μολις πηγα να δω στημενη πλασμα στο πλαισιο στην θεσσαλονικη απογοητευτηκα!!
και προσωρινα εκανα πισω!!
Ξανασυζητωντας ομως το θεμα με τον φιλο μου ( εχει παρει την kuro την 60αρα) τελικα πηρα την αποφαση και εκανα την παραγγελια για την 50G10E!
Και οταν επαιξε σε συνθηκες δωματιου εδειξε τα δοντια της!!
χτες μαλιστα το βραδυ τον ειχα εδω πιναμε τα ποτακια μας και παιζαμε με τις ρυθμισεις!
Και μου λεει ο Γιωργος ..
Αντωνη ειλικρινα αν και εγω σε παροτρυνα περισσοτερο για την αγορα της ειλικρινα δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα εδειχνε ετσι!
Ειδαμε τα demo απο το hiteck!
Στον μονομαχο στην πρωτη σκηνη η τηλεοραση κενταγε!!
Παροτι δυσκολη σκηνη με νυχτερινα εδειχνε απιστευτη λεπτομερεια που δεν ειχα δει ποτε!!!
Μαυρο ..απειρο!!!
Και σε φωτεινα πλανα τολμω να πω λαπμροτερα 2 φορες απο την LCD!!
Που θελω να καταληξω?
Οχι μα οχι αγορα με κριτηριο το τι βλεπουμε μεσα στο καταστημα!!
Ακομα και την Κuro την οποια ειχε στημενη και αυτην στο πλαισιο, αν καποιος ηταν ανυποψιαστος, και γυρνουσε το κεφαλι στις LCD αρχικα θα εντυπωσιαζονταν απο αυτες!!
Δεν λεω τιποτα καινουργιο!!
Τα παιδια εδω μεσα τα εχουν πει απειρες φορες ολα αυτα!!
Απλα σαν θεατης πλεον τα επιβεβαιωνω και εγω βλεποντας τα και εχωντας πλεον μπροστα μου την πλασμα 50G10!!
Κλεινοντας ηθελα μονο να ρωτησω τα αλλα παιδια που εχουν την Panny αν βρηκαν καπου στο μενου ρυθμιση για ανεβασμα της εικονας οταν παιζει σε ZOOM!!
Εγω παντως δεν βρηκα!!
Εχει ZOOM 1 ZOOM 2 και ZOOM 3 χωρις να μπορεις να επεμβεις στο καδρο καθολου.
Το αναφερω γιατι η παλια μου η SAMSUNG το ειχε!!
Οχι οτι με χαλαει, απλα το λεω μηπως και δεν το βρηκα τιποτα!!
Φίλε Χρήστο χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά!
Το ερώτημά μου προς του κατόχους της G10 ήταν όσον αφορά μια μικρή ιδέα τρισδιάστατης απεικόνησης, την οποία έχω στην ταπεινή Α656, έχω δεί σε αρκετές LCD στα μαγαζιά (σε HD υλικό μόνο) αλλά ποτέ στις plasma. Στα posts που παραθέτεις υπάρχουν από πολύ καλά ώς άριστα σχόλια για την G10, όπως τα δικά σου και του Central αλλά στο συγκεκριμένο θέμα, που απαιτεί κατά τη γνώμη μου εκτός από κορυφαία αντίθεση και υψηλό sharpness δεν έχω διαβάσει τίποτα, πλην βέβαια από τις πολύ χρήσιμες εντυπώσεις του Central. Eπίσης έχω "ρουφήξει" το post του JL (πραγματικό κόσμημα για το ΑVClub), φυσικά τις ακριβείς αναφορές του Yperion και των άλλων παιδιών κατόχων.
Θα ήθελα λοιπόν κάποιος κάτοχος με εμπειρία από LCD, με αρκετά καλή τρισδιάστατη απεικόνηση, να γράψει τις εντυπώσεις του σε αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ
![]()
![]()
Ενα πραγμα θελω να τονισω!
Στα καταστηματα ειναι σχεδον αδυνατον να μπει καποιος υποψηφιος αγοραστης και να μην εντυπωσιαστει απο τις LCD!
Εδω μιλαμε οτι παρολο που ειχα LCD τρια χρονια και μετα απο πολυ ερευνα ειχα καταληξει σε πλασμα , μολις πηγα να δω στημενη πλασμα στο πλαισιο στην θεσσαλονικη απογοητευτηκα!!
και προσωρινα εκανα πισω!!
Ξανασυζητωντας ομως το θεμα με τον φιλο μου ( εχει παρει την kuro την 60αρα) τελικα πηρα την αποφαση και εκανα την παραγγελια για την 50G10E!
Και οταν επαιξε σε συνθηκες δωματιου εδειξε τα δοντια της!!
χτες μαλιστα το βραδυ τον ειχα εδω πιναμε τα ποτακια μας και παιζαμε με τις ρυθμισεις!
Και μου λεει ο Γιωργος ..
Αντωνη ειλικρινα αν και εγω σε παροτρυνα περισσοτερο για την αγορα της ειλικρινα δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα εδειχνε ετσι!
Ειδαμε τα demo απο το hiteck!
Στον μονομαχο στην πρωτη σκηνη η τηλεοραση κενταγε!!
Παροτι δυσκολη σκηνη με νυχτερινα εδειχνε απιστευτη λεπτομερεια που δεν ειχα δει ποτε!!!
Μαυρο ..απειρο!!!
Και σε φωτεινα πλανα τολμω να πω λαπμροτερα 2 φορες απο την LCD!!
Που θελω να καταληξω?
Οχι μα οχι αγορα με κριτηριο το τι βλεπουμε μεσα στο καταστημα!!
Ακομα και την Κuro την οποια ειχε στημενη και αυτην στο πλαισιο, αν καποιος ηταν ανυποψιαστος, και γυρνουσε το κεφαλι στις LCD αρχικα θα εντυπωσιαζονταν απο αυτες!!
Δεν λεω τιποτα καινουργιο!!
Τα παιδια εδω μεσα τα εχουν πει απειρες φορες ολα αυτα!!
Απλα σαν θεατης πλεον τα επιβεβαιωνω και εγω βλεποντας τα και εχωντας πλεον μπροστα μου την πλασμα 50G10!!
Κλεινοντας ηθελα μονο να ρωτησω τα αλλα παιδια που εχουν την Panny αν βρηκαν καπου στο μενου ρυθμιση για ανεβασμα της εικονας οταν παιζει σε ZOOM!!
Εγω παντως δεν βρηκα!!
Εχει ZOOM 1 ZOOM 2 και ZOOM 3 χωρις να μπορεις να επεμβεις στο καδρο καθολου.
Το αναφερω γιατι η παλια μου η SAMSUNG το ειχε!!
Οχι οτι με χαλαει, απλα το λεω μηπως και δεν το βρηκα τιποτα!!