Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μανωλη υπαρχουν μετρησεις αντιθεσης της G20?

Να υποθεσω οτι με βαση τα λεγομενα στο αρθρο...

95/0.018=5.277:1

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μανωλη υπαρχουν μετρησεις αντιθεσης της G20?

Να υποθεσω οτι με βαση τα λεγομενα στο αρθρο...

95/0.018=5.277:1

Γιάννη το gamma αυτό που αναφέρεις μετρήθηκε με :
Mode cinema
Color Warm
Gamma 2.2
Brithness, contrast, color ρυθμισμένα

με..

Mode cinema
Color Warm
Gamma "S"
Brithness, contrast, color ρυθμισμένα
FOF 5.833:1

Δεν μπήκα στον πειρασμό να μετρήσω δυναμική αντίθεση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν μπήκα στον πειρασμό να μετρήσω δυναμική αντίθεση.

Ευχαριστω Μανωλη , η δυναμικη αντιθεση προσωπικα δεν με ενδιαφερει γιατι την βρισκω πρακτικα αχρηστη σε οποιαδηποτε τηλεοραση...:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το άρθρο έχει ανέβει εδώ.

Εξαιρετικός, όπως πάντα άλλωστε, Μανώλη !!! :a0210:

Τώρα την πήρα χαμπάρι κι εγώ την σελίδα σου, εύχομαι ό,τι καλύτερο και αναμένουμε με αγωνία και άλλες παρουσιάσεις και νέα !!! :ears:

smithakos; said:
Originally Posted by smithakos
γεια χαρα!
ηθελα να σε ρωτησω για την g20.
γραφεις πως ειναι καλη οταν βλεπεις ποδοσφαιρο και κατευθειαν ενιωσα ενα σκιρτημα! :elefant:
γιατι μ' ενδιαφερει τρομερα σ' αυτο το σημειο, θελω μια πλασμα που να βλεπεις μπαλα και να μη χαλιεσαι, η κινηση να ειναι αλα crt (αν ειναι εφικτο κατι τετοιο) και χωρις να θολωνει στη γρηγορη οριζοντια κινηση της καμερας.
πως σου φανηκε οταν εβλεπες μπαλιτσα; εστω οσο εχεις προλαβει να δεις.....

σου στελνω μηνυμα για να μην κουραζω τους υπολοιπους, γιατι το ψαχνω καιρο τωρα με διαφορα μοντελα.
τα λεμε! :music-smiley-005:
σε ευχαριστώ φίλε ,

κοίτα με μόλις 6 ώρες που έχει λειτουργήσει φαίνεται σε αυτό το κομμάτι τουλάχιστον να τα πηγαίνει πολύ καλά!

ποδόσφαιρο πρόλαβα να δω κανένα 15λεπτο μόνο , όπου τράβηξα τις φωτό που ανέβασα ,

μόλις δω περισσότερο θα μπορώ να μιλήσω 100% αλλά δεν είναι τυχαίο ότι ειδικά στην κίνηση θεωρείται κορυφή , και προτείνεται για αθλητικά (best for sports).

αν έχεις αποφασίσει για πλάσμα , τότε είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για φέτος.

μεγιες μεγιες...

καλες θεασεις βλεπω ο λαος αυξανεται!!!!

btw, antoniss βγαλε βρε το αυτοκολλητο best for sport, δεν θα ξεκολλησει το πλαισιο! χιχι

ευχαριστώ !

όπως θα είδες από τις φωτό δεν έχω βγάλει ούτε καν την μεμβράνη ακόμα , και τα αυτοκόλητα !! χαχα με το που την έβγαλα από την κούτα το μόνο που με ένοιαζε είναι να την ανάψω !! :music-smiley-005:

δυστηχώς θα "χάσω" καποιες ώρες , αφού σήμερα δεν θα επιστρέψω νωρίς σπίτι , για να παίξει ακόμα κάποιες ώρες σε "στρώσιμο" mode χαχα:flipout: αλλά δεν πειράζει ,

ευχαριστώ !

