Panasonic Plasma G10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

Βγάζει η Panasonic στέφανα για το γάμο???....:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

Θείο, αν εννοείς εμένα:flipout:, από Παρασκευή έλα να στήσουμε το σύστημα. Θα πάει η 42άρα PX80 στο υπνοδωμάτιο και η 50άρα G10 στο σαλόνι.

Του έριξες και 4 ίντσες του Θείου :D

Εύγε νέε μου -bye-

Πφφφ...:eviltongue:...4 ίντσες...σιγά τα ωά, άμα πετάξω έξω τα 3 LCD μου.... θα του τυλίξω την παλιοplasma 4 φορές....και θα περισσέψει και χαρτί περιτυλίγματος....:aetsch:

Re: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

Χρήστο καλορίζικη και καλό κουράγιο με την οργάνωση του νήματος!

Βήμα-βήμα το πας, 42άρα, 46άρα, τί το κουράζεις βρε παιδί μου και δεν πατάς τα 50; -bye-

Nαι οντως , αλλα δεν πειραζει γιατι του χρονου βγαινει η 50G20...-bye-

edit. Ο darkie που χαθηκε ρε παιδια? Δεν μας εγραψε ουτε εντυπωσεις για την 46G10.....

Last edited:

Παιδιά καλοθέατες οι νέες σας τηλεοράσεις!
;)

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

Χρήστο καλορίζικη και καλό κουράγιο με την οργάνωση του νήματος!

Βήμα-βήμα το πας, 42άρα, 46άρα, τί το κουράζεις βρε παιδί μου και δεν πατάς τα 50; -bye-

Ευχαριστώ Κωστή, κι όμως, όπως είχα πει και σε προηγούμενο post...

:hahaha:
μου πέρασε από το μυαλό να πάρω την 42άρα :stupid:

....αφού ταινία δεν μπορώ να ξαναδώ σε τηλεόραση (η κινηματογραφική αίσθηση του προβολέα δεν αντικαθίσταται, κατά τη γνώμη μου)...

...πήρα την 46άρα διότι επέμενε η σύζυγος...:viking:...(και 50άρα δεν θα την χάλαγε....:eek: ) ....αλλά το θεώρησα ανούσιο, αν δεν είχα τον προβολέα θα έπαιρνα σίγουρα την 50άρα Ρ)

EDIT: Τhank you Αχιλλέα, άντε τώρα που καλοκαιριάζει να πιούμε κανένα καφεδάκι σε κάνα κήπο και να τα πούμε, για τα νέα μας αποκτήματα.

Last edited:

Nαι οντως , αλλα δεν πειραζει γιατι του χρονου βγαινει η 50G20...-bye-

Πίσω μου σ' έχω Σατανά..:flipout:..φτου, φτου....

....φτάνει βρε Γιάννη (έγινε και ρίμα)...είπαμε της γριάς να χ σ ι κι αυτή ξεκ@λι@στηκε...θα με πάνε μέσα...:flipout::flipout:

Τηλέφωνο, διεύθυνση, Τ.Κ., mail κ.λ.π. έχουν, αν θέλουν ας μου ζητήσουν δανεικά .....τσσσσ 4 δις???...:flipout::flipout::flipout:

Του έριξες και 4 ίντσες του Θείου :D

Εύγε νέε μου -bye-

Ευχαριστώ Γιώργο-bye-
Στην τηλεόραση του έριξα 4άρα, αλλά στον βιντεοπροβολέα παίζει μόνος του ...μέχρι στιγμής, χεχεχε:flipout:

Λοιπόν, η τηλεόραση ήρθε χθες Τετάρτη απογευματάκι και πήρα τηλέφωνο τους Αφους zoun (οι οποίοι τυγχάνουν και Θείοι μου:grinning-smiley-043 καθώς είμαι και μια 10ετία μικρότερος:flipout:...) οι οποίοι με βοήθησαν (τι με βοήθησαν, εγώ έπινα καφέ, έκανα κανα τσιγάρο και είχα την υψηλή εποπτεία :flipout:...) να στήσουμε ένα συστήματάκι στο σαλόνι από την P50G10, DENON 1909, CRYSTAL AUDIO PLASMA 5.1 & ΤΗΧ SUB 10", το οποίο οικιακό σύστημα θα επεκταθεί οσονούπω (PS3, DVD Samsung HD870 και ένα Δορυφορικό Δέκτη)

