Μια τέτοια (Sandisk 4G Extreme III SDHC - http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=131411&proionID=2347 ) έχω στην φωτογραφική ΤΖ5 και την διαβάζει μια χαρά.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
................
Τέλος, θα ήθελαν να μάθω ποιός ανώμαλος νους σκέφτηκε αυτό το dynamic mode :stupid:
Το ενεργοποίησα και κόντεψε να μου κάψει τα ματάκια μου
... Τα μαύρα της σε απόλυτα σκοτεινό δωμάτιο είναι λίγο (1 κλικ) "γκρί" (αυτό το πρασινί πάνελ κάνει την δουλειά). Αυτό το καταλαβαίνεις μόνο σε απόλυτο σκοτάδι και μόνο αν βλέπεις μαύρη οθόνη (χωρίς περιεχόμενο)....
.... μπορείς να διαβάσεις σχετικά από το post#670 έως το post#698 για να δεις αν παρατηρείς κάτι αντίστοιχο, σε καμία G10 δεν έχω δει κάτι που να 'φέρνει' σε πρασινί panel.
Απλά, όταν βάλω σε σκοτεινό δωμάτιο μαύρη οθόνη, μόλις προσαρμοστεί το μάτι μου και μπορώ να περπατήσω αναγνωρίζω το πάνελ απο το περίγραμμα.
αν κριτηριο σας ηταν η παρακολουθηση απο nova αθλητικων αγωνων σε ποια σειρα προτιμησης θα βαζατε τα εξης μοντελα.
1)Samsung b650
2)Samsung b750
3)Panasonic g10
4)Samsunf b7000
5)Lg lh9000
6)Lg sl8000
Eυχαριστω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.