Panasonic Plasma G10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Oι τέσσερις τρύπες που ορίζουν ένα νοητό παραλληλόγραμμο διαστάσεων 40x30cm γύρω από το κέντρο και καλύπτονται με πλαστικές τάπες...

Panasonic_TX-P42GW10connections_back_connected_test_review.jpg

Αχ αυτες οι ταπες! Thanks!

Τωρα παρατηρησα οτι φοραω το 1206...να περασω το 1216 συμφωνα με τον οδηγο?εχω γραψει περιπου 100ωρες...

Καλό θα ήταν να το περάσεις, για να δεις την τηλεόρασή σου να λειτουργεί όπως πρέπει με σήματα 24p...

ωραια...
YΓ υπαρχουν καπου release notes?
το λινκ που βρηκα εδω στο νημα για το κατεβασμα του 1216 ειναι "εξωτερικο"..απο το σαιτ της panasonic δεν ειναι διαθεσιμο??

Release notes για το 1216 δεν έχουμε βρει πουθενά, το αρχείο πάντως είναι ασφαλές, το έχουμε περάσει πολλοί... -bye-

ολα καλα κ με την δικη μου αναβαθμιση!

ΥΓ στο μενου δεν εχει προστεθει καποια επιπλεον επιλογη απο οτι ειδα..

η προεπιλογες εικονας ,cinema και κανονικη,τι διαφορες εχουν?
εχω τις ιδιες ακριβως ρυθμισεις κ στα δυο modes κ υπαρχει διαφορα στην εικονα..γνωριζουμε τι ειναι αυτο που διαφοροποιουν?

Καλησπέρα παίδες.
Εδώ και ένα μήνα απόκτησα την g10e διαβάζοντας αυτό το forum και σαν αντίδραση γιατί όλοι μου έλεγαν να μην πάρω plasma. Η αλήθεια είναι ότι λόγω δουλειάς δεν έχω προλάβει να διαβάσω καλά-καλά το manual ούτε καν να δω κανένα blue ray και να βάλω και το PS3 (οι δύο λόγοι που την πήρα) για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Αλλά κάτι μου λέει ότι δεν πρόκειται να με απογοητεύσει.

Πάντως να´στε καλά παίδες για τις οδηγίες και τις περιγραφές σας.

Καλημέρα σε όλους,τελικά η G10 είναι πάρα πολύ καλή,άξιζε η αγορά και με το παραπάνω,και τώρα να την έδινα πάλι πλάσμα θα έπαιρνα!!
Έχω την 50" ,έβαλα κεραία για πάρτη μου αντί να μοιράζομαι το σήμα στην πολυκατοικία μιας και δεν έχουν κάνει καλή εγκατάσταση και βλέπω τέλεια και ακόμα δεν μπήκαν τα ψηφιακά (περιοχή Μενίδι)-αναμένουμε.
Από ταινίες βλέπω μέσω western digital tv player 1080p και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και συνάμα οικονομική αγορά (86-110 Euro).
Όποιος δεν έχει δεί τανία Full HD δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έχει αγοράσει.

εδω τις ματρόσκες τις 720p βλέπω και είναι καταπληκτική εικόνα!

ολα καλα κ με την δικη μου αναβαθμιση!

ΥΓ στο μενου δεν εχει προστεθει καποια επιπλεον επιλογη απο οτι ειδα..

τι ακριβως κανει η νεα αναβαθμιση;
εχεις δει διαφορα σε κατι;:ADFADF1:

O φίλος soulkeeper, είχε το firmware 1206, στο οποίο ο χειρισμός σημάτων 24p πραγματοποιούνταν με 3:2 pull down στα 60Hz x 2 -> 120Ηz, εισάγωντας telecine judder.

Αυτό διορθώθηκε με τα μεταγενέστερα firmware, όπου πλέον τα 24p αναπαράγονται με ακέραιο πολλαπλασιάσμο επί 4, στα 96Ηz, δίνοντας έτσι την επακριβή κινηματογραφική αίσθηση.

Nαι το telecine judder που ειπες ειναι αισθητο στα πανοραμικα παναρισματα αλλα υποφερτο.

Σήμερα , μια και ειχα χρόνο , αποφάσισα να βάλω το τελευταίο firmware 1216 ! .
(δε σας κρύβω ότι το σκεφτόμουνα , αφου η 46G10 με ικανοποιούσε και με το παραπάνω ´με το "μαμα" firmware , οπότε γιατί να την "γαργαλήσω" ? , μια και ως γνωστό : " ομαδα που κερδίσει , δεν την αλλαζεις..." )

Ομως , εχωντας εμπιστοσύνη στις επιλογές των funs της G10, ειπα να το
κάνω.

Ακολουθώντας ακριβως , τις οδηγίες και με απόλυτη επιτυχία, "φοράω" πλέον το τελευταιο firmware 1216.
Είδα και τις ωρες λειτουργίας & κλεισιμάτων:
960 ωρες θέασης , με 462 κλεισίματα. (αγορά τέλος Δεκ. του 09)

Η G10 "παλιώνει" σαν ένα καλό κόκκινο κρασί.
Ειμαι ένας ευτυχης κατοχος , που μερα με την μέρα απολαμβάνω την καταπληκτική αυτή Τηλεόραση.

Ζήτω η Plasma Panasonic !! :worshippy: :Banane0::award::ernaehrung004::ADFADF1::2thumb22sup:

Αντε να έρθει και η ψηφιακή... ώστε να βλέπω χωρίς χιονια και ειδωλα τις λιγες ώρες τηλεοπτικής εικόνας.

μολις παρατηρησα την διαφορα του IFC on/off ,στις ειδησεις του mega...στο τελος οπου περνανε χαμηλα στην οθονη οι τιμες των μετοχων...
αισθητη διαφορα με το ifc on...καλυτερη ευκρινεια-καθαροτητα-ομαλοτητα...