Εντυπώσεις κλπ, πάρα πολύ καλές με την πρώτη ματιά.
Μόνο SD σήμα παρακολούθησα και αυτό με χάλια κεραία, καθώς δεν πρόλαβα να την φτιάξω. Πρώτες εντυπώσεις πάντως (και πάντα σε σύγκριση με την 42px80 που έχω είναι ότι το μαύρο της δεν είναι μαύρο, αλλά ΕΡΕΒΟΣ. Είδαμε και το πρώτο ημίχρονο του τελικού του ΟΥΕΦΑ και από κίνηση η εικόνα σκίζει. Πραγματικά εντυπωσιακή.
Για περισσότερα, μόλις ολοκληρώσω το σύστημα και δοκιμάσω διάφορες πηγές.

Υ.Γ
Χρήστο, για γράψε με στα κατάστιχα και μένα

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ G10

sokos…………..….46G10…….27/3/09 (OK)
frogie147….…...46G10…….27/3/09 (OK)
ΘΑΝΑΣΗΣ Τ…….42G10…….07/4/09 (OK)
ΑΝΤΩΝΗΣ Δ…….46G10…….12/4/09 (OK)
bujinkan………….42G10…….13/4/09 (OK)
darkie………….….46G10…….08/5/09 (OK)
typhon…………….50G10…….11/5/09 (OK)
czoun………………46G10…….18/5/09 (OK)
firefrog............50G10.....20/5/09 (OK)

Ευχαριστώ Γιάννη...-bye-

...η αλήθεια είναι ότι από πέρυσι έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία στην εγκατάσταση της κεραίας και ευτυχώς είμαι σε εύκολη περιοχή και 'ανοιχτός' γύρω-γύρω, οπότε σαφώς, παίζουν και αυτά το ρόλο τους....δεν τα κάνει όλα μόνο η τηλεόραση....'συν Αθηνά και χείρα κίνει'....;)

EDIT: Πήρα την 46άρα για να πάρει άλλος την 50άρα.... : )

Λοιπόν και εγώ έφτιαξα το το σήμα μου εγκαθιστόντας κεραία επιγειου σήματος , πιάτο με δύο δορυφόρους και ενισχυτή (κόστος 800 €) εν αναμονή της νέας πλασμα που θα είναι μία εκ των 50G10 , 50G15 , 50V10(!!!) . Το αποτέλεσμα είναι η υπάρχουσα CRT SONY 29' flat Trinitron να παίζει πολύ καλά και να με κάνει να αναρωτιέμαι πόσο καλύτερα θα είναι στο τηλεοπτικό σήμα οι υπόψη TV (θεωρητικά πάντα), άς είναι... , τουλάχιστον έτσι έχω την ευχέρεια να περιμένω να δω και την 50V10.

Last edited:

Τhank you Αχιλλέα, άντε τώρα που καλοκαιριάζει να πιούμε κανένα καφεδάκι σε κάνα κήπο και να τα πούμε, για τα νέα μας αποκτήματα.

Μέσα να το κανονίσουμε και να ξαναβρεθούμε ;)

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

Και το παράδοξο της υπόθεσης είναι, να πηγαίνει ο άντρας για 42άρα και να του λέει η γυναίκα 'μη τυχόν πάρεις μικρότερη από 46άρα'.....:flipout: ....

Καλοριζικη αδελφοκουμπαρε.....-bye-..... Χθες το εμαθα.......

Ωραια τα καταφερες με τις ιντσες παντως..........:flipout::flipout: :a0210:

Εχτές ρώτησα στον Λημναίο για την G10 46'' και μου είπε ότι περιμένει παραλαβή την Παρασκευή με τιμή 1350 .