Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια
Για δώσε και info σύνδεσης πισιού με τηλεόραση (κάρτα γραφικών, ρυθμός ανανέωσης αν χρησιμοποίησες powerstrip, reclock κλπ). Και άντε πες πως τα κατάφερες να έχει proper playback (αν και πολύ αμφιβάλλω) για το wd tv δε στέλνεις και κανά feedback στη wd γιατί έχει βουίξει ο κόσμος (ο διαδικτυακός τουλάχιστον) πως με τα 24p απλά δεν... To ότι κάνουμε τα στραβά μάτια γιατί είμαστε πλασματάκηδες δε σημαίνει πως όλα είναι τέλεια. Οχι τπτ άλλο μη δημιουργούμε και λανθασμένες εντυπώσεις πως η τηλεόραση φτιάχνει τα προβλήματα άλλων συσκευών.
Το πρόβλημά του WD TV με τα 24p είναι γνωστό και φυσικά δεν είναι πρόβλημα της τηλεόρασης το αν μπορεί ή δεν μπορεί το WD να στείλει σωστό 24p...
To pc από την άλλη παίζει τα πάντα (ακόμα και στα 24p) απροβλημάτιστα... ναι, "δυστυχώς" τα έχω καταφέρει να έχω proper playback.... Βλέπεις ασχολούμαι πολλά χρόνια με τον χώρο... και από το 2002 με το HD, πολύ πριν μας έρθουν τα Bluray και τα mkv... τότε που παλεύαμε με τους drivers και τους codec μπας και παίξει σωστά ένα mpeg-2 hd που είχαμε κατεβάσει....
Ορίστε και οι και προδιαγραφές του pc:
Μητρική Asus Rampage II Gene (s1366, DDR3, X58)
CPU Intel Core I7-920 (s1366, 2.66 GHz, Cache 8Mb) Quad Core με Hyperthreading (8 cpu σύνολο)
3Gb triple channel ram DDR-3 1333
eVga Geforce 9600GT KnockOut edition /512Mb
Πρόσφατα είδα τον ημιτελικό του μπάσκετ στο final four από το pc , από το δορυφορικό HD feed με 59.5Mbps video bitrate Mpeg-2 4:2:2 και η εικόνα ήταν απλά απίστευτη , όσο για την κίνηση....άψογη!
Σήμερα είδα το SD feed της Eurovision (16:9 720x576 mpeg-2 4:2:2 , 17.5Mbps bitrate) με το pc να κάνει upscale σε 1080p@50 .... Η εικόνα που πήρα δεν ήταν φυσικά HD, ήταν όμως ένα τικ πιο κάτω (και φυσικά κλάσεις ανώτερη της ΝΕΤ) , τα δε χρώματα ήταν ολοζώντανα και από τα 4-5 μέτρα δεν καταλάβαινες ότι δεν ήταν HD αλλά "απλό" SD ....
Κανένας δεν είπε ότι η τηλεόραση φτιάχνει τα προβλήματα των άλλων συσκευών.... Ίσα-ίσα, εγώ ανέφερα ότι στο τηλεοπτικό σήμα ίσως δεν είναι και τόσο καλή όσο κάποιες άλλες...
Σε γνωστό περιοδικό που την έκανε τεστ, σαν αρνητικό της είχε το ότι δεν είναι internetική... Τι να το κάνεις, όταν έχεις το pc;
Ας σταματήσουμε λοιπόν να βλέπουμε ελαττώματα ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν... Κανένας δεν είπε ότι η g10 είναι τέλεια, άλλωστε η τέλεια τηλεόραση απλά δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα... Είναι όμως μια από τις καλύτερες αγορές που μπορεί να κάνει κάποιος αυτή τη στιγμή...(και μια από τις κορυφαίες τηλεοράσεις αυτή τη στιγμή...)
Το θέμα είναι ότι εγώ δεν είμαι "πλασματάκιας", πήρα την g10 μετά από πολύ ψάξιμο γιατί μου έκανε η τιμή της και γιατί ήθελα μια τηλεόραση η οποία να είναι κορυφαία σε HD! Αν τώρα το WDTV δεν..θέλει, ας είναι καλά το HTPC που θα τις δώσει να καταλάβει...
Δώστε της λοιπόν HD και enjoy....!!!