Panasonic Plasma G10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Ποιός είναι ο σκοπός αυτού του συστήματος? "δίνει" ωραίο φωτισμό?

Είναι φωτιστικό, το οποίο έχει την δυνατότητα να αναπαράγει 1 απο 16.000.000 χρώματα. Το χρώμα το διαλέγεις από το τηλεχειριστήριο καθώς και την ένταση του χρώματος (πχ από πλήρες μέχρι ποιό ανοιχτό εως λευκό) αλλά και την ένταση του φωτός. Το είχα πάρει και το χρησιμοποιούσα όταν άκουγα μουσική -μου αρέσει να ακούω με χαμηλομένο φωτισμό- και δημιουργεί πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Κυκλοφορούν 2 εκδόσεις το living colors me 16μύρια χρώματα και τηλεχειριστήριο και το living colors mini me 256 χρώματα, το οποίο δεν έχει τηλεχειριστήριο. Πιστεύω το πρώτο αξίζει τα παραπάνω λεφτά γιατί ο τηλεχειρισμός είναι άλλο πράμα!
δες δύο βιντεάκια, στο πρώτο έχουν βάλει ένα τέτοιο πίσω απο μια TV και στο δεύτερο κάποια δείχνει πως φωτίζει όλο το δωμάτιό της.

http://www.youtube.com/watch?v=zxX8ANBVR4M

http://www.youtube.com/watch?v=n6dQoo8Qs14

Last edited:
Είναι φωτιστικό, το οποίο έχει την δυνατότητα να αναπαράγει 1 απο 16.000.000 χρώματα. Το χρώμα το διαλέγεις από το τηλεχειριστήριο καθώς και την ένταση του χρώματος (πχ από πλήρες μέχρι ποιό ανοιχτό εως λευκό) αλλά και την ένταση του φωτός. Το είχα πάρει και το χρησιμοποιούσα όταν άκουγα μουσική -μου αρέσει να ακούω με χαμηλομένο φωτισμό- και δημιουργεί πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Κυκλοφορούν 2 εκδόσεις το living colors me 16μύρια χρώματα και τηλεχειριστήριο και το living colors mini me 256 χρώματα, το οποίο δεν έχει τηλεχειριστήριο. Πιστεύω το πρώτο αξίζει τα παραπάνω λεφτά γιατί ο τηλεχειρισμός είναι άλλο πράμα!
δες δύο βιντεάκια, στο πρώτο έχουν βάλει ένα τέτοιο πίσω απο μια TV και στο δεύτερο κάποια δείχνει πως φωτίζει όλο το δωμάτιό της.

http://www.youtube.com/watch?v=zxX8ANBVR4M

http://www.youtube.com/watch?v=n6dQoo8Qs14

Κατάλαβα...εμένα μου φαίνονται πολύ "too much" τα χρώματα..αλλά αν δεν το δείς απο κοντά δέν θα καταλάβεις...εχω ένα επιδαπέδιο με dimmer... ;)

Κατάλαβα...εμένα μου φαίνονται πολύ "too much" τα χρώματα..αλλά αν δεν το δείς απο κοντά δέν θα καταλάβεις...εχω ένα επιδαπέδιο με dimmer... ;)

Μα ...έχει και αυτό dimmer και τοποθετείται όπου θέλεις....και στο δάπεδο -bye-

Μα ...έχει και αυτό dimmer και τοποθετείται όπου θέλεις....και στο δάπεδο -bye-

Νομίζω όμως οτι τα 100 ευρώ είναι αρκετά...Μικρός είμαι δέν εχω δικό μου σπίτι ακόμα.. :BDGBGDB55:

Παρατηρησα κατι εαν κλεισω την tv απο το διακοπτη του πολυμπριζου και τον ανοιξω ξανα η tv ανοιγει μονη της υπαρχει τροπος να παραμενει κλειστη μετα απο διακοπη ρευματος?

Παρατηρησα κατι εαν κλεισω την tv απο το διακοπτη του πολυμπριζου και τον ανοιξω ξανα η tv ανοιγει μονη της υπαρχει τροπος να παραμενει κλειστη μετα απο διακοπη ρευματος?

Γιατι δεν την κλεινεις απο τον διακοπτη που εχει πανω η τηλεοραση?

Ναι απο τον διακοπτη την κλεινω απλα λεω σε περιπτωση που την αφησω με dvd στρωσιματος και γινει καμια διακοπη και μετα ξανα αναψει μονη της θα ειναι σε στατικη εικονα

Γιατι δεν την κλεινεις απο τον διακοπτη που εχει πανω η τηλεοραση?

Ξέρουμε αν μηδενίζει την κατανάλωση? Δηλαδή αν την βγάλω από την πρίζα η αν την σβήσω από τον διακόπτη έχει μηδενική κατανάλωση και στις 2 περιπτώσεις?

Το standby είναι όταν την κλείνεις απο το κοντρόλ...όχι απο το διακόπτη...σωστά?

That make sense!
Ενδιαφέρον...πάλι κάτι "καίει" αλλα δεν είναι το λαμπάκι...το τροφοδοτικό ίσως..

Κάπου διάβασα ότι αν επιλέξεις just scan τότε απενεργοποιείται το pixel shifting της τηλεόρασης. Είναι αλήθεια ή ράδιο αρβύλα?

Κάπου διάβασα ότι αν επιλέξεις just scan τότε απενεργοποιείται το pixel shifting της τηλεόρασης. Είναι αλήθεια ή ράδιο αρβύλα?

Πολυ πιθανο , αφου εχουμε 1:1 pixel mapping πως να "κινηθει" η εικονα?

Απο την αλλη οταν βλεπει καποιος ταινιες BR (1080p) δεν υπαρχουν σταθερες εικονες (λογοτυπα κτλ) οποτε ειναι αχρηστο ετσι και αλλιως...-bye-

Σ' εμένα πάλι δεν το κάνει αυτό. Όταν κλείνω και ξανανοίγω το πολύμπριζο, η τηλεόραση μένει σε standby

Sory για το out of topic , μήπως γνωρίζετε σε πιο νήμα και σε πιο post είχε γράψει μια πολύ καλή αναλυση ο φίλος JL που είχα δεί αλλά δεν μπορώ να την ξαναβρώ και να την διαβάσω;

Σ' εμένα πάλι δεν το κάνει αυτό. Όταν κλείνω και ξανανοίγω το πολύμπριζο, η τηλεόραση μένει σε standby

εμενα μενει standby μονο αν την εχω κλεισει απο το remote πρωτα

Sory για το out of topic , μήπως γνωρίζετε σε πιο νήμα και σε πιο post είχε γράψει μια πολύ καλή αναλυση ο φίλος JL που είχα δεί αλλά δεν μπορώ να την ξαναβρώ και να την διαβάσω;

Αν εννοείς το Review της U10 βρίσκεται στον νήμα της u10 σελίδα 84, posts 837+838 (full of star trek :grinning-smiley-043)

-bye-

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Αν εννοείς το Review της U10 βρίσκεται στον νήμα της u10 σελίδα 84, posts 837+838 (full of star trek :grinning-smiley-043)

-bye-

Ευχαριστώ πολύ , τα βρήκα !-bye-