όπως θα είδες από τις φωτό δεν έχω βγάλει ούτε καν την μεμβράνη ακόμα , και τα αυτοκόλητα !! χαχα με το που την έβγαλα από την κούτα το μόνο που με ένοιαζε είναι να την ανάψω !! :music-smiley-005:

δυστηχώς θα "χάσω" καποιες ώρες , αφού σήμερα δεν θα επιστρέψω νωρίς σπίτι , για να παίξει ακόμα κάποιες ώρες σε "στρώσιμο" mode χαχα:flipout: αλλά δεν πειράζει ,

Γιατι δεν βαζεις ενα καναλι σε ζουμ η κακοσυντονισμενο με χιονια να παιζει ενω λειπεις? Εγω την ειχα 7 μερες ανοιχτη με το που την πηρα και καθαρισα...
Καλοριζικη !

Ωραία παρουσίαση, φίλε Antoniss ! :a0210:

Δες τις ταινίες σου κανονικά, άνθρωπε, δεν απαγορεύονται στο στρώσιμο. :D

Αν έχουν μαύρες μπάρες, απλώς παίξε λίγο τηλεοπτικό σε μεγέθυνση μετά την ταινία για μερικά λεπτά, μέχρι να φύγει το image retention.

Δεν παθαίνεις burn-in από δυο ώρες ταινίας με μπάρες, ακόμα και σε φρέσκο πάνελ...

ευχαριστώ πολύ !

κοίτα τελικά χθες το βράδυ δεν κρατήθηκα , έβαλα το blu ray δισκάκι "The Bourne Supremacy" που είχα νοικιάσει .

Η ταινία είναι Widescreen 2.35:1

Να πω την αλήθεια επειδή φοβήθηκα τα μαύρα κενά πάνω και κάτω , το έβαλα στο μεγένθυση 1 όπου δεν είχα πρόβλημα με τους υποτίτλους !

Είδα κανένα μισάωρο , λόγω της προχωρημένης ώρας και αυτό πιο πολύ για να μου φύγει η περίεργια , και χάρηκα που δεν έκοβε τους υποτίτλους οπότε σήμερα θα δω ταινιούλα και ίσως να τραβήξω και καμιά νέα φωτό....

Απλά καμία σχέση με ότι έβλεπα 6 ώρες πριν από κεραία.....:worshippy:

Δείχνει όμως να θέλει ένα στρωσιματάκι , ειδικά σε αυτή την ταινία που έχει πολύ γρήγορες σκηνές και συνέχεια δράση , τρέξιμο κτλ. , όχι ότι ειχα θέμα σάρωσης αλλά κάπως μου φάνηκε , δεν ξέρω αν ήμουνα και εγώ κουρασμένος...χαχα

Ποιότητα εικόνας όμως πολύ καλή !
Φίλος πήρε πρόσφατα μια LED Philips 40PFL8664H όπου στην ίδια ταινία είχαμε εντυπωσιαστεί , και ίσως αν δεν βαριέται να την φέρει να τις βάλουμε δίπλα δίπλα να δούμε διαφορές , από την ίδια πηγή (ps3) και το ίδιο δισκάκι.

Ακόμα και άστρωτη που είναι είμαι περίεργος να δω....

Υ.Γ. για πείτε και μια ταινία σε blu ray πάντα , που να δίνει καλό μαύρο ?

Last edited:

tnx παίδες !!!

το Dark Knight επειδή ήθελα να το δω ούτως ή άλλως πάει για προβολή αύριο λοιπόν !

από τα άλλα όλο και κάποιο θα δοκιμάσουμε !:ernaehrung004:

Υπάρχει κάποιο πλήκτρο στο remote το οποίο να μας πηγαίνει σε σετάρισμα ήχου ώστε να διαλέξουμε την απόσταση των ηχείων δλδ above 30cm ή up to 30cm?

Μανώλη, μπράβο και από μένα!
Ειδικά για το ότι ανέφερες μια καθαρή θέση για το τηλεοπτικό. :grinning-smiley-043

Θυμάσαι το μαύρο που μέτρησες στην G20 πως σχετίζεται με το μαύρο που είχες μετρήσει στην V